|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może co sie musiało stać,że zniknął mi profil gg?Dodam,że na kompie mam dwie wersje gg : starszą i najnowszą,korzystałem ze starszej i to właśnie z tą wersją zainstniały problem.
Proszę o pomoc. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
siema mam pytanko
![]()
...Choć nie jestem z Krakowa, moje serce jest wiślackie... na 1906%...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Hyde Park ---> Football Manager.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
jasne ze mozesz zrezygnowac... dajesz opcje managera (czy jakos tak) i tam jest rezygnacja. Jezeli jestes dobry tzn masz dobre statystyki i akurat jakis klub nie ma szkoleniowca lub ma na wylocie to mozesz zlozyc podanie o prace, klikasz w klub i w lewym dolnym rogu powinno byc" zloz podanie o prace"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ale co się stało dokładnie, bo ja raz miałem tak, że wpisałem hasło pokazało się okno z listą i wszystko znikło. Musiałem od nowa zakładać ale na ten sam numer.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Wie ktos (moze ktos pracuje w banku) jak to jest z pozyczkami,czy sa wymagane jakies zaswiadczenia ,jesli sie chce wziasc pozyczke okolo 3000zl ? Wertuje te oferty wszystkie ,ale jesli ktos wie to niech napsize ,moze byc na priv
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
kijek badż kreseq pracuje w banku to ich sie zapytaj
napewno jako zaprzyjaznieni kibice ci pomogą ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
W tym najnowyszm gg mój profil jest ale w tym starszym nie ma. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
mam problem z klawiatura
tzn kursor mi sie przemieszcza w czasie pisania i gdy nie patrze na eran robi sie tam straszny burdel, bo linijki sa poprzesuwane i kazda rozpoczyna sie gdzie indziej w srodku tekstu ktos to mial i wie jak zaradzic?
Ostatnio edytowane przez pasikonik : 28.08.2008 o godz. 12:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Mam to samo w pracy na laptopie... szczerze powiedziawszy też już nie mam nerwów do tego...
Nie wiem przypadkiem czy to nie jest wina Windowsa Visty. ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie widzialem tego ,ale jak ktos tak opisuje to ,to bym powiedzial ze to wirus
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś moze link do elektronicznej wersji (ew. wystarczy sam artykuł o rankigu opraw z jesieni 2007)
TO MY KIBICE" NR 76(1) STYCZEŃ 2008 ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mi też czasami przemieszcza się kursor ale gdy myszka leży i nic z nią nie robię. Ale, wiem, że to wina myszy, bo swoje lata już ma. Na twoim miejscu przeskanował bym jednak system w poszukiwaniu wirusa ![]()
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem." The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol." 29.05.85 |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
TVP Sport lub w internecie, tutaj znajdziesz linki:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia Powód: Link
Ostatnio edytowane przez cristovao : 28.08.2008 o godz. 17:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Oh dzięki za wspaniałą radę... a w necie?
:/Dz w0lno. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
Ostatnio edytowane przez gris : 28.08.2008 o godz. 17:32.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy taki fotoradar (z wyglądu):
![]() rejestruje tylko samochody jadące przodem do jego ustawienia, czy tyłem też. Dodam, że jest tzw. 'dwupasmówka' a radar stoi po prawej stronie prawego pasa. Tak więc czy łapie on wszystkie 4 pasy? |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
z tego co wiem musi zlapac przod aby mozna bylo wskazac kierowce gdyz mandat jest dla kierujacego a nie wlasciciela pojazdu.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Fotoradar chyba musi zrobić zdjęcie kierującemu pojazd, żeby nie było wątpliwości co do jego winy - przynajmniej tak ja to widzę
Powód: nero był szybszy :)
Ostatnio edytowane przez pio : 28.08.2008 o godz. 20:46.
![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Za wikipedią: 'W zależności od sposobu umieszczenia może mierzyć prędkość pojazdu zbliżającego się lub oddalającego od obiektywu.' To mnie, że tak powiem, zmyliło. Też jestem zdania, że fotoradar robi zdjęcie przedniej szyby. A po 2 jeśli jedna kamerka miałaby kontrolować 4 pasy ruchu, przedzielone pasem zieleni to musiałaby to być szybka maszyna. Dlatego pytam
Dzięki Panowie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
z tego co wiem to foty bankowo robi przedniej szyby samochodu
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Gdyby ktoś był łaskaw zarzucić bezpośrednim linkiem do napisów do filmu Donnie Brasco wersja 699 mb xvid / *.avi
byłbym bardzo wdzięczny ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
Łapie tylko 2, aczkolwiek jest możliwość (w zależności od wersji), że łapie przód i tył auta. Jednak tak czy siak drugiego kierunku nie capnie. ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I dla wszystkich do wiadomości ostanio stawiane fotoradary musza robic i tak i tak foty. Jest taki wymóg i niestety gdy przychodzi zdjecie tyłu wzywaja właścicela do wskazania kierujacego! i niestety coraz czesciej przychodza fotki tyłu. Jedyny plus takiego stanu to to ze mozna sciemnic ze jechala np mama i ona zbiera punkty gdy jest jakas sytuacja podbramkowa
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
punkty maja wycofac za niedlugo ale za to mandaty pojda w góre :/
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gra ktos w Ikariam
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|