|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Witam wszystkich
Wisełka ograła Polonię czekamy na Barcę ![]() Mam pytanie jak zapatrujecie się na "żywiołowo" kibicujących Panów którzy dosadnie k...ami rzucają jak naszym chłopakom coś na boisku nie idzie lub sędzia kaloszem jest. (Nie chodzi mi o przyśpiewki grupowe tylko zachowanie poszczególnych osób) To norma? Czy na miejscu jest zwracanie im uwagi? Czy też jak ktoś powiedział stadion to nie teatr i z różnym elementem spotkać się można więc trza milczeć. Na stadionie (sektor E2) spotkało mnie dzisiaj bardzo specyficzna sytuacja którą opiszę trochę później, jednak chciałbym poznać zdanie forumowiczów. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To są emocje ,tak samo jak klną piłkarze, normalne przeżywanie meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
przeklenstwa to norma, i tak samo stadion to nie teatr. niech rzucaja tymi k... , mi tez sie czesto zdarza, emocje i tyle. byle tylko nie rzucali ku... na naszych grajkow, w takich ch.. wbijam!
czasami sa mega emocje i np. przy nie strzelonej bramce z 1 metra podejrzewam ze nie powiesz "o kurka wodna" , chyba ze..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.08.2008 o godz. 22:51.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mistrzu, ale o co Ci chodzi? jak jesteś wku*wiony to nie przeklinasz? przeciez piłkarze i tak tego nie słyszą wiec tylko ten gość się wyładowywuje...w czym jest problem? Dokładnie, stadion to nie teatr, jak mnie Mauro w****i po raz kolejny słabym zagraniem to krzyknę...ale i tak wiem ze ani to do niego nie dotrze, ani nie poprawi to jego gry...
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() jak kolega wyżej napisał - większość ludzi, kiedy się denerwuje - przeklina, na meczu nie raz sie słyszy "****y" i mi to przynajmniej nie przeszkadza, wszystko pod wpływem emocji, chwili. ale najlepiej jakby niektórzy nie zajmowali się rzucaniem "****", tylko śpiewaniem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Od dłuższego czasu czekałem na taki temat i myślałem nawet żeby go założyć. Wykorzystam więc okazję i przedstawię swój pogląd.
Przekleństwo przy jakiejś pechowej sytuacji ... zdarza się , jak w życiu. Ale moim skromnym zdaniem grupowe bluzganie na przeciwników jest prymitywne. Po co obrażać gości śpiewając "k...y pokonamy" ?!? jak można spokojnie spiewać "gości pokonamy" czy nawet precyzyjnie nazwę drużyny w wielu przypadkach: (np. Legię, Lecha, Pasy, Górnik itd.). Po co skandować "wypi...ć" wobec drużyny z którą chcemy grać żeby pokazać jej naszą wyższość? Bluzganie na przeciwników niczym nie odróżnia nas od innych bluzgających na stadionach w Polsce. A wydaje mi się że tytuł Mistrza zobowiązuje i to my powinnismy wyznaczać standardy dopingu a nie wpisywać się w mało ambitne "standardy" innych. W moim odczuciu jest jednak jedna systuacja w której bluzgi są uzasadnione i nawet sam sobie na nie pozwalam . Chodzi o chóralne wyzywanie pzpn. Tej bandzie skorumpowanych oszustów należą się takie teksty jak nikomu innemu.
Ostatnio edytowane przez dragon : 10.08.2008 o godz. 10:16.
![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To ja już wolałem temat o nienawiści odnoszący się pośrednio do meczu o superpuchar polski . Był szerszy zakresowo
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
niedługo zaczniecie zakładać tematy bo sobie ktoś beknął na stadionie i nie powiedział przepraszam
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
dragon - popieram Twoją opinię w 100%
To może teraz parę słów o tym czego doświadczyłem dzisiaj na E2. Krótkie wyjaśnienie: na Naszą Kochaną Wisełkę podążam regularnie od 3 równych lat ... jestem przesiadkowiczem z C i muszę się przyznać, że (stety/niestety) nasza grupa (ja, mój tato, kumpel i jego ojciec) jesteśmy takimi właśnie czasem niepokornymi - wyklinającymi kibicami (żeby ta kwestia była jasna - NIGDY nie wyklinamy naszych zawodników) EMOCJE. Do rzeczy: dzisiaj na E2 zostaliśmy ZAATAKOWANI przez 3 gości (i jedną kobietę) którzy NIE ŻYCZYLI SOBIE niekulturalnych odzywek rzucanych z trybun JESTEM W SZOKU. Facet rzucił mi się do szyi jak powiedziałem mu, że to nie teatr tylko stadion - omal mnie nie uderzył. Mojego ojca zwyzywał od cykorów i staruchów. - MIAŁEM GO PALNĄĆ CZY CO? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Z Lechią czy Śląskiem nie będziemy pokonywać "kur**" I tak chodząc na Wisłę wybierasz "mniejsze zło" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No mi się wydaję że co do klubu z gorszej strony błoń czy warszawki to należą się bluzgi. Ale innym neutralnym klubom to mozna z dowcipem. Np. Ruchowi u Nas ostatnio czy dzisiaj Poloni Bytom.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Co za temat :/ Tak spiewajmy tylko cezuralnie a na koncu jeszcze mozna by strzelic taki mał taki duży...10 punktow w lidze ministrantow, alleluja i do przodu. Mamy nie używać przekleńst bo co? Bo pismak jeden z drugim sie ucieszy, i bedzie to dla niego niepowtarzalne widowisko i ładnie to w gazecie zaznaczy? Jak komuś nie pasuje taki doping zawsze może zamieniać te słowa na cenzuralne. Albo nie spiewać w tym momencie.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
MatMario doczytaj proszę mój ostatni post.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Aha... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
zamiast zakładaniu temetu o przeklinaniu trzeba było założyć temat dotyczący gniazda na E bo by sie przydał jakiś gniazdowy bo to troche lipa jak całe D sie bawi a E zaspiewa jadna piosenke i to nie całą i potem stoi i sie patrzy i mowi ale zajebiscie!! Zróbmy cos z tym jakby całe E tez bawilo sie jak D to by była jeszcze lepsza atmosfera!! Zrobmy cos z tym!!!!
