The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2008, 22:32
luke1906

Jest też kilku innych o tym samym nazwisku. Skąd wiadomo, że to ten ze Świdnika z nimi współpracował.

Co do kasowania artykułów to chyba się przestraszyli. Niektórym niewiele trzeba, że zmieszać kogoś z błotem. Całym tym kasowaniem (jeśli takie miało miejsce) strzelili sobie jednak samobója.

Poza tym gdyby to był przekręt to podaliby chyba fałszywe nazwisko albo coś. Byliby aż tak głupi? Cała ta teoria spiskowa mnie po prostu nie przekonuje. Jaka jest prawda tego nie wiem.

Tyle ode mnie na ten temat.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2008, 23:29
Arked napisał(a):Wyświetl post
Całym tym kasowaniem (jeśli takie miało miejsce) strzelili sobie jednak samobója.
No wlasnie bo to wyglada jak typowe zacieranie sladow.Uruchamiac taka akcje gdy wszystko bylo zgodne z prawem....?
Bardzo dziwne.Tak jak dziwne ze zamiast wyjasnienia czarno na bialym - straszenie i tylko ogolnikowy komunikat.

joshi - odkrywanie przekretow nie jest niczym zlym, szczeoglnie ze ma on zwiazek z nami, bo chodzi o bilety na Wisle a nie na Malysza
94 - Allah Akbar!!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów