The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Gabri
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2008, 13:42
-S- napisał(a):Wyświetl post
W takim razie zbierz grupkę Tobie podobnym i pokaż Legionistom, że można pozbyć się chuliganów ze stadionu. Przecież Rekiny to nie duża grupka.
Powodzenia
A po kiego mam to robić? U nas zadym nie ma, a jeśli już to raz na jakiś czas jakiś pojedynczy posraniec rzuci kosą. Takich pojedynczych posrańców i tak nie zwalczysz bo jest ich za mało by ich zidentyfikować w tłumie i pilnować by się nie pałętali, a metoda na nich jest prosta: wystarczą lepsze rewizje żeby taki mosiek kosy na mecz nie przemycił. Porównaj sobie zadymy Legii w ostatniej dekadzie z tym co się działo na Wiśle bo to jak niebo i ziemia.

Poza tym ja nie wymagam, żebyś wziął za fraki takich wieśniaków, choć to też jest jakiś pomysł, ale wystarczy, że nie będzie tego pieprzonego krycia i udawania, że nikt nic nie widział i nikt nic nie wie. Ta grupa jest tak liczna i tak aktywna, że ultrasi Legii musieli wiedzieć kto w tym bierze udział, a przynajmniej o sporej części tych debili. Wystarczyło zeznać prawdę i kolesie trafiliby do pierdla. Ale przecież nikt psom nie wyda "swoich" bo to hańba. I właśnie przez takie myślenie takie mendy, nie mające nic wspólnego z kibicami, robią co im się podoba.

Cytat:
Widocznie byłeś na murawie i wszystkiego nie widziałeś. Ja stałem na trybunie i widziałem przepychanki z ochroną plus walki miedzy kibicami Wisły o piłkę. Jestem pewny, że gdyby policja weszła na stadion byłoby gorzej.
Piszesz, że 99% winy ponosi ochrona i klub. To samo było w Wilnie. Po jaką cholerę wpuszczali Legię w takiej liczbie jak nawet solidnego płotu między murawą a boiskiem nie posiadali.

Jesteś hipokrytą i tyle.
Od dawna kibice drużyny gospodarczy ostatniego meczu sezonu wbiegają po jego zakończeniu na boisko, nie tylko na Wiśle, nie tylko w Polsce. We Włoszech jest tak w co drugim meczu w ostatniej kolejce. Tu jedyny problem polegał na tym, że już gdy sędzia kończył mecz stali przy końcowej linii więc piłkarzyki nie zdążyły spieprzyć do szatni, ale to też się zdarza choćby we wspomnianej Italii. To wina słabo przygotowanej ochrony, bo jak mówiłem można się było tego spodziewać i na ten dzień wziąć więcej ochroniarzy, a psy mogły też przyjść w lepszym składzie. Nie rozśmieszaj mnie tekstami o przepychankach. Byli jacyś ranni, ktoś z psów dostał łomot, psy musiały wzywać wsparcie? A w Wilnie tak było bo wściekli na wynik meczu kibole rozpieprzyli stadion i przerwali mecz wbiegając na murawę i tocząc regularną napieprzankę z policją. Porównywanie tego z jakimś jednym nożownikiem, czy pojedynczym wieśniakiem, który pociągnął z liścia piłkarzowi jest niepoważne. Tym bardziej, że Legia miała takich odpałów jak w Wilnie znacznie więcej.

Aaarrgh napisał(a):Wyświetl post
...
Ano właśnie. Warto wspomnieć tych z kibiców Legii, którzy nie popierają protestu, tacy jak choćby Zygmunt Król na naszym forum. Środowisko Legii wcale nie jest tu takie jednomyślne jak przedstawiają to niektórzy. Nawet na forum Legii gdzie ciśnienie na ITI jest wielkie można takie głosy wyczytać. Ale dla niektórych twardogłowych to pewnie muszą być pikniki, a nie prawdziwi kibice.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów