|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
O ile się nie mylę jest to takie 'coś' zwalczające cheaterów. Po zainstalowaniu coda instalator się pyta czy zainstalować tego punkbuster, może tego nie zrobiłeś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
tak on jest zainstalowany.
w tym komunikacie co mi wyskakuje pisze że uzytkownik taki a taki został wyrzucony z serwera. i z tego co pamiętam że jest problem z plikiem .exe i bcośtam. tego punka:| ![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
rozumiem że masz oryginała?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pytałem w Mam pytanie ale może to jest lepszy temat do tego:
może ktoś polecić jakiegoś konkurencyjnego do UPC dostawcę internetu na Białym Prądniku (Zachód) - było by miło gdyby nie robił problemów z wifi i większą niż 1 liczbą kompów. z góry dzięki by nie ciągąć OT odpowiedzi prosiłbym na prv. mic - niestety limity ciągle są, a przy najtańszej ofercie mogę podpiąć tylko jeden komp (gdy w mieszkaniu będą 2 lub 3 zależnie od współlokatorów - wi fi jest dodaktowo płatne) sprint - 2mb, 69zł - 1komputer - http://www.upc.pl/internet/sprint/ Powód: odpowiedź
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 09.07.2008 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Pro Evolution Soccer 2008 _ Poradnik.pdf ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
WItam. Sciągnąłem sobie FM-a 08 z torrentów i nie wiem jak go zainstalować. Pomógłby mi ktoś
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Musisz mistrzu zamontowac obraz takim programem jak alcochol albo daemon tools ten plik co ma ponad 600 mb i zainstalowac tak jak normalnie sie gry instaluje
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że z PunkBusterem może być wiele kłopotów różnego rodzaju. http://evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php Wejdź w podanego przeze mnie linka i pobierz aplikację pod dany system operacyjny. Zainsaluj ją w dowolnie wybranym miejscu na dysku, dalej postępuj wedle instrukcji podanej pod linkami z wersjami PB Jeśli nie poradzisz sobie, napisz tu na forum, postaram się Ci pomóc. Pozdrawiam. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolega chyba ze wsi Warszawy bo tam sie z pola na dwór wychodzi zaś u nas z dworu na pole
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W PESie wszystko co znam, niech ktoś dorzuci więcej: (w pesy winningi i iss gram od 98 roku
)krzyżyk + L1 - tzw. 1-2 pass trójkąt + L1 - prostopadłe(lub raczej bym to nazwał na dobieg) górne kółko + L1 - kiedyś było 1-2 z drugim górnym automatycznym teraz nie mam pojęcia;] kwadrat + L1 - lobik przyciskanie(nie trzymanie) R1 w czasie biegu - wypuszcznie piłki przed siebie przyciskanie L1 - przeplatanka obrót prawą analogą - ruleta naładowanie strzału(dośrodkowania) i przyciśnięcie X - zwód "na zamach" 2 razy kółko z bocznego sektora - dosrodkowanie mocne 3 razy kółko z bocznego sektora - płaskie O rzutach wolnych nie warto pisac, bo kazdy zawodnik inaczej kopie, wiadomo strzałka w dól jak blisko itd, ja dodatkowo robie doładowanie, najpierw 2/3 tego co powinno byc a pozniej reszta Zeby wyszła przewrotka to oprucz dobrej pozycji trzeba przycisnąc strzał z 2-3 razy, bo po 1 zawsze cudują jakies wygibasy głową r3 i kierunek analogą - kopnięcie o kierunku i sile które sam wybierasz, trudno sie tym gra. przyciskanie L1 gdy pilka leci do zawodnika - przepuszczenie. I napewno troche pominąłem i troche żeczy nie znam ale te wystarczą reszta to już pomysł na gre i ustawinie formacji do zawodników. jezeli przeciwnik gra jednym napastnikiem to ustawiamy Agresive man mark i po robocie. moja ulubiona formacja 3-5-2, lub na komputerowego przeciwnika szalenstwo 3-4-3. Na kolegów 4-4-2 z diamentem w srodku. Najlepsza gra to master league, zaczynamy z castolo itd. 5 gwiazdek i cięzkie transfery. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak grasz na padzie to prawy analog obkrecasz o 360 stopni i zawodnik robi rulete zreszta co sie bede rozpisywal jak ktos chce zwody i wszystko to jest to zamieszczone w tym poradniku co wrzucilem wyzej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Co bardziej polecacie: Fifa Manager 2008 czy Championship Manager 2008?
