|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mnie zawsze irytowały gadki Iwańskiego w "Szybkiej Piłce" w stylu: "Czy to jest już ta Wisła by Robert Maaskant?". Tak, teraz już jest
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Stary, jakby on przy 1,90 miał 75 kg, to zostałaby z niego skóra i kości. Na oko waży ok. 90 kg
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Hej Mischau i Coolpick. Na fotkach z fety po meczu z Cracovią na murawie Boukhari ma kurtkę albo jakąś grubsza bluze założoną pod koszulkę. Zrobiłem w internecie krótkie rozeznanie co do warunków fizycznych Nourdina. Jedne źródła podają wzrost 190 a inne 184, nie wiem skąd biorą sie takie rozbieżności, w przypadku wagi widełki wahają się od 78 do 84 kg. Więc gdyby przyjąć średnią arytmetyczną wychodzi 187/81, i to mniej więcej by sie zgadzało, gość stał ode mnie w odległości "trzech przyszniców", nie ma mowy o żadnej nadwadze.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przy 1,90m i 90 kg to nie jest na piłkarza jakaś straszna nadwaga (jeśli by miał oczywiście te kilogramy w odpowiednim miejscu, czytaj nie na brzuchu), chodziło mi bardziej o Twoją wypowiedz z tym 1,90m i 75 kg - toż to kościotrup by był!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Bez przesady. Kumpel (swoją drogą w Wiśle gra) ma 1,90 i waży 65 kg a nijak jest kościotrupem
![]() coolpick: 19latkiem?
Ostatnio edytowane przez filemon : 22.05.2011 o godz. 12:18.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...yta_w_Porabce/
Moje byłe Gimnazjum w którym Nic się nie zmienia . Tylko Wisła . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Grało się tam jeszcze niedawno kilka meczy , swoją drogą strasznie to daleko od Krk, dziwie się ,że aż tam pojechali i tyle tam Wiślaków ![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
I pewnie w innych rejonach jest podobnie. ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Robert Maaskant przed meczem z Legią [VIDEO]:
http://kiks.tv/2011/05/maaskant-skor...brym-trenerem/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest różnica miedzy 15-latkiem a 30 latkiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W Canal+ leciał SuperPiątek, a w nim mecz Górnik - Śląsk (3:1 niestety). Wymieniał prowadzący kto był gościem piątkowego meczu. I oczywiście jak doszło do Małeckiego (był gdy prowadził nam doping) został określony przymiotnikiem "niesforny". Ku*wa, nigdy nie dadzą mu spokoju, a o przeprosinach można zapomnieć :/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Jak już pada bramka ja słyszę "niestety" jednego komentatora. Może się mylę ale sami oceńcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
O tym "niestety" Wieszczyckiego było dość gorąco w meczowym wątku. Także już nie ma co wracać do tej sprawy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Czemu mam nieodparte wrażenie że z naszej ligi dla serwisu Wirtualna Polska jesteśmy wrogiem nr1. Czasami piszą o nas tak że nie da się tego czytać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kilka miesięcy temu wp.pl podpisało umowę z Lechem i jest ich patronem medialnym.
Naszym jest interia.pl , Legii onet.pl yak jakby kogoś to ciekawiło. Nawet sobie przypominam jak o coś pytałem oficjalną Wisły na gg ,chodziło mi o jakiś nius na wp.pl i odpowiedzieli "że ich strona wp.pl nie interesuje i żadnych odnośników do wp.pl nigdy nie będą wrzucane"
Ostatnio edytowane przez CH. : 21.05.2011 o godz. 18:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jutro w "Cafe Futbol" gościem będzie Stan Valcx. Jakby ktoś miał możliwość nagrania tego programu (bo ja niestety nie mam mozliwosci) i wrzucenia go pozniej tutaj byłbym wdzięczny. Z góry dzieki.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Przeciez Valcx jutro będzie w lidze plus ekstra to jak ma byc w cafe futbol
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Albo idzie do obu programów albo chodzi po prostu o LPE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w sporcie w polsacie mowili ze bedzie gosciem cafe futbol
niestety nie mam iply wiec jakby ktos dal rade nagrac to bylbym wdzieczny
Ostatnio edytowane przez michal : 21.05.2011 o godz. 20:50.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Za to Murawski to kapitalny pomocnik - super forma, mnóstwo asyst, ahh te jego rajdy w środku pola - malinka.
Smuda jest beznadziejnym trenerem, brak obeznania w zawodnikach. Melikson przerasta tę ligę, od ofensywnego pomocnika wymaga się kreowania gry, a nie obrony - od tego sa defensywni i obrona. |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Feta Wisły: Drużyna klasy C oddała mecz walkowerem, by świętować z Wisłą
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...erem,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przecież w tej reklamie nawet usunięto napis Legia z krzesełek.W reklamie chodzi o to że oglądał mecz a nie że mecz Legii ludzie...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|

|
||||||