|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czyli druga Bundesliga wita
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Marcelo niech jeszcze przyjdzie pół godziny wcześniej i poćwiczy wykonywanie rzutów wolnych, bo tego w naszej drużynie mocno brakuje a jakoś innym się nie chce
![]() A co do tego, co pisze Marszałek to niestety ale ma dużo racji. Jeśli chodzi o Marcelo to podobnie jak w 99% miejsc pracy osoba, która wychyla się przed szereg nadmierną gorliwością będzie tępiona przez współpracowników. Inna sprawa że przeciętni ludzie pracują dziennie minimum 8 godzin a piłkarzyki licząc z dojazdem z i do chałupy to 2 godziny a i tak zawsze brakuje im na WSZYSTKO czasu (nie licząc bujania się po mieście rzecz jasna). To z resztą jest przyczyna niepowodzeń naszych rodzimych grajków na zachodzie - żeby nie szukać daleko przykład Dariusza D. jest wymowny: w Auxerre musi być w klubie przez kilka godzin każdego dnia no to rzecz jasna na lekcje języka nie ma głowy ani czasu. Albo Wasilewski, który przez 3 lata nie nauczył w ogóle języka w Anderlechcie. Pech, bo jakby czasem prąd wyłączyli to by chłopcy nie mieli czasu grać na Playstation i wtedy, kto wie... Co do Skorży to rzeczywiście nie wiadomo co siedzi w głowie Cupiała, być może - jak pisze Marszałek - decyzja już zapadła a wcielona w życie może być w odpowiedniej (wg B.C. oczywiście) chwili. Pożyjemy zobaczymy. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakby Cupiał zwolnił Maćka, to albo ma na srane we łbie, albo nie wiem co innego, tego się nie da sensownie wytłumaczyć...
|
|
|
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze to tylko Twoja wyobraźnia taki spisek uknuła...i Ty pewnie tez masz taką nadzieje. Co do wyżej wymienionych grajków, niech sie zajma wkładaniem serca w gre a nie intrygami chociaz mysląc trzeźwo...Marcelo - młody swietnie zapowiadający sie obrońca, trenuje znacznie wiecej niż inni...Trzeba go wywalic bo po co sie przemeczac jak i tak pieniazki sie dostanie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Baszczu, zadzwoń do West Ham.. Może Cię na testy zaproszą?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przenosicie znowu jakieś schematy z własnych doświadczeń,nie wieżę aby piłkarze mogli być tak zagrzybiali .
![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
On nic nie traci, a może pokazać, że jest facetem z jajami i nie bierze pieniędzy tylko dla samego ich brania. zawsze może powiedzieć, przepraszam, ale będąc uczciwym wobec siebie, kibiców oraz właściciela, nie mogę zagwarantować lepszych wyników bez wzmocnień. Rezultatami dotychczas może się pochwalić. MP z dużą przewagą, poprawna gra w PUEFA, że bez efektów, gra się tym co się ma. W lidze też jest na razie nie najgorzej. Tak więc żeby Skorża nie zrobił psikusa i nie odszedł sam, zanim jakiś bufon wręczy mu wypowiedzenie. Szczerze powiedziawszy zostaniemy wtedy w nie najlepszym położeniu. Kto poważny przyjdzie pracować - rzecz jasna poza Liczko podobnymi, bo tacy to wszytko naobiecują - do klubu, gdzie trener sam odchodzi, bo nie może doczekać się wzmocnień? Skorża tutaj ma zdecydowaną przewagę, niech ten kto za tym wszystkim stoi także i to weźmie pod uwagę. Bo Maciej prace znajdzie spokojnie, najdalej za rok będzie trenował Lech, bo Smuda nie zdobędzie z nim MP. Kuba126, poruszył pod koniec wypowiedzi niezły problem. Nie rozwijając go zbytnio, bo to nie ten topic, powiem tylko ,ze gdyby kopaczom zatrudnionym w Wiśle, zagwarantowano mega premie za wejście do grupy PUEFA, to TT w rewanżu po pierwszej połowie myślał już o tym jak się utrzymać w lidze. Czy ktoś ma jakieś wątpliwości co do tego?
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 08.10.2008 o godz. 12:04.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ale dlaczego od razu zakladac przecieki? spokojnie moge sobei wyobrazic sytuacje, gdzie poprostu jakis pisamk to wymyslil. Wisla zagrala 2 slabsze mecze, wiec to idealny temat, napisac o zwolnieniu trenera, ktorego kibice szanuja. Do tego prowadzi MP.
Nie mamy zadnych dowodow ze to byl przeciek etc. wiec to tylko luzne domysly. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Co się dzieje z Dawidowskim ? .... ma kontuzję kolejną jakąś ?
czy już stracono co do niego nadzieję..? dajcie jakieś info, thx ![]() ![]()
Runner
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Z tego co wiem to znowu cos sie w nim rozpadlo...
![]() "WHAT DON'T KILL US, WILL MAKE US STRONGER" THE WHITE STAR DIVISION
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Myślisz, że jesteś w stanie w najbliższej przyszłości realnie zagrozić Wojtkowi Łobodzińskiemu w walce o miejsce w podstawowym składzie?
Walczę cały czas, trener to widzi na treningach. Widocznie jestem jeszcze słabszy od Wojtka. W końcu to reprezentant Polski, dobry zawodnik. Ja potrzebuję czasu, mam dopiero 20 lat, na pewno musze się jeszcze uczyć. Cały czas podglądam grę kolegów na treningach. Na pewno nie odpuszczę Wojtkowi, będę ciężko trenował. Mam nadzieję, że kiedyś przekonam trenera do siebie na stałe. Na razie jednak znam swoje miejsce w szeregu. Nie wychylam się, żeby grać cały czas w pierwszym składzie. Myślę, że nadejdzie taki moment, kiedy będę w formie, że trener postawi na mnie na stałe. to fragment wywiadu z Maleckim (na skwk wiecej),takie podejscie powinni miec mlodzi pilkarze,mysle ze powinien dostac szanse w lidze.
Ostatnio edytowane przez Styk83 : 12.10.2008 o godz. 19:38.
![]() "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanko, Gołoś gra u nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Najpierw kontuzja mu się odnowiła, a teraz chory jest
Antybiotyki brał czy cos..![]()
po prostu Kasia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Diaz właśnie pyknął bramkę dla Kostaryki...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Guest
|
|
Pierwszy i drugi etap infekcji leczy się kilkutygodniową lub kilkumiesięczną terapią antybiotykiem. Zwykle stosuje się penicyliny, cefalosporyny lub tetracykliny. Przewlekłą boreliozę standardowo leczy się 3-4 tygodnie antybiotykiem, a zwykle utrzymujące się po tym okresie objawy choroby określa się mianem zespołu poboreliozowego. Natomiast według lekarzy ILADS (International Lyme and Associated Disease Society) leczenie boreliozy może być bardzo długie, trwać wiele miesięcy, a nawet lat, z uwagi na istnienie form przetrwalnikowych bakterii: |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeśli to faktycznie borelioza to chyba można zapomnieć o Gołosiu. Z tym da się żyć ale nie da się uprawiać zawodowo sportu.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A ja wam powiem, że nadzieja jest. Schweinsteiger, z tego co pamiętam, też miał boreliozę, ale wrócił do profesjonalnej piłki. Wiadomo, że nie zawsze można to dostatecznie szybko wyleczyć, ale jak widać szanse są.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://pl.youtube.com/watch?v=jIS_xpt_Da8.
Bramka Diaza w ok.45 sekundy ,wcześniej pyknął super akcję,przebiegł całe boisko i dopiero bramkarz go zatrzymał.Powoli się Dżunior rozkręca ![]() ![]()
As long as we're United we will never ever lose...AND THE REDS GO MARCHING UP UP UP!!!!
KaŻdY tO pOwIe WiSeŁkA rZąDzI w KrAkOwIe!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to nie on przebiegl całe boisko
choć podobny do niego |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Sadzac po wlosach nie jest to Diaz. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Rano widziałem, że na onecie pisali coś o kontuzji Brozia (podejrzewano złamanie palca stopy czy coś takiego, ale się okazało, że to tylko stłuczenie) i nie wiadomo czy zagra jutro. Jak wróciłem do domu to mnie zdziwił brak jakichkolwiek dalszych informacji, więc nie wiem czy to tylko kolejny wymysł onetu, czy nasz Klub zachowuje to w tajemnicy?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wymysł. Skorża potwierdził,że Paweł ma jakieś problemy z palcem,ale prawdopodobnie nie na tyle poważne,żeby przeszkodziły mu grać. Jest najbardziej zmęczony z kadrowiczów,wczoraj się regenerował.Być może nie zagra od początku,ale z palcem nie jest chyba aż tak źle,jak podejrzewano
![]()
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."
M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić." Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan Cantoro jest obrażony o to, że mu nikt na stadionie nie śpiewa "Mauro, Mauro Cantoro", czy generalnie ma jakiś głębszy problem?
Od dłuższego czasu robi "łaskę", że podchodzi pod sektory po spotkaniach. Nie klaszcze nawet, tylko szuka trufli chyba. Buźki otworzyć przy śpiewaniu z kibicami też mu się nie chce, tylko łeb w dół. ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|