|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Anelka choc szarpniety ,wywrocil sie o wlasne nogi i czerwona kartka...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
BARCA PANY !
Tylko Wisła Kraków pokonała Barcelone w tym roku w pucharach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
To jest k... skandal!! Sedzia ograbil druzyne z finalu nie odgwizdujac 2 ewidentnych karnych(w tym jeden w ostatniej minucie). Co to ma byc?! Nie ogladam finalu, bo Barcelona nie powinna sie tam znalezc.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Widać było wyższość angielskiej piłki nad hiszpańską... i my narzekamy na polskich sędziów... nie wierze że to powiedziałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Nikt nie jest idealny, nawet Hiddink, a Chelsea w tym momencie ma dużo mniejszy potencjał ofensywny niż Barcelona. Przypomina mi to sytuacje, z Euro 2008 gdzie Rosja dwa razy napotkała na swej drodze Hiszpanie i nawet wspaniała taktyka nic nie dała(1:4 w grupie, 0:3 w półfinale). Myśle, że tym razem też tak się skończy - awansuje Barcelona.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
W Lidze Mistrzów grają najlepsze drużyny, że to akurat są drużyny z Anglii to co? Ich wina? No ich, bo grać w piłkę potrafią i to pokazują. Niech się reszta drużyn z innych lig zbliży do ich poziomu to będzie ok, a przecież można o czym świadczy właśnie Barcelona, która z resztą może nawet nie tylko się zbliżyła do poziomu, co już lekko odstaje na plus.
A co do tego płaczu, że Czelsi się zamurowało to aż mi się śmiać chciało jak zobaczyłem na różnych portalach takie wiadomości. No bez jaj, mieli ich zaprosić do stołu, ugościć i jeszcze może kapcie podać? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja bym tak Marszałku nie demonizował pozycji trenera.Ok dobry trener to dużo ale jednak grunt to dobry zespół.
I na prawdę jestem strasznie ciekaw jak to Hiddink rozegra bo jeśli to będzie miało wyglądać tak jak tydzień temu to jestem przekonany że Chelsea polegnie , bo 90 minut to z fartem mozna sobie pomurować ale 180...To tylko Valerenga potrafi ![]() Reasumując - niezależnie od wszystkiego Barca gola dziś strzeli według mnie...pytanie czy Londyńczycy strzelą przynajmniej 2... ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Essien cudną bramę strzelił. W sumie z niczego ale przedniej marki.
Walczyć Barca walczyć. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
co mają wspólnego kibice Chelsea z żydami ?
pytam,bo na teraz na trybunie za bramką Barcy zauważyłem flage z gwiazda dawida ![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Albo to po prostu ludzie stamtąd na mecz przyjechali. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak, slabiutko...
Z tak usposobiona taktycznie Chelsea cala idea szybkiej gry pilka Barcelony lezy pokotem. Guardiola musi szybko zmieniac taktyke, bo sie za Chiny Ludowe nie dostana w okolice pola karnego. Moim zdaniem trzeba zagrac bardziej odskrzydlajaco, zeby sie w srodku zrobilo troche luzu. No i coz... szukac glowek, aczkolwiek z angolami to nie bedzie proste. ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie lubie jak ktoś gra taka piła jak Czelsi,przecież to zabija piękno futbolu.Dlatego też mam nadzieje ze Barca coś ustrzeli w drugiej połowie.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie podobać to się ich gra mogła w Barcelonie - jak narazie(60 min) - grają świetnie.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jacy drwale? Powinno być już 3-0 dla Chelsea tylko ten sędzia zwyczajnie sie przestraszył gwizdnąć dwóch ewidentnych karnych.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Moze i byly karne ,ale ja wole ogladac otwarta pilke na najwyzsyzm poziomie ,z szybka wymiana podan ,niz stanie w 11 we wlasnsym polu karnym i granie 60 metrowych pilek na Drogbe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sędzia niezle daje popalić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czerwona z dupy, że tak powiem.
Czyżby finał ManU - Chelsea i piłkarskie szachy? :( ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No to chyba pozamiatane, czerwo dla Abidala. Szkoda :/
Barca w lidze strzeliła już 100 bramek. Teraz jest 160' w dwumeczu i wciąż zero na koncie. Sędziuje Howard Webb zdaje się?
Ostatnio edytowane przez iiYama : 06.05.2009 o godz. 21:14.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Sędzia się skompromitował. Brak karnego, niesłuszna czerwona kartka - dramat. Jakbym widział naszych magików biegających aktualnie po boiskach.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie sędziuje Howard Webb jakiś Tom Henning z tego ci pisali
heh ręka w polu karnym ale panowie gramy dalej
Ostatnio edytowane przez ABG NH : 06.05.2009 o godz. 21:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kij, ale podobny, znaczy że łysi sędziowie są jajcarzami.
Ręka w polu karnym, nic. Faule w polu karnym, nic. Faul z dupy, czerwona. Niczym jednoręki bandyta. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
O bez kitu
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Niesamowita sprawa...
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czekalem na ta minute, na to uderzenie.Zobaczyc miny angielskich gogusi....bezcenne
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pięknie
![]() Brawo Barca ! |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ale JAJA NIE DO WIARY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dziekuje!! Piekno Futbolu Pokonalo Defensywny Styl!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
hahaha chyba sędzia pokonał lepszych. Bo Barca miał jeden strzał a Chelsea kilka sytuacj więcej i conajmniej jeden ewidentny karny.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie do uwierzenia. A już się bałem że taka Chelsea Barcę wyeliminuje .
Fajnie pyskował sedziemu dederowiec Ballack o rękę, której nie było ![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|