The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2008, 16:15
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
--->

Co wy łykacie, diazofile?

Gość ma TYLKO lewą nogę, słabo trzyma się na nogach, ślamazarzy się z podejmowaniem decyzji na boisku a głową wczoraj z 6 metrów mógł i powinien wyrównać stan meczu.

Dołóżcie do tego nieumiejętność gry na jeden kontakt i macie pełen obraz charakternego piłkarza za czapkę gruszek do uzupełnienia składu - czyt. zapchajdziurę.
... file nie file.
Kosowski to nie jest, jednak to jedyny wśród naszych bocznych, ktory może szarpnąć, pójść na przebój, ograć 2-3 rywali, strzelić z daleka, zagrać głową.
Nie do końca ustabilizowana forma - to prawda.
Nie to co MZ i WŁ...
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 27.10.2008, 16:48
arti napisał(a):Wyświetl post
... file nie file.
Kosowski to nie jest, jednak to jedyny wśród naszych bocznych, ktory może szarpnąć, pójść na przebój, ograć 2-3 rywali, strzelić z daleka, zagrać głową.
Nie do końca ustabilizowana forma - to prawda.
Nie to co MZ i WŁ...
Nie no, opad szczeny.

ad 1.- szarpnąć może, a najlepiej za koszulkę;

ad 2.- ograć 2 - 3 rywali też może, na przykład w meczu rocznicowym ze Skawą Wadowice (rispekt, urodzeni wiślacy).

Szkoda, że nie potrafił ograć Rzeźniczaka wczoraj. Dobrze, że pomiędzy liczbami 2 i 3 jeszcze wstawiłeś pauzę.

EOT z mojej strony. Lubię Juniora, ale nie potrafię sobie jakoś wmówić, że nieoszlifowany Messi nam się przytrafił. Pzdr
Powód: EOT
Ostatnio edytowane przez Bóg Trybun (objawion) : 27.10.2008 o godz. 16:56.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.10.2008, 10:05
Bóg Trybun (objawion) napisał(a):Wyświetl post
Nie no, opad szczeny.

ad 1.- szarpnąć może, a najlepiej za koszulkę;

ad 2.- ograć 2 - 3 rywali też może, na przykład w meczu rocznicowym ze Skawą Wadowice (rispekt, urodzeni wiślacy).

Szkoda, że nie potrafił ograć Rzeźniczaka wczoraj. Dobrze, że pomiędzy liczbami 2 i 3 jeszcze wstawiłeś pauzę.

EOT z mojej strony. Lubię Juniora, ale nie potrafię sobie jakoś wmówić, że nieoszlifowany Messi nam się przytrafił. Pzdr
Mam nadzieję, że inaczej zaśpiewasz wkrótce. Jak JD będzie zdrowy to w tej chwili i Nim jedyna nadzieja, że coś się będzie działo na naszym lewym skrzydle... Czego przebłyski były choćby z Arką.
Ostatnio edytowane przez arti : 28.10.2008 o godz. 10:12.
Odpowiedz cytując
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 28.10.2008, 12:18
Mam nadzieję, że inaczej zaśpiewasz wkrótce. Jak JD będzie zdrowy to w tej chwili i Nim jedyna nadzieja, że coś się będzie działo na naszym lewym skrzydle... Czego przebłyski były choćby z Arką.
Piszemy w temacie o KONKRETNYM meczu i w tym kontekście rozpatrujemy grę Diaza = oceniamy jego występ, a nie śpiewamy poezję futurystyczną.

Wisła zagrała solidnie chociaż przegrała. Nie wpadiśmy w taki marazm, żebym musiał się podniecać wierzganiem.

Są na szczęście tacy, którzy potrafią biegać i dużo, i z sensem (vide Sobolewski) a nawet tacy, którzy nie rzucają się w oczy a potrafią ukłuć z chirurgiczną precyzją (Brożek).
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.10.2008, 15:01
Nadzieje na to ze cos sie zacznie dziac, nie sa bezpodstawne ,jednak od dziania sie, do bycia solidnym filarem druzyny droga daleka.
Jak dla mnie Diaz ma tylko jeden ale za to bardzo spory mankament.On wszystko robi w zwolnionym tempie, nie ma dobrego startu do pilki i boje sie ze to wynika z jego dosyc dziwnej fizjonomii.
To powoduje ze i w obronie nie jest pewny i w pomocy(sporo strat).
I tak zrobil duze postepy, bo jak go zobaczylem pierwszy raz to jedno co mi na mysl przyszlo to -'co on tu robi'.

Teraz jego gra juz tak nie razi, szczegolnie jak popatrzymy na jego konkurentow, ale i tak jestem troche sceptyczny co do jego szans na to by stal sie solidnym zawodnikiem 1go skladu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów