The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
@lek
Senior Member

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2008, 18:56
e napisał(a):Wyświetl post

Spójrzcie na herb! Czy skrzydełko na białym tle nie powinno być niebieskie?
O-D-D-A-W-A-J---K-R-E-W---! =>WEJDŹ!<=

Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 06.10.2008, 19:06
@lek napisał(a):Wyświetl post
powinno być punkt za spostrzegawczość
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 06.10.2008, 19:25
@lek napisał(a):Wyświetl post
Najpierw robili antyoprawę, a tą oprawę robili za pozostałe pieniądze, niestety zabrakło na niebieską farbę .

Dla mnie naprawdę żałosna była ta flaga antylegijna. Po pierwsze od razu skojarzyła mi się z powstaniem i hitlerowcami. Proponuję, żeby na wiosnę poznaniacy wybrali się przed meczem do muzeum powstania, może coś zrozumieją. Po drugie żałosna była przekreślona L-ka. Widać skąd czerpią wzorce. Takie antyoprawy, to przejaw kompleksów i niech sobie pyry mówią co chcą.
Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.10.2008, 14:20
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Najpierw robili antyoprawę, a tą oprawę robili za pozostałe pieniądze, niestety zabrakło na niebieską farbę .

Dla mnie naprawdę żałosna była ta flaga antylegijna. Po pierwsze od razu skojarzyła mi się z powstaniem i hitlerowcami. Proponuję, żeby na wiosnę poznaniacy wybrali się przed meczem do muzeum powstania, może coś zrozumieją. Po drugie żałosna była przekreślona L-ka. Widać skąd czerpią wzorce. Takie antyoprawy, to przejaw kompleksów i niech sobie pyry mówią co chcą.
To samo wrażenie odniosłem patrząc na oprawę łagodnie mówiąć rozmiar duży ale przekaz fatalny w moim odczuciu symbol ruin Warszawy ma tylko jedną i to bardzo tragiczna wymowę i takich rzeczy łapią się ludzie którym historia w szkole przeszkadzała .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.10.2008, 18:28
Cytat:
Oświadczamy Panu, że jako kibice poznańskiego Lecha, czujemy się oburzeni i głęboko dotknięci insynuacją, jakoby nasza oprawa miała cokolwiek wspólnego z próbą szargania pamięci bohaterów i ofiar kwiatu polskiego narodu.
Szczyt! Trzeba było najpierw pomyśleć, a potem robić oprawę, a nie płakać, że ludzie odbierają obraz Warszawy w gruzach w taki, a nie inny sposób. Sami sobie zgotowali obecna sytuacje i wybrnąć z niej w 100% raczej im się nie uda- to po prostu było, przynajmniej jak dla mnie, zbyt rażące.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów