|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak o tym ranczo mówie.A czy istnieje to nie wiem dawno nie byłem tam.
Na Słowacji jest jeden fajny bajer: sztuczna fala |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
byl ktos nad Zemplinska Sirava na Slowacji?
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dzis rano bylem w Kryspinowie. Oplat zadnych,ludzi prawie w ogole, woda przejrzysta i w miare ciepla, dziewczyny piekne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wszystkie dobre miejsca juz zostaly podane ale jeszcze ciekawy jest zalew w Lapanowie albo wprost nad Raba w Gdowie
jak dla mnie nr. 1 Kryspinow Brzegi Przylasek |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A ja, jak co roku polecam basen w tarnowskich Mościcach
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No obowiazkow i do tego Roznow i Grodek nad Dunajcem
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
basen: CLEPARDIA
kąpielisko: PRZYLASEK/BAGRY |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
A nie płaci się czasem 7zł za wstęp ? ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Płaci się ale on był o 4 rano. W Krakowie tak mamy nawalone odkrytych basenów i innych kąpielisk, że śmiało każde można polecić.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zdecydowanie Clepardia, a z bardziej dzikich Skałki Twardowskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja byłem...Spędzałem tam wakacje chyba z 5 lat z rzędu...Jakbyś miał jakieś pytania,pisz!!
![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Co do Tatralandii. Jedzie tam jakis autokar,bus tam z Polski (Kraków, Zakopane, Granica?)
Bo szukałem jakiś domków w okolicy tamtej na weekend i nic nie ma. |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wszystko w maju było wykupione
![]() namiot i heja |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
wybieram sie tam na pare dni w polowie Lipca chcemy wynajac jakies kwatery badz domek na 5 osob w ogole jak tam jest pod wzdledem infrastruktury? imprezy, restauracje, ladne plaze sa? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie bylem o 4 rano tylko o 11. Wiem ze w sezonie na Kryspinowie sa oplaty, ale ten chyba sie jeszcze nie rozpoczal (sam bylem zdziwiony).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
w ostatnią niedzielę byłem przejazdem o 19:30 i chciałem tylko wpaść żeby sprawdzić z ciekawości czy coś się zmieniło, jaka woda itp - i jeszcze siedzieli na bramce ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze w tygodniu jest za malo ludzi.Wchodzilem o 11, wychodzilem o 14 i nikogo na bramce nie bylo :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
carpenter w niedziele wchodziłem i buliłem 7 zł. moze w tygodniu tak nie pilnują?/nie wiem nie jeżdżę w tygodniu. moze jakiś bonus zrobili ze wzgledu na topielców
![]() sensej nie wiem nic na temat busów. my jak jezdzimy do Tatralandii to samochodami. domki trzeba wczesniej rezerwowac ale luknij na strone bo jakies tam "last minet" było ostatnio jak wchodziłem czyli wczoraj ja sie tam wybieram ponownie jutro ze znajomymi na kilka fur. wypad całodzienny. co do noclegu to tak jak napisał "W" namio, albo szukac prywatnej kwatery. kwatery są po drodze jak sie jedzie droga przez góry. nzaków jest troche więc zajechac i zapytać.Kurt C. ja jezdże tylko w lecie i interesuja mnie raczej zjezdzalnie chociaż Rużomberok z tego co piszesz też ciekawy wiec moze sie wybiore w przyszłym miesiacu ![]() pozdrawiam ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Nad Rabą w Dobczycach. I wcale Raba nie jest brudna jak niektórzy moi poprzednicy powiedzieli
![]() ![]()
<< DoBcZyCe <--- Tu RzĄdZą WISŁY KiBICe >>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Nad samym jeziorem również znajduje się kemping z tzw bungalovami.Z tego co wiem,choć tam nie mieszkałem,to jakość tych domków jest kiepska i raczej odradzałbym tam szukać zakwaterowania.Również sanitariaty pozostawiają wiele do życzenia,bo poprostu z nich niewiarygodnie śmierdzi.Musisz troche poprawke wziąć na to,że ja tam chyba z pięć lat nie byłem... Co do plaż,to również żadna rewelacja.Nad samym jeziorem plaże są trawiaste.Dowiedz się tylko,czy w tej Zemplinskiej Śirawie mozna sie kąpać.Wiem,że na tym kempingu,gdzie te bungalovy są wybudowali basen,w którym sie można kąpać,bo jak ja tam byłem to coś nietak było z wodą w jeziorze. Jeden taki rok był,bo w latach wcześniejszych nie było z tym problemu...Jeżeli chodzi o imprezy znajduje się tam takie centrum,zwane Kamencem,na którym jest dyskoteka,a w niej codzienne imprezy.Prócz tego na tym kempingu znajduje się wiele barów,w których można coś zjeść,wypić. Zemplinska Śirava jest fajnym miejscem,z którego można zrobić sobie wypad na Węgry,ok 80 km,na słowackie morskie oko,ok 30km,czy do Herlan,gdzie znajduje się czynny i jedyny w tej części Europy prawdziwy gejzer..,ok 100km.Z tamtąd jest niedaleko również do Koszyc,bardzo ładne miasto.... Może Ci sie przyda: http://www.sirava.sk/ ![]()
W życiu przeczytałem tylko jedną książkę, bo miała tylko osiem stron. To była" Nasza szkapa". Chyba coś o jakimś wychudzonym koniu----Mariusz Piekarski
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
dzieki za wyczerpujaca odpowiedz, podejrzewam ze teraz tam sie infrastruktura polepszyla
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś jak wygląda sytuacja w Kryspinowie
Wybieramy się jutro z kumplami |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wejście za 5 zł (niekiedy za darmo) piwo również 5
woda czystsza niż rok temu, narazie średnio ciepła. Ludzi w tygodniu mało, wiecej swobody się ma. Rowerki, kajaki, boiska do siatki, bary, i co najważniejsze.... dziewczyny![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
jak przyjedziesz wcześniej wchodzisz za free
![]() |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
zdecydowanie popieram tutaj wcześniejsze opinie kolegów..Clepardia najlepsza
boisko do siatkówki plażowej,sztuczna trawa do pokopania w piłkę woda cieplutka i 100 % Wisełka. zapraszam ![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
odstąpie bilet do Parku Wodnego z sauną dla 4 osób na cały dzień za 70zł tel 507 32 69 69. Znajomi prowadzą solarium gdzie mają nowe lampy a cena jest 60groszy za minutę. os. Dyw. 303 19c.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pavay ale dna nie widać
plaża na north side rozwala kmwtw![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
W Szaflarach pod Nowym Targiem otworzyli nowe baseny termalne. Byłam przedwczoraj i powiem wam, że te wszystkie baseny na gorących źródłach są takie same. Z tą różnicą, że w Szaflarach nie ma basenu z siarkowaną wodą, a na Słowacji zwykle są. Ogólnie nuda.
A co do kąpielisk to w okolicach Czernichowa jest kilka takich dużych stawów. Z tym, że od paru lat tylko jeden się nadaje do kąpieli, reszta strasznie zarośnięta i zabrudzona (kiedyś ponoć świniaka wyciągnęli stamtąd |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|