|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
]robisz przypis tak jak normalnie, tyle że zamiast jednego autora wpisujesz praca zb. pod red.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Czy jest czynny basen otwarty TSu ? Jeśli tak to w jakich godzinach, jaka kwota ?
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
witam
jakie sa ceny internetu do laptopów. Wogóle sie w temacie nie orientuje a laptopa mam jednak bez neta. Chodzi mi o najtanszego neta o niekoniecznie wielkim transferze. Pozdrawiam TSman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
czy ktoś ma spolszczenie do Sims 2 cztery pory roku?
Ostatnio edytowane przez Sevi : 20.06.2008 o godz. 15:55.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
TSman chodzi Ci o neta przez siec komorkowa, np Blueconnect albo iPlus ? Najlepiej przejdz sie do salonu tam Ci wszystko powiedza, bo wszystko jest uzaleznione od tego jaka taryfe masz, czy masz u nich abonament na komorke itd.
Jezeli chodzi o neta w domu (WiFi) to wystarczy kupic router i podpiac do niego kabel i juz masz zasieg w calym domu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdzie w Tarnowie znajduje się klub Wallstreetbull ?
Ostatnio edytowane przez Kyno : 20.06.2008 o godz. 14:03.
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
mic dokładnie chodzi mi o neta bezprzewodowego, tak zebym mogl miec neta np. w samochodzie.
abonament mam z orange |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ile kosztuje pedicure i ile trwaz "zabieg"? (nie dla mnie info - tak sie tlumacze
)![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Witam pilnie poszukuję jakiegoś rozkładu bus lub pks z Dworca głównego w Krakowie na Port Lotniczy w Pyrzowicach,bardzo dziękuję za wszelkie informację.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kyno
http://wallstreetbull.pl/ zakładka kontakt. Okolice urzędu miasta ( UM jest na Nowej). Dawniej była to stara łaźnia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
via GPRS: 30-80 kb/s via EDGE do 236.8 kbit/s UMTS jest dostępny na niewielkim obszarze i to głównie na zewnatrz. polecam mapki zasięgu odpowiednich technologii u poszczególnych operatorów: http://www.plus.pl/mapa_zasiegu_plusa/ http://www.era.pl/pl/biznes/uslugi_p...nternet/zasieg http://zasieg.orange.pl/mapAction.do...t=0.0&mlon=0.0 tak wiec ogólnie rzecz biorąc, będziesz miał gówno nie internet, szczególnie że co do zasiegu wewnątrz to podobno dość komicznie to wygląda acha no i ceny +/- 80-100zł za takie gówno to juz w ogóle kosmos tak wiec jak chcesz przykozaczyć lasce, że masz neta w lesie, to sobie kup ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zapisuje/zapisywal sie ktos z was do jakies Porzadnej Policealnej Szkoly w Krakowie
Tylko chodzilo by mi tu o jakas szkole nie na zasadzie Cosinusa,bo slyszlem ze tam tylko sie zapisuje a nie chodzi,jakas szkola zeby trzymala jakis poziom... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Używał ktoś z Was tego żelu: http://www.perfectfresh.com/?pa=2726&ex=pa
jeśli tak to prosiłbym o opinie.
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 20.06.2008 o godz. 17:42.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wie ktos jak jest z mandatami za parkowanie w strefie? Trzeba płacić czy nie maja podstawy prawnej do tego żeby nakładać?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mam zamiar zakupic ten oto gps: http://www.allegro.pl/item384109942_...fv_c720_b.html
Ma ktos taki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Wizz Air Bus jeździ...11:30 i 15:30 te godziny to bank, natomiast cena jest dość konkretna (50 pln) bo to w szczególności jest dla turystów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
to czy chodzisz czy nie nie zależy od szkoły tylko od Ciebie ;] Ja miałem zapisanych do klasy 240 osób chodziło jakieś 70 a po sesji zostało z 30 |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie jutro bedzie mozna kupic przejsciowke do pradu angielska (nie amerykanska) -> polska ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
da sie jakoś ściągać w11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
wszystkie (chyba) odcinki ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mam prosbe do kogos z uzytkownikow ipodow appla, ostatnio wpadl mi w reke ipod nano,bez instrukcji oczywiscie, jak do niego wrzucic mp3, czy trzeba miec jakis program konwertujący pliki? jak to jest? wrzucilem plik z rozszerzeniem.mp3 i jakos go nie moge potem odnalezc.
dzieki za pomoc, jak co to na priva zapraszam ![]() ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
jesli to zwykla mp3 to nic konwertowac nie trzeba, tylko musisz sciagnac ze strony apple program iTunes bo w zasadzie tylko przez niego mozna przegrywac mp3 na ipoda.. jak cos wiecej instrukcji potrzebujesz to pisz, ale nie zbyt skomplikowane i na stronie jest wytlumaczone
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ile warta jest mp4 MANTA MM257
orientacyjnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
gdzie kupie w Krakowie kuchenke z płyta indukcyjna?
![]() ![]() "..i przysięgam być wiernym Ojczyźnie mej, Rzeczypospolitej Polskiej, stać nieugięcie na straży Jej honoru.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |