The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2008, 08:47
Widzę, że to forum zamienia się w wypłakiwalnie kibiców... Najprościej jest komentować coś siedząc przed komputerem... Najeżdżać na Skorżę, że popełnił błędy przy ustawieniu zespołu... Że ten czy tamten zagrali słabo i nie nadają się do Wisły...
Faktycznie Wisła zagrała kiepsko... Faktycznie Pawełek zawalił co najmniej dwie bramki... Wisła przegrała i już, trzeba się z tym pogodzić, a nie marudzić, że zawodnicy kiepscy, że ławka za krótka.. Dopóki Wisła wygrywa wszystko jest ok... Przytrafiła się jej pierwsza porażka w lidze - bolesna to fakt - a już większość z was jedzie po niej jak po burej suce... Weźcie się w garść i pokażcie, że jesteście z zespołem...Tak jak kibice wczoraj na stadionie... Na dobre i na złe... A jak nie, zawsze możecie zostać kibicami np. Lecha... Tam na forum nie płaczą jak u nas... Ciekawe jak będziecie pisać, kiedy Wisła - daj Bóg - osiągnie dobry wynik z Tottenhamem....
Jedno tylko boli... Zachowanie Pawełka... Faktycznie część kibiców klaskała po jego interwencji ironicznie... Ale nie wszyscy, bo część klaskała po to, żeby podnieść go na duchu po jego kiepskich interwencjach... Ja też byłem w tej grupie... Zbyt długo grałem w piłkę, żeby nie wiedzieć, jak wsparcie w takich chwilach jest bardzo potrzebne... Mariusza poniosło... Nie miał prawa się tak zachować... To fajny facet, mam nadzieję, że zrozumie swoje zachowanie i wyciągnie stosowne wnioski...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów