The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Luquas
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2009, 12:54
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Kolega koniecznie chce się w Łapu Capu znaleźć.
Doprawdy To fakt ogladalem tylko kilka razy mecze na Canal +, glownie mecze Wisly, ale jakos komentarz nie rzucil mnie na kolana. Dlatego nie rozumiem tej napinki jaka to N-ka jest zla. Prawda jest taka, gdyby Canal + nie mial Ligi Polskiej a mialaby ja N-ka sytuacja wygladala by calkiem inaczej i to jest fakt. Ciekawe co powiecie, jesli ITI uda sie przeciagnac na wlasne strone La liga
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 27.05.2009, 13:16
Luquas napisał(a):Wyświetl post
Doprawdy To fakt ogladalem tylko kilka razy mecze na Canal +, glownie mecze Wisly, ale jakos komentarz nie rzucil mnie na kolana. Dlatego nie rozumiem tej napinki jaka to N-ka jest zla. Prawda jest taka, gdyby Canal + nie mial Ligi Polskiej a mialaby ja N-ka sytuacja wygladala by calkiem inaczej i to jest fakt. Ciekawe co powiecie, jesli ITI uda sie przeciagnac na wlasne strone La liga
Mam gdzieś La Liga
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Stary 27.05.2009, 13:21
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Mam gdzieś La Liga
Wspaniala merytoryczna odpowiedz, gratuluje
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.05.2009, 14:05
przeciez liga hiszpanska zostaje w C+ na kolejne 3 lata - to juz wiadomo do zeszlego tygodnia
la liga jest super - 10 razy ciekawsza niz komercyjna Champions League
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 27.05.2009, 12:48
Nie wiem, dlaczego tak jedziecie po tej N-ce Mi sie strasznie podobaja ich programy szczegolnie dotyczace ligi czy tez nWieczor, a wg mnie Jagoda jako jeden z nielicznych razem z Salakiem i tym gosciem z Wyborczej naprawde fajnie prowadza programy, na pewno o niebo lepiej niz "Szybka pilka" na TVP 2. Dla mnie dolujace jest sluchanie Gmocha i tych jego analiz, ktore brzmia prawie caly czas tak samo i nie ma w nich troszke obiektywizmu.
Z kabaretow to wole Ani Mru-Mru lub Moralnego Niepokoju
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.05.2009, 12:47
Liczylem ze C+ i Orange wygraja ten przetarg bo nie mam zamiaru kupowac zestau N zeby sobie LM poogladac, Polsietu tez nie kupie.
Mam cyfre bo tam jest polska liga a na dwa abonamety to mnie nie stac
,
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Stary 27.05.2009, 12:58
Odnosnie dzisiejszego finalu mam nadzieje, ze Man Utd pokaze Barcie miejsce w szeregu. To bylo by smieszne, gdyby druzyna z trenerzyna zamiast trenera i bramkarzyna zdobyla LM. Personalnie chyba mocniejszy sklad ma takze Man Utd i powoli zaczyna mnie denerwowac opinia jaka ta Barca jest wspaniala, ale tylko dzieki szczesciu sa w finale kosztem Chelsea i to jest fakt.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.05.2009, 13:10
Barcelona wygra 2-1. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Luquas a mnie denerwują takie komentarze jak Twoje. Trenerzyna, bramkarzyna itp. Widocznie Pep to świetny fachowiec, skoro w pierszym swoim sezonie zaszedł tak daleko (mistrzostwo, CdR i finał LM). Potrafił zebarać do kupy ten piłkarzy Barcelony. A może pogadamy o ''lalusiu'' z MU? Albo o rzującym ciągle gumy na ławce Alexie? To też jest wkurzające, jak ciągle porusza tą swoją szczęką. Nie znoszę ich bycia, ale nie wypowiadam się na ten temat.
Co do Barca-Chelsea-widzę, że nie oglądałeś pierwszego meczu, gdzie to Barca została przekręcona.
Co do składów- to Twoja subiektywna ocena, że to MU ma lepszy, wg mnie natomiast, Barcelona ma lepszych piłkarzy, szczególnie środek pola i atak.
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Stary 27.05.2009, 13:26
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Barcelona wygra 2-1. Przynajmniej mam taką nadzieję.

Luquas a mnie denerwują takie komentarze jak Twoje. Trenerzyna, bramkarzyna itp. Widocznie Pep to świetny fachowiec, skoro w pierszym swoim sezonie zaszedł tak daleko (mistrzostwo, CdR i finał LM). Potrafił zebarać do kupy ten piłkarzy Barcelony. A może pogadamy o ''lalusiu'' z MU? Albo o rzującym ciągle gumy na ławce Alexie? To też jest wkurzające, jak ciągle porusza tą swoją szczęką. Nie znoszę ich bycia, ale nie wypowiadam się na ten temat.
Co do Barca-Chelsea-widzę, że nie oglądałeś pierwszego meczu, gdzie to Barca została przekręcona.
Co do składów- to Twoja subiektywna ocena, że to MU ma lepszy, wg mnie natomiast, Barcelona ma lepszych piłkarzy, szczególnie środek pola i atak.
Tak naprawde to nie lubie ani jednej ani drugiej druzyny, chcialem poprostu powiedziec, ze denerwuje mnie ten ciagly zachwyt Barca. Odbije pileczke , drugi mecz z Chelsea pokazal jak bardzo bezradna jest Barca. Tez mnie denerwuje Cristiano i te jego symulowanie, ale takiego dryblingu jak on nie posiada nikt inny, to jest prawdziwy lider zespolu. Messi owszem jest dobry, ale strasznie mnie frustruje, ze tak slaby fizycznie gosc moze klasc na ziemi tak swietnych obroncow. Dwojka dobrych obroncow powinna wylaczyc go zupelnie z gry, ale coz , natomiast podoba mi sie jego kapitalne wykanczanie akcji, uderza praktycznie tam gdzie chce i nie do obrony, co jest kapitalnym atutem. Nie wiem czy sie ze mna zgodzisz, ale do Barcy nie pasuje kompletnie Abidal, gosc bardziej pasowalby do Bundesligi.
Odpowiedz cytując
Grzegorz z Sanoka
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.05.2009, 13:31
Nikomu nie kibicuje. Liczę na dobry mecz
Armia Białej Gwiazdy
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.05.2009, 13:42
La Liga w N-ce,no to byłaby nie powetowana stratakto to w ogóle ogląda?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Stary 27.05.2009, 13:54
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
La Liga w N-ce,no to byłaby nie powetowana stratakto to w ogóle ogląda?
Hmmm moze ludzie, ktorzy lubia ogladac techniczny futbol Ile kosztuje abonament w Cyfrze +, zeby moc ogladac polska lige
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Stary 27.05.2009, 14:20
Wie ktos moze, czy jeszcze jakas liga jest w grze, tzn. czy bedzie na nia przetarg
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.05.2009, 14:43
For_FuN_ odsyłam do pierwszego meczu na Camp Nou i błędów sędziowskich na korzyść Chelsea, które wypaczyły wynik. Gdyby Barca jechała z zaliczką dwóch goli na SB, to zupełnie inaczej mogłoby to wyglądać. Nie rozumiem, dlaczego Ci, co nie lubią Barcelony wspominają tylko o jednym meczu, który odbył się w Londynie, zapominając o spotkaniu w Katalonii
Poza tym Barca miała spore braki kadrowe, ale to już temat na inną rozmowę. Na finał też posypała się obrona.
Odpowiedz cytując
Luquas
Senior Member

Stary 27.05.2009, 14:57
Panowie wrzuccie na luz . Dzisiaj wieczorem sie okaze kto ma (mial) racje .
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 27.05.2009, 15:39
Dokładnie. Tez uważam,że nie ma się co spinać i kłócić. Wszyscy wszak wiedzą,ze wygra MU.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.05.2009, 15:42
Nie ma co sie spinac teraz, poczekajmy do wieczora jak Barca wygra
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 27.05.2009, 15:48
mic napisał(a):Wyświetl post
Nie ma co sie spinac teraz, poczekajmy do wieczora jak Barca wygra
Tak tak,tylko,że Barcelona gra z poważnym zespołem,a nie z pudernicami z La Liga. Więc nie rozumiem tego optymizmu.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 27.05.2009, 15:50
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Tak tak,tylko,że Barcelona gra z poważnym zespołem,a nie z pudernicami z La Liga. Więc nie rozumiem tego optymizmu.
Mesii obiegnie lalusia Ronadlo, poda do Henrego i strzeli bramke, Ronaldo sie rozplacze znowu i po meczu

PS:

PPS: http://www.youtube.com/watch?v=chLq3ajaTi4
Ostatnio edytowane przez mic : 27.05.2009 o godz. 15:53.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Stary 27.05.2009, 15:56
Mesii obiegnie lalusia Ronadlo, poda do Henrego i strzeli bramke, Ronaldo sie rozplacze znowu i po meczu
I kiedy Ronaldo będzie plakać,to Rooney poda do Teveza i brameczka. Dodam,że takich rajdów Rooneya i strzałów celnych Teveza oczekuje z trzy.

PS:

PPS: http://www.youtube.com/watch?v=chLq3ajaTi4
Złośliwości proponuje zostawić sobie po przegranym meczu,coby Wam się arsenał dokuczliwości nie wyczerpał zawczasu
Odpowiedz cytując
Filip92TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 27.05.2009, 15:44
Moim zdaniem Barca sięgnie po tytuł A Messi zagra wielki mecz
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.05.2009, 15:47
Nie wiem czym się tu podniecać Mi to lotto w sumie kto wygra Emocje to dopiero w Sobote będą
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 27.05.2009, 15:57
No właśnie nie ma co narazie dyskutować , dopiero wieczorem się okaże..ile wygrał MU
Barca nijak gra z angielskimi drużynami , a Czerwone Diabły jako flagowy okręt Premiership powinny odprawić Katalończyków około 2:0-3:0
Glory Glory Manchester United
Let other people be who they want to be. Remember, someday, somehow U can be in the minority ...
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.05.2009, 16:22
Manchester ma lepszego bramkarz (oczywiście chodzi mi o Van der Sara) lepszą obronę,pomoc myślę że ma gorszą, a atak porównywalny czyli wygra MU przynajmniej mam taką nadzieje.
Odpowiedz cytując
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.05.2009, 16:28
Barcelona ogra Manchester z 2 powodow:

1) ma zdecydowanie lepszych pomoncikow i napastnikow
2) linia obrony Man u nie gra juz tak pewnie jak jesienia i na poczatku wiosny
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 27.05.2009, 16:35
no to ja mam z Was najfajniej. Egal, kto wygra ,dla mnie akurat oba te zespoły plus Bayern do tego to z lig zagranicznych preferowane. Jest dobre i właściwe, dopóki Wisełka nie może , by któryś z tych trzech to brał.
Najważniejszy mecz w sobotę, dzisiaj tylko próba smaku Prazdroja (spod Pragi mi przywieźli, prawdziwe, nie w Polsce rozlewane )
Ostatnio edytowane przez harthausen : 27.05.2009 o godz. 16:39.

Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 27.05.2009, 20:17
U Szpakowskiego był już Szira, Rafał Bogucki, jest Puziol na koniec będzie pewnie Barkelona.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.05.2009, 20:36
gigant napisał(a):Wyświetl post
U Szpakowskiego był już Szira, Rafał Bogucki, jest Puziol na koniec będzie pewnie Barkelona.
Był też kiedyś - Henry i Strak!!

Mecz myślę może się podobać, choć jestem zdziwiona, że Manchester po utracie stał się aż w tak dużym stopniu tłem dla Brcy
Odpowiedz cytując
grzechu1991
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2008

Stary 27.05.2009, 17:07
Myślę, że w przekroju sezonu obie drużyny zasłużyły na ten finał (pomijam pojedyncze nieudane mecze). Mam nadzieję, ze wygra Manchester po ładnym meczu, ponieważ to moja ulubiona zagraniczna drużyna. Liczę na dobrego sędziego i niech wygra lepszy. Diablo885 wydaje mi sie, ze nie jest to tak zdecydowana różnica jak Ci sie wydaje.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 27.05.2009, 17:54
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów