leyzer87 napisał(a):

1)Nie będę za ciebie odpierniczał roboty. Powiem Ci tylko, że programy obydwu kandydatów znajdziesz na ich stronach internetowych. Ja swoje lekcje odrobiłem, jeżeli ty nie, to już twoja sprawa... nie słuchaj może tak namiętnie tego co mówią media o Obamie.
2 i 3. Chyba kończymy rozmowę w tym miejscu, bo nie mam ochoty dostać wrzodów z Twojego powodu.
|
Jako wielki zwolennik McCaina, powinieneś podać argumenty przemawiające za nim. Ja czytałem ich poglądy. Taki McCain chce(znaczy chciał) wycofania wojsk z Iraku w 2013 roku. Czy to już kampania wyborcza na przyszłe wybory? Nadal twierdzę, że niektórych po prostu boli to, że on jest czarny. Nie wszystkich, bo są i tacy, co wolą McCaina z politycznego punktu widzenia. Ale jak czytam teksty typu, że dziki, asfalt itp ma zostać prezydentem, to chyba przesada. Jesteś za McCainem? Uzasadnij swój wybór, wtedy nikt nie będzie posądzał Cię o to, że przeszkadza Ci jego kolor skóry.
PS Ale skąd wiesz o tym, że nie będzie stanowił oporu dla Rosji? Jakieś wyjaśnienie, czy wymyślona teoria na potrzebę chwili? A najlepszy argument to to, że Obama to cipcia

Nie do zbicia.
cpc dlaczego nie ustosunkowałeś się do dalszej części tej wypowiedzi. Za trudne do wyjaśnienia? Tak jest, lepiej kończ.