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja osobiscie polecam Championship Manager 2008
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sega przejela w 2005 championshipa serie w ktora gram od 1993roku.
Wypuszczajac wspolnie footballmanagera w 2005roku.Teraz i footballmanager i championship wychodza osobno.Nie wiem ktora z tych czesci jest obecnie lepsza bo w te najnowsze nie gralem.ALe gralem w Fife managera2008 i pomimo wielu slow krytki jakie slyszalem gra jest bardzo fajna.Na pewno warto w nia pograc. Zawiera szereg ciekawych pomyslow laczenie z mozliwoscia gry w meczu jednym z wybranych przez siebie zawodnikow. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
Football Manager powstało po rozpadzie SI Games i Eidos które razem tworzyły ideał czyli Championship Manager ( a dokładniej SI tworzyło a Eidos sprzedawał) ale niestety drogi tych dwóch firm się rozeszły Eidos dostał prawa do nazwy ale grę musiał stworzyć całkiem "od początku", a SI Games dostało prawa do bazy danych i kodu gry i dzięki pomocy firmy Sage stworzyli faktyczną kontynuacje CM i tak powstał Football Manager. A która gra jest lepsza ? dla mnie odpowiedź jest prosta FM, w CM najnowszego nie grałem, grałem w 07 i to była porażka a tu jeszcze link http://pl.wikipedia.org/wiki/Football_Manager ![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pavay, najsłabszy zedcydowanie CM 2008, słaba grafika, słaba baza danych, natomiast FM 2008, i FIFAM 2008 musisz sam sprawdzić
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie to obie gry są nudnawe, ale i tak FM 08 sto razy lepsze. Ponoć w wersji 09' ma być o wiele więcej opcji. Mam nadzieję, że będzie faktycznie więcej do robienia, niż zmiana składu, rynek transferowy i odpowiedzi na notki prasowe, które i tak prawie nic nie zmieniają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
w małopolsce mówimy "na pole".
![]() a co do FM, czy FIFAM, czy CM, zdecydowanie ten pierwszy. i niech nawet ktoś nie mówi, że jest nudnawy. wystarczy podczas przeładowywania gry, minimalizować i włazić na neta, czy słuchać muzyki itd., itp., czas mija zajebiście szybko przy FMie. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Szukam jakiejś fajnej strategii militarnej czasów II WŚ, nic wypasionego z grafika 3D, tylko grywalną starszą gierkę, bez ogromnych wymagań sprzętowych, w której pole bitwy dzielone jest na czworo lub sześciokąty, najlepiej z polskim menu..., polecacie coś?
Bym zapomniał, jakieś wyścigi typu Vipeout'a, znacie coś podobnego? Powód: skleroza :P
Ostatnio edytowane przez simone : 16.07.2008 o godz. 15:06.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Blitzkrieg", "Faces of War", "Brothers in Arms", "Sudden Strike", "Close Combat" - druga zdecydowanie najlepsza.
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 16.07.2008 o godz. 15:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sluchajcie bo przyjechal taki jeden malolat do mnie i chcial sobie pograc w jakiegos red alerta 2 ma kto albo wie skad to sciagnac czy cos takiego ...? z gory dzieki (ja i mlody)
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
powiedz mu żeby zagrał w nową wersję sapera.
miny są w innych miejscach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Czytaj ze zrozumieniem napisałem że w Małopolsce się wychodzi z Dworu na pole a nie z pola na dwór itd itd (riposta do fragmentu "mieszkasz na polu?") konczymy konwersacje na tym poscie
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 16.07.2008 o godz. 23:58.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|