Bóg Trybun (objawion) napisał(a):

Kolego pomyliło Ci się kino z kibicowaniem. Jak lubisz patrzyć na dobrze wysportowanych facetów, którzy fachowo ibez emocji wykonują swój zawód to idź na czipendejlsów.
Kibicować = wspierać = okazywać zaufanie.
|
Wsparcie wsparciem, ale wsparcie bez cienia krytyki we wlasciwym momencie to zlo. Osobviscie wole wysportowane kobiety, jednakze na stadionie przychodze patrzec na to, co moja druzyna futbolowa robi w kwestii poczynan futbolowych, a nie to, czy Pawelek jest Wislakiem, i za to po wieki dla Niego szacun. Tak to widze. Zepsul - komus sie to nie spodobalo i tyle. Samo zycie. Nie wytrzymal cisnienia i za to jest dla mnie frajerem, gdyz s****il sie jako czlowiek, a nie jako Bog w koszulce z Biala Gwiazda. Czasem Wasze zaslepienie mnie przeraza, bo fanatyzm bez promila obiektywizmu zakrawa o glupote w najczystszej formie.Mowicie o wsparciu dla Wisly, czyli poniekad dla pilkarzy, a tymczasem jeden z nich pokazuje Wam, gdzie ma takie wsparcie. Nie wiem jak niektorym wytlumaczyc to jasniej.
Na glupote nie ma lekarstwa, ale na zakrzywianie rzeczywistosci i obrazanie pilkarzy Wisly jest.
sayonara.