|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bez jaj stadion był prawie pełny
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Witam wróciłem dzisiaj do kraju mam pytanie :kupie jutro jeszcze rano biler na karnet za 70zł czy już sprzedaż dla karnetowców się skończyła ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
kupisz ale bez zniżki.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Co sie dziwisz że nie można stadionu zapełnic jak ceny z kosmosu.Gdyby bilety były powiedzmy po 50zł to i 33000 by przyszły gdyby stadion tyle miał bo wiele osób chce oglądnąc ten mecz ale nie każdy jest takim fanatykiem żeby za 90 minut na staidonie zapłacic 120zł
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś może sprzedać bilet albo bilety na jutrzejszy mecz z Totenhamem?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
piter a na jaka trybune masz ten bilet i ile bys za niego chcial?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
- karnetów jest sprzedanych na ten sektor 1300 (z małym hakiem) większość należy do TFK. Karnetowców na tym meczu było 900 osób posiadających karnety- sprawdziłem to właśnie przed chwilą. - biletów sprzedano na E 400. Razem to daje 1300 osób na E na Arce. O wiele więc się nie pomyliłem, a Ty jak masz mnie obrażać, to zamilcz proszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
no bony po prostu są za drogie bilet i klub w OGÓLE nie promuje meczy w mediach. Nie liczę biuletynu przedmeczowego. Gdzie się podziała zupełnie nowa polityka o której słyszeliśmy przy okazji wiosennych wydarzeń z pasami i Legią. Gdzie się podziały olbrzymie bilboardy ect. ? Klub kompletnie nie ma wizji przyciągnięcia kibica na stadion. Wszystko jest robione na zasadzie" kibice byli,są i będą" może i będą ..ale nie w takiej ilości. Pamiętacie sezon dwa lata temu jaka była frekwencja? Wystarczyło kilka fatalnych meczy i stadion świecił maksymalnymi puchami. A teraz nie potrafimy zapełnić stadionu na topowe mecze z Lechem,Arką czy TT...żenuła tak prywatnie mówiąc.
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to sprawdź jeszcze ile biletów poszło na Tottenham... jak masz takie sprawdzone źródło wiedzy.
i powiedz mi gdzie cie obraziłem?
Ostatnio edytowane przez regan : 01.10.2008 o godz. 20:34.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na Tottenham poszło 9000 biletów. Stan na dziś na 18.00.
Masakra... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
razem z angolami czy bez?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
masz jakieś lewe info, bo biletów poszło do dzisiaj prawe 11 000
![]()
www.TSW.com.pl - Chcesz dołączyć do redakcji. Napisz. GG: 9420852
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no Perek, pewnie masz lepsze
Regan, z angolami którzy wzięli 1000 biletów. |
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie wiem czemu ale wierze raczej koledze salek niż liczbom "około" podawanym w zwyczaju przez zarzad czy media w zawyzonej liczbie :] Przykre to ale raczej prawdziwe :( Może po takim meczu zarzad w koncu cos zrozumieje... dobrze jakby chociaz na D było pod komplet bo wtedy bedzie doping i tak miazga ale liczac 8 tys. naszych kibicow rozsianych po stadionie wychodzi mi na oko 4.5 na D (?) :/
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
to ma ktoś bilet do sprzedania?
na totenham?![]() |
|