The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Kto?
McCain 119 66,11%
Obama 61 33,89%
Głosujących: 180. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2008, 19:43
leyzer87 napisał(a):Wyświetl post
Tak tak bardzo mnie to boli, że prezydentem został murzyn, bo akurat niefortunnie się składa, że ten człowiek(tu nie ma, żebyś mnie nawet nie posądzał, żadnego sarkazmu) nie będzie stanowił żadnego znaku stop dla Rosjan.
I skąd mogę wiedzieć, czym się kierowali amerykanie. Po pierwsze, czytałeś programy obu kandydatów? Obama w niczym na dobrą sprawę nie jest zdecydowany...
Poza tym gdzieś po internecie krążyło nagranie z wywiadu przeprowadzanego przej jakiegoś dziennikarza, gdzie podmieniał plany obydwu kandydatów i pytał dlaczego wyborcy dlaczego popierają te postulaty. Cóż, nie moja wina, że amerykanie-idiocie nie wiedzą na kogo, i na co głosują, ale na pewno nie kierowali się w takim razie programem.
A czym się kierowali, dobitnie pokazują procenty zamieszczone tu przez Korada.
chętnie zapoznam się z programem McCaina. Podasz mi Jego postulaty? Aha i skąd info, że Obama nie będzie żadnym stopem dla Rosji? Info telefoniczne z Białego Domu? Czy jakiś dziennikarzyna tak napisał?

cpc no i? Czarni chcieli w końcu czarnego prezydenta. Biali w pewnym stopniu też. I tyle. Wasze rozumowanie jest takie- biały idzie do urny i myśli- jak zagłosuje na McCaina to będę rasistą, więc głosuje na Obamę. To jest chory pogląd. Tyle lat czarni głosowali w wyborach na białych i żyli z tym.

Gdyby Obama był biały, to sądzę, że nie było by takiej nagonki na niego tu. Bo jak czytam posty, to często można dostrzec niechęć do Baracka za kolor skóry, a nie za program wyborczy.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 05.11.2008 o godz. 19:49.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów