|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Ja ze swojej strony jestem pewien, że taki Dolha w Krakowie żyć by nie mógł, a co dopiero być lizanym po fiucie jak wiejski grubas w Warszawie. No cóż, co znaczy honor kibicowski - teraz to pokazują i może niektórzy zweryfikują poglądy. Ale koniec aspektów kibicowskich. Mnie się podobało jak Cleber co rusz powalał Rockiego na ziemię(a nawet Diaz), a ten po prostu wyglądał tak, jakby zaraz miał eksplodować ze złości. A pogrubiony tekst w cytowanym przeze mnie poście naprawdę oddaje znakomicie sytuację i chciałbym, aby wszyscy to wreszcie zrozumieli. Bardzo mnie boli to, że kibice Legii nie potrafią pogodzić się z faktami. My przegraliśmy z Waszymi rezerwami w Pucharze Ekstraklasy - tak, to były Wasze rezerwy! Dlaczego więc 90% z Was pieprzy, że to nie był nasz drugi skład lub że Liverpool grał 8-9 składem(tak naprawdę 8 piłkarzy, którzy grali w sobotę wyszło w podstawowym składzie w półfinale LM z Chelsea)? Prawda jest taka, że chcielibyście powiedzieć: Nareszcie pokonaliśmy Wisłę, która grała w pełnym składzie bez kartek, bez kontuzji. Wisłę, która grała w 11 i która swoją porażkę może zawdzięczać nie temu, że nie wykorzystała rzutu karnego. Bo spójrzmy na fakty. Nie zlaliście naszych rezerw, a dla mnie to na pewno powodem do wstydu nie jest. W końcu Legia mimo, że swoją postawą stawia znak równości pomiędzy nią a FK Homel, to w Polsce zawsze będzie Legią i nawet porażka z nią nie jest tym co z Odrą Wodzisław czy Zagłębiem Sosnowiec(no offence). Poczekajmy do meczu ligowego, mimo, że na Waszym terenie. Wtedy będziemy mądrzejsi, zapewne zagrają pierwsze składy i wtedy zobaczymy, kto wyjdzie z tarczą z bezpośredniej konfrontacji. A najlepiej ocenić wszystko na końcu sezonu, w końcu w zeszłym po kilku meczach też gloryfikowaliście swój zespół, a przepaść 14 punktów boli, rozczarowanie jest wielkie, wiem coś o tym, bo nam kiedyś zdarzyło się pamiętne 8. miejsce... ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|