|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Po dzisiejszym dniu widać że w tym momencie jest dwóch kandydatów do mistrzostwa. Niemcy i Włosi. Reszta powalczy, powalczy a pewnie i tak nie dadzą rady tym dwóm drużynom.
Liczyłem że Portugalia wygra te mistrzostwa ale brak bramkarza, napastnika i trenera to za duże braki aby móc coś wygrać |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A Rosja nie?
![]() Ktoś tam wyżej napisał, że gdyby nie Ricardo to Jacek Krzynówek by nie strzelił bramki... hmm... gol był na tyle przypadkowy, iż winy Ricardo nie ma co upatrywać. Nie mniej brawa dla Niemców za to jak dziś zagrali - byli skuteczniejsi. Z kolei Portugalia ładnie walczyła, ale gra nie kleiła jej się od samego początku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Krystyna jedzie do domu :(
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cytat:
W tym Pepe za którego Real dal 40 mln Euro a on dla mnie wart jest worek zboża lub paczke fajek.![]() Wiem jedno potwierdziło się to że Portugalia jest poprostu średnim zespołem.Wydaje mi się że Scolari nie potarfi ułożyć zespołu(Dawać tu Hiddinka ![]() Zobaczymy co będzie dalej |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Rosja tez zapomnialem no fakt
zwracam honor ale i tak mam nadzieje ze albo Chorwacja albo Holandia![]() smieszy mnie tez jedna sprawa z Podolskim dla mnie to jest pilkarz swiatowej klasy...a tu interesuje sie Totenham lub Juventus a w Bayernie siedzi na lawce i jest jako czarny dżoker a i jeszcze jedno co do obrony Niemiec te 2 belki w srodku oni są dobrzy na druzyne wlasnie która gra skrzydłami i to było bardzo widac jak defensywni pomocnicy i wyłaczali krystyne albo simao którzy musieli dosrodkowac z trudnych pozycji a gdzie juz chlopaki po 2m wybijali...jeden bład popelnili co bramka padła....zobaczymy jak zagraja mam nadzieje z Chorwacja Powód: .
Ostatnio edytowane przez Kuba_El_ToRo : 20.06.2008 o godz. 07:14.
![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Marszałek z całym szacukiem ale Włosi nic nie zdziałaja
bo pokonali Francje która nie była wogule zespolem....tam co drugi miał z kims spine...ja dalej utrzymuje ze Chorwacja albo Holandia beda w finale...daj Boże zeby obydwie...takie jest moje owe zdanie![]() ![]()
A.C.A.B. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Podobno Niemcy słaby i bez formy, a tu proszę grają dalej. Nigdy nie mów nigdy. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jeżeli w finale bedą niemcy i włochy to nie ogladam finału ;/
przez ostatnie pare meczy euro moi faworyci przegrywali wiec pewnie dalej przejdzie turcja,rosja i włochy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja Wam mówie,Rosja będzie w finale. Co do Włochów. Oni mają taką specyfikę niemalże,zawsze jakimś psim swendem wychodzą z grupy,a później jest to już inny zespół. Tym razem jakie moge mieć zastrzeżnie to co do ich trenera. Nie przekonuje mnie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
za przeproszeniem, Niemcy zagrali wczoraj na takiej k****e ze dawno ich takich nie widzialem. Finał widze Niemcy - Włochy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myślę że zwycięzca półfinału Holandia - Włochy będzie mistrzem. A w finale ktoś z tej dwójki zagra z Niemcami. Nie wierze żeby ten zespół dał się puknąć 'jakiś tam' Chorwatom, nawet jeśli ci drudzy zagrają na 200% i będą zdecydowanie lepsi to i tak na koniec wygrają niemiaszki... takie życie...
I moim zdaniem te 'widełki' powinny być ułożone w taki sposób żeby zespoły z jednej grupy mogły się spotkać dopiero w finale. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Zgadzam się. Jeśli Holandia pokona mistrzów wyrachowania i chamstwa to będzie jedyym kandydatem do wygrania. Dla mnie teraz największym faworytem są (niestety) Włosi. Jak poprzednicy typuję finał Niemcy-Włochy, ale liczę na Holandię
Gdyby doszło znów do meczu Niemcy - Chorwacja to myślę, że szwaby już sobie nie pozwolą na porażkę (bo nie mają w zapasie 3ptk od przyjaciół z Austrii).![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Od kiedy Niemcy rozjechali gwiazdorów z Portugalii nie wierze że ktoś im coś musi darować! Na boisku wywalczyli awans czego my nie potrafilismy..... A mecz Niemcy-Chorwacja łatwy dla Niemców nie bedzie bo Chorwaci to nie mięczaki jak Portugalczycy! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jesli chodzi o gre niemcow to oni zawsze pyte grali na początku...a portugalia dla mnie nigdy sie nie liczyla w rozgrywkach MAX polfinal
![]() ![]()
A.C.A.B. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Walczące do końca Kebaby dziś pokonają niemrawych Chorwatów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]na stronie www.fifa.com po prawej stronie jest sonda. Jakby ktoś miał ochotę, to może zagłosować na Artura Boruca
[/FONT] |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
prawda taka : nie da sie zagrać 6 meczy na full (zmecznie,kartki,kontuzje)
ci co w grupie wyszli psim swedem sie w fazie pucharowej rozkrecaja , ci co w grupie wygrali 9pkt z reguly nie wygrywaja mistrzostwa wystarczy przejrzec statystyki oczywiscie nie zawsze , czasem sie trafia druzyna-fenomen i wygrywa wszystkie mecze ale to wyjatrek ktory potwierdza regule , czy holandia nim bedzie ? 20 lat po '88 i znowu pod wodza van bastena ? mam nadzieje ze tak , ale rozkmina podpowiada final niemce-wlochy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co Wy piszecie? Holandia i tylko Holandia mistrzem. Zawsze lubilem gre Holandii, ale ostatnio nie mieli szczescia na turniejach. Teraz maja moim zdaniem bardzo mocny, wyrownany i szeroki sklad. Final- obstawiam: Holandia :Chorwacja( tj mecz o 3 miejsce w 2000roku)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mariano710 - o 3 miejsce w 1998
![]() Chorwaci dziś muszą stłuc kebabów |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kaelowiec zwroc uwage ze jak i Holandia jak i Hiszpania wystawili rezerwowe składy i wygrali wiec Ci zawodnicy nie grali jednak wszystkich 3 meczy...prawda jest taka tez ze portugalia zlekcewarzyla niemcow bo u nich nie ma tak wyrównanego skladu jak np w Hiszpani przeciez tam jest 2 jedenastka która podejrzewam tez by wyszla z grupy...Holandia mlodzi ambitni nie wiem zobaczymy ...
ja widze final Niemcy Holandia lub Chorwacja Holandia ale zobaczymy po tyym meczu co pokaza ![]()
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Na przekór wszystkim obstawiam finał Holandia(o ile przejdzie Rosję)
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Chorwacja