|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Witam wszystkich. Kibicem Wisełki jestem od dość dawna. Niesety nie mogłem do tej pory być na R22 ze względu na sporą odległość od Krk. Jednak w najbliższym czasie planuję wybrać się z kumplem na Wisłę, myślałem że dobrym meczem "na pierwszy" raz byłby mecz przyjaźni z Lechią, zawsze chciałem poczuć atmosferę meczu przyjaźni. Wiem że do tego meczu sporo czasu ale lepiej rozeznać się w temacie wcześniej niż żeby być zaskoczonym w ostatniej chwili. Mam z wiązku z tym kilka pytań, jaki sektor byłby odpowiedni dla kogoś kto jest na R22 pierwszy raz
Tylko niech nikt nie pisze "D" "E" czy "A" itp. bo i tak nie wiem który to bo nigdy nie byłem na R22:/ z tego co tu na forum przeczytałem to "D" ( to jest za bramką?) jest najbardziej fanatyczny chyba, a "A" i "B" są dla pikników tak? Niech mnie ktoś poprawi jesli się mylę Druga sprawa to bilety, prawdopodobnie Lechia zjawi się sporą grupą więc ciekawy jestem czy nasi Bracia będa razem z nami w sektorze czy bedą na sektorze dla przyjezdnych? i sprawa najważniejsza, czy w dniu meczu będzie można kupić bilety na ten mecz![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witaj
Tu takie podstawowe informacje: http://www.wisla.krakow.pl/FAQ A co do biletów w dzień meczu, mecz z Lechią może się cieszyć dośc duzym zainteresowaniem, ale w sumie ciężko wyrokować czy będzie sprzedany komplet na miesiąc przed meczem, jedyne co można powiedzeć ze do tej pory w tym sezonie w lidze nie było kompletu Tak sektor D jest to sektor dla osób Dopingujących co nie znaczy że na innych jest kompletna cisza, więc na pierwszy mecz mozesz sobie spokojnie wybrać się na przeciwległy E bądz A lub B wzdłuż linni bocznej. A nieznajomym z forum można ufać tylko trzeba ich dobrze dobierać :] Pozdrawiam ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jak zgoda miala by siedzieć na sektorze gości?
Na D napewno nie kupisz biletów przed meczem, jeśli chodzi o E to trudno powiedzieć, ale może być tak że dużo "fanatyków" przypomni sobie że mamy mecz z ziomkami i będą masowo uderzać na mecz.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Rozumiem, dzięki wielkie za info
W takim razie byłbym zainteresowany biletem na E. Czy ktoś z ludzi z Krakowa mógłby mi kupić bilet na meczyk z Lechią na E? Kasę oddam pod stadionem przy odbiorze biletu, nie chce się bawić w żadne przelewy. Jeśli ktoś zdecyduje się na kupno to zapraszam na priv. Pozdrawiam. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Witam wszystkich wiślaków,mam pytanie ja jestem kibicem wisły od urodzenia, i chce sie dowiedziec czy wogole beda sprzedawane od poniedzialku bilety na mecz z lechią na sektor D jezeli ktos wie prosze o odpowiedz w jakiej cenie i wogole potrzebne info niech napisze pozdrawiam
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Dzisiaj spiker powiedział że nie będzie w sprzedaży biletów na sektor D
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Kurde na E dzis przez przypadek wylądowalem i myslalem ze sie popłacze to co zamuła była, ale na lechie trzeba isc na D nie ma innej opcji ale co z biletami bedzie w kasie chociaz pare biletow na echie po 35
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jak ktos bedzie mial bilet na D z Lechią niech pisze na priv kupie na bank z góry dzięki
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|