|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Mark Thwein .![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
he... he...
ide sobie postrzelac. Jak Amon. Goth. 8) Na Castro tez tak mowili, a prosze - wszystkim na zdrowie wyszlo. :( Powód: :(
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 17.07.2008 o godz. 11:46.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Kolego na czerwono istnieje opcja edytuj!
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
"Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy forumowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza forumowa odrąbie, w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ty ty ty, nie dość że z warszawy, to jeszcze radziecki
![]() ![]() .
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Bardzo mi sie Wasze oddanie podoba. Usuncie tylko cudzyslow i mordke. Niech to wyglada na Wasza-Od-Serca wypowiedz. Zanotuje Was sobie. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cyrankiewicz jak już coś.
Dobrze nowa miotła może coś się zmieni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
w rece 7 kotow wpadla mistyczna wladza podarowana rodem od prezydentury tego forum Obywatele !! apeluje do was o zachowanie nalezytych obyczajow !! kupcie mu ... kota ...
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak widzę notorycznie pyskują zarejestrowani w 2008, więc pozwole sobie coś wam wyjaśnić - 7 kotów był tu modem jak jeszcze część z was wymieniała mleczaki. Więc z łaski swojej, zamilknijcie - bo to już się robi nudne. A dla przypomnienia: Cytat:
Rejestracja oznaczała akceptacje regulaminu.
Ostatnio edytowane przez Wilku : 17.07.2008 o godz. 13:42.
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak powiesz mi gdzie go obrazilem to ci postawie browar ... Niech sobie bedzie modem mi to nie przeszkadza a wrecz cieszy
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
Zresztą to i tak bez znaczenia, bo mój wpis tyczy sie ogółu. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gratulacje dla nowego-starego moda. Ten powrót to obok odejścia Kokoszki najlepsza wiadomość w tym okienku transferowym. Życzę sukcesów na polu walki.
![]()
"Cztery słonie, zielone słonie, każdy kokardę ma na ogonie.."
Nie dla osób mieniących sie kibicami Wisły, które przełączają stacje na mecz MU gdy jej nie idzie! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
![]() można by jeszcze dodać do regulaminu co do tego: Cytat:
i 7 kotów, tak dalej. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
w pyskówki się mogą wdawać... Kamień z serca mi spadł, no to dawać k..., który pierwszy?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mam nadzieję, że wszyscy będziecie się dobrze bawić. Ja na pewno będę ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Plancu wrócił na moda i czekamy na Keczupa
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jeszcze jakby na forum wróciła stara gwardia...byłoby pięknie...ale się rozmarzyłem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ale pucka w tym temacie
![]() Miś Puchatek by wymiękł od takiej ilości miodu ![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jeszcze może bany za głupie podpisy?
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Szkłerwa klękłem ;-P.
Zobaczymy czy to pomoże. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
7kotów... troszkę zawiał wiatr histori i coś mi się przypomniało, ostatnio przeglądając stare dokumenty trafiłem na Pamiętnik Planktona z 2001 roku
... kurna pół nocy straciłem i pracy byłem nieprzytomny ... i tutaj małe pytanko.... pamiętnik kończył się na 26 grudnia 2001 czy były jeszcze jakieś kontynuacje ?za rozmywanie ile się dostaje |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A ja tak profilaktycznie proponuję rzucić okiem na dwa tematy: Standardowo - Polityka transferowa(...) i Europejskie puchary(...)
Wydaje mi się, że po meczach Lecha i Legii będzie wysyp płaczu w stylu: "Dlaczego oni go wzięli, nie my", "Ale oni zajebiści, na pewno wygrają mistrza", a może i na odwrót. Niektórzy mają tę łatwość w tworzeniu, a i czasem weryfikowaniu poglądów po jednym meczu. A w temacie to co jak co, ale ta nominacja moderatorska, podobnie jak te trochę wcześniejsze upewnia mnie, że forum również zarządzać będą odpowiedniejsi ludzie. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
podbijam pamietnik jest mistrzostwem swiata obilo mi sie o uszy ze jakas kontunuacja byla jesli tak to "7 kotow" wrzuc skany PS: jestem prze .....m przeczytalem cale forumowe lapu capu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
PSIA KREW
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
bardzo dobrze, ze taki temat powstal, moze czesc klonow charcerzyka i innych pokemonow wezmie sobie wbije do pustych glowek pare rzeczy, ktorych powinni sie trzymac. Nowi userzy probujac czyms blysnac pisza czasem takie posty ze glowa boli, z reszta nie trzeba tego tlumaczyc - patrz "transferowy", ewentualnie zamkniety obecnie "kumatszym byc". Zaraz po rejestracji powinien byc jakis test sprawdzajace zrozumienie regulaminu, a po jego zaliczeniu moznabyloby dolaczyc do grona forumowiczow.
beznapinkowe pozdro powodzenia zycze nowym/ starym modom w walce z wrogimi silami. badzcie jak bultelier, jak wsciekly byk, jak Tommy Lee Jones w "Sciganym"...itd Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez karmel1906 : 17.07.2008 o godz. 22:52.
![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|