![]()
Poszliśmy za głosem serca, wybierając to co dla nas istotne!! Nie jak większość na wschodzie - to co było modne!!!! KRESY WSCHODNIE!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przyjezdzaja ****y to sie im cisnie
przyjezdzaja neutralne ekipy to mozna z jajem im pocisnac badz normalnie "xxx pokonamy" itp przyjezdzaja przyjaciele to .. wiadomo. po co w ogole piosenki typu "tych i tych pokonamy" itp to normalne, tak jest wszedzie, tak bylo i tak bedzie, tyle. i zadne rozkminki na necie tego nie zmienia. a jak nie chcesz to nie cisniesz nikomu, nikt cie do tego nie zmusza. a z tym E to juz nie przesadzajcie, chcesz spiewac idz na D , tak bedzie najlepiej.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 10.08.2008 o godz. 11:19.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
||
|
Cytat:
------------------------------ Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|||
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
ŻE CO ****A?! RUCH I POLONIA NEUTRALNE!? ![]() ![]() ![]() ![]() ZGODA Z JAGĄ
NIE ISTNIEJE! WISŁA & LECHIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
stadion to nie teatr. Tutaj też są emocje. Jedni się stresują żeby im kiełbaska nie spadła jak padnie gol, a inni żyją meczem i dopingiem.
Pozdrawiam tego pana z Katowic [E] który usmarował mnie keczupem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chłopie ile Ty masz lat? Piszesz, że na stadionie przeklinasz w taki sposób, że Ci nawet uwagę zwracają, a potem na forum popierasz opinię dragona, który przeklinanie ( zbiorowe) uważa za prymitywizm. Przeklinanie to przeklinanie. Nie ma różnicy czy robisz to w pojedynkę czy w dwudziestu. Jak Ci z tym źle to nie przeklinasz, proste. Na mecze też nie musisz chodzić. A co tej sytuacji na E2. Jesteś w szoku, że co..? Że ktoś ma inną opinię niż Ty? Że chcieli cię pobić bo przeklinasz? Z Twoich postów wynika, że jesteś takim typem człowieka co innym "zwraca uwagę" ( przeklinanie zbiorowe), a ja sam jest be to jesteś w szoku, że innym się to nie podoba. I to pytanie: "Miałem go palnąć czy co?" Miałeś ojca obok to go mogłeś spytać. Może by pozwolił. Z Tobą to jak z Tomaszem Lisem- o kibicach w felietonie pisze- hołota, bydło, a sam swojego współpracownika traktuje jak szmatę ( słynna lista pryszczy na dupie). Nie zakładaj więcej durnych tematów. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
weź skasuj ten temat..... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
HHAHAHAHAHAHAHAHHA ...... co to wogóle za temat jest ? Na wislę chodzisz od 3 lat i teraz Ci sie coś stało przez przeklinanie wiesz ile to emocji wyciąga jak sobie krzykniesz na sędziego TY P....E !!! jak czegoś nie gwizdnie po za tym przez 2 albo nawet 100 osób 10 tys nie przestanie po co takie tematy ?: >
![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stadion jest takim miejsce gdzie można sobie pozwolic na wyrazenie swojej opinie przez pojedyncze jednostki. Jesli przeklinaja zbiorowo a tobie sie to nie podoba to nie rob tego. Znam osobiscie kilka osób, które są bardzo kulturalne i nigdy nie slyszalem zeby przeklinali ale czasami zdarza mi sie pojsc na miejscowa druzyne w A klasie to uszy więdną. Z emocjami to tak jak z kobietą nigdy nad nią nie zapanujesz w 100%
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Za niedługo zdobycie mistrzostwa polski, wejście do grupy LM/Puefa wiązać się będzie ze zmianą im. stadionu Wisły na 'stadion rodzinny'.
Jak było wyżej napisane - stadion to nie teatr i skoro inna ekipa klnie na nas to czemu my nie mamy? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że dla osób przeciwnych prostym powodem jest to żeby pokazać innej ekipie że znamy własną wartość, że mamy na nich wyje****... ( może ostatnie słowo jest niezbyt fortunne w tym przykładzie )Spójrzcie na to z innej strony - nie chcesz bluzgać na innych - ok, nie musisz (bylebyś uczestniczył w reszcie dopingu). Gdzie indziej mógłbyś za to dostać po mordzie ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez Paparapa : 10.08.2008 o godz. 21:11.
![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|