|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie mozna dostac Hel lub sześciofluorek siarki ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Zapytam o to jeszcze raz, tylko proszę o 100% odpowiedź.
Czy TVP info to stare TVP3 dostępne na antenie naziemnej (zbiorcze w blokach) i na tym kanale będzie transmisja z Londynu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tak właśnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
1500-1800 ft czyli ok 20-25 zł. Tylko uważaj bo kumpel tak się nią ujebał, że chciał się żenić z moją teściową. Szkoda tylko że jak wytrzeźwiał po dwóch dniach, to mu przeszło. Dobre piwo to jest w Polsce. Kiedyś pewnemu znajomemu szwajcarowi dałem dwie Tatry Mocne i do dzisiaj nie mam z nim kontaktu. Może się nimi zapił na śmierć?
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
mic przy ul. Grzegórzeckiej jest sklep z jakimiś odczynnikami chemicznymi, być może tam znajdziesz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Bluzy Zerosix w jakiej cenie na Tomexie :?: orientuje się ktoś może ;> PILNE
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
visa electron to tylko karta debetowa, czy sa tez karty visa electron kredytowe?
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
kolo 7 8 paczek w pawilonie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
jest taka możliwość w winampie, żeby sterować nim bezpośrednio z paska zadań bez konieczności otwierania okna za kazdym razem jak chce przerzucić piosenke ? wiem ze jest taki bajer w windows media playerze, wiec jakby ktos miał namiar na taka opcje w winampie to niech krzyczy.
coś takiego jak to: ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś dobre nagranie: Ole! Super Wisełka!
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W sobotę Garbarnia Kraków-Unia Tarnów,bedą kibice gości w Krakowie
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
nikt nic?.......... ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mam zamiar kupić słuchawki DO GRANIA( i nie tylko) do 100zł. Zupełnie się na tym nie znam. Poczytałem trochę i wielu chwali Creative Fatal1ty Gaming Headset, może ktoś je ma? A może inne?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Są przystosowane do gier i stworzone przez sławnego gracza o nicku " Fatal1ty " ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
orientuje sie ktoś jak teraz wygląda przejazd autem przez rondo grzegórzeckie? Głównie to chodzi mi czy przejadę od Dietla do r. mogilskiego? bez objazdów?
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
jadąc od dietla/grzegórzeckiej możesz jechać tylko w prawo na most.
lepiej bedzie przejechać daszynskiego, potem w lewo koło galerii kaz. i od tamtej strony dojechac do grzegórzeckiego, wjechac w al. pokoju i tam w pierwszym mozliwym miejscu zawrócic. jak zawrócisz możesz jechac w strone mogilskiego. ps. mam nadzieje ze nic nie popieprzyłem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Sprawdz czy dobrze wszystko wpięte ! może być wiele przyczyn takiego stanu
ps. Napisz co to za dysk jest ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
szukam serwisu podobnie działającego na zasadzie allegro - aukcje ale tam sie licytuje zlecenia np: reklame stron internetowch czy wykonawstwo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
na tą chwile taki ruch jest tylko dla MPK, samochody z dietla tylko w prawo na żółwia, ale moze faktycznie jutro bedzie otwarte bo juz mnie cholera bierze. mieszkam przy m1 a na dietla jade przez tandete
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jest jakaś możliwość zabezpieczenia profili np na gg przed programami hakerskimi,bo siostra sie wczoraj wjeb*** w odwecie za kawał zrobiony koleżance i co najgorsze przeczytała wiadomości z moją nową koleżanką
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobór słuchawek zależy głównie (zaznaczam głównie) od karty dźwiękowej jaką posiadasz. Jeśli integra, to nawet Icemat Siberia (najlepsze moim zdaniem) nie pomogą.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 18.09.2008 o godz. 08:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wie ktoś czy dzisiejszy mecz będzie można oglądnąć w Jamie lub U Wiślaków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Raczej tak. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu dawniej ekipa zajmująca się oprawą na Wiśle nazywała sie ULTRAS WISŁA a teraz nazywają sie ULTRA WISŁA ? Jest jakaś różnica między znaczeniem tych nazw?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
wydaje mi sie, że instalator windows widzi tylko dyski z systemem plików fat lub ntfs.
jeśłi sformatowałeś go na inny system plików to moze byc kupa. tak mi sie wydaje, bo mam dwa dyski jeden z linuksem z systemem plików ext2 chyba, i przy instalacji win, tamtego dysku nie widzi.... ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Siemka,
Znalazłem coś takiego w sieci: http://www.2future.pl/Produkt/256/ko...czem,_t-sketch Co myślicie o takiej koszulce? |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Uzywal ktos z Was Dosera? dziala to?
Ew. ktore dosery? |
|
|