|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
moze ktos kto byl na meczu podac mi tresci wszystkich transow jakie judki i My wywiesilismy? tak samo jesli mozna tej pod sektorowka judkow bo nie wiem na czym polegala Nasza riposta ( Pamietaj pasiasta...) ? Bede bardzo wdzieczny, moze byc priv. Z gory dzieki.
Wisla PANY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Emocje już opadły, więc na spokojnie. Wygran z Barceloną zaszkodziła naszym grajkom. Oby nie wystąpił u nas "Syndrom Legii" czyli co innego mówią w wywiadach zawodnicy (o walce w derbach od pierwszej minuty), a co innego robią na boisku. I połowa to dramat (dreptanie w miejscu). II połowa to dominacja połączona z nonszalancją pod bramką Pacaja. Nie mozna się upajać przewagą dla samej przewagi skoro nic bramkowego z tego nie wychodzi. I tak nasi piłkarze zrobili prezent Filipiakowi i jego grupce zwolenników, dla której remis z Wisłą u siebie to jedne z najwyższych osiągnięć w historii i radości co niemiara na pół roku, albo i więcej. Dla nich Wisła to Barcelona. A nazywanie tego "widowiska" na kałuży- derbami to są już najzwyklejsze żarty. Frekwencja i atmosfera jak z II lub III ligi. Dlatego tymbardziej powinno się golić takich frajerów, co kilka następnych kolejek będzie oddawać naokoło bo wszystkie siły wypruli z nami.
Osobna sprawa to sędziowanie. Ledwie 4 kolejka, a już w Polonia - Wisła sędzia nie dyktuje ewidentnego karnego pod koniec meczu na Małeckim wychodzącym na czystą pozycję. Teraz Gil udaje, ze nie widzi jak najpierw Nowak niczym koszykarz rozpoczynajacy grę pod koszem kozłuje piłkę, nie widzi jak Polczak niczym wytrawny siatkarz przyjmuje na rękę serwis naszego zawodnika. Czyżby znowu zaczyna obowiązywać we "fryzjerskiej familii" zasada, ze Wiśle się karnych nie gwiżdże w ramach uatrakcyjnienia ligi "po co mają za szybko odskoczyć" i zeby nie było nudno jak ostatnio. To co wygadywał w studiu "canal+" niejaki Słabik (celne nazwisko) to nadaje się do kabaretu. Szkoda, że takich robiących z siebie błazna zapraszają do studia. Jeszcze żaden z tych sędziów co skrzywdzili Wisłę nigdy nie został ukarany. Małek tylko przepraszał bo w tamtej rundzie też miał zaćmę na oczach w meczu Bełchatów - Wisła. Ale tradycyjnie nic mu sie nie stało. Tak czy tak powinni w tym meczu takich burków rozjechać. Pytanie czy Skorża ma jeszcze posłuch wśród gwiazd, patrzac na I połowę to wątpliwe. Patrzac na II to chyba jakos do nich dotarł, że zaczęli żwawiej się ruszać. Ale to i tak było za mało !!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie zgadzam się z tym, że Dawidowskiego należy odsunąć od 1-ej drużyny i z tym że gra słabo. Podoba mi się jego zaangażowanie. Chłopak się rozkręci, a na zmiany w tym momencie jest idealny. Poza tym ufam Skorży. Jak mówi, że Dawidowski zasłużył na grę, to znaczy, że tak jest!
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje że mecz z Lechem będzie sędziował skośnooki, bo inaczej znowu bedą 3 ewidentne karne i żaden nie odgwizdany. To co wyprawiał wczoraj sędzia to kabaret. W jakim innym kraju daje sie w pierwszej połowie 5-6 żółtych kartek w meczu derbowym, mimo iż gra nie była zbyt ostra (poza 2 wślizgami Żydków). A ten koleś od kontrowersji w C+ to faktycznie jest bardzo niekompetentny, ewidentnie widac że broni sędziów w kazdy możliwy sposób, już nawet Mielcarski który ostatnio rzadko mówi na korzyść Wisły zaczął kolesiowi tłumaczyc co to jest zagranie ręką. Według tego co on gadał każda ręka jest przypadkowa, więc w ligach Anglieskich, Niemieckich, Włoskich widocznie są słabsi od niego sedzowie
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Skośnooki sędziował mecz Polonia Warszawa-Śląsk Wrocław i też nie odgwizdał karnego dla Śląska po ewidentnym faulu.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mi się wydaje że gdyby wczoraj sędziował Siejewicz to było by o niebo lepiej. Gil się nadaje ale na 1 lige.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
panowie musze wam coś pokazać, czytając na forum żydków temat dotyczący wczorajszego meczu natkąłem sie na miażdżący text :
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Przeciez Cracovia to nie to samo co Anty-Wisla... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobra chlopaki, koniec offtopowania na temat wypocin starozakonnych.
PS. Tez lubie poczytac tych cymbalow rano przed praca, do kawki : )))))))) Szczegolnie lubie Miszcza2007 ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zdradzi ktoś tą wielką tajemnicę co konkretnie zrobił Zieniu po bramce na 1:1?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Dziś oldboje Wisły pokonali oldbojów pasów 3-0.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki"
H. Reyman http://pl.youtube.com/watch?v=abReZg...eature=related |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale Piotrek Brożek wyglądał na nieźle skacowanego
Takie wrażenie, tak nie swojo ![]() |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Drodzy Państwo czy umiecie czytać prośby.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja tez wlasnie nie moge sie dowiedziec co Zieniu pokazal
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja .......e ale Wisla przyspieszyla ,momentami gramy na niezlym speedzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
No i gol Ciekawe czy nasi się podniosą i wydrą (?)Żydom zwycięstwo..... Do boju , do boju , do boju Wisełka.... !!!!!
Ostatnio edytowane przez Bronex : 31.08.2008 o godz. 20:03.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sedzia robi niezle waly
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak widze Dawidowskiego,Maleckiego to tesknie za Paulista
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ech nie udalo sie .Szacunek za 2 ga polowe ,bo momentami grali jak wichura
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dawidowski wchodzi o k**wa
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytaj przyjacielu ze zrozumieniem. Właśnie o to mi chodzi. Innowiercy szczycą się "niesamowitym" dopingiem, który dla nas Wiślaków poziomem niczym nie odbiega od chociażby takich miast, jakie wyżej wymieniłem.
Pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ocenki
Juszczyk - 5 : niepewny ale wybronił co powinien Baszczu - 6 : w obronie jakiś kich nie zauważylem a napadzie 0 Cleber - 4: nie wie kiedy nogę odstawić ... Siglar - 6 : poprawnie w obronie w napadzie sie pokazywał ... i ogólnie walczył dziś Piotr B. - 6 : kilka błędów w obronie parę dobrych podań; Łobodziński - 4: ileż mozna czekać nas przebudzenie zawodnika ... 10 meczy 20 ? 30 ? Boguski 8: trzeba wziąść poprawke że wszedł na podmęczone pasy ....ale i tak zagrał nadspodziewanie dobrze (ostatnie jego mecze nie były zbyt olśniewające) Diaz - 7 : widziałem krytykę Diaza za ten mecz a ja uważam że był dziś wyróżniającym sie zawodnikiem Cantoro - 7 : jeden z lepszych meczy Mauro Jirsak - 6 : mało dziś prostopadłych podań ale widoczny w 1 połowie 2 ładne strzały Zieńczuk - 5: nic nie wychodzi ... chociaż ... chyba on wyłapał tą piłkę przy linii w akcji na 1:1 Dawidowski - 5 : wprawdze 2 pudła ale pokazał się ... Niedzielan - bez oceny - nie zaistniał Generalnie są dziury na skrzydłach i niestety nie ma zmienników. Problem też w obronie ... Cleber jest niebezpieczny ... Mecz bardzo dobry .... ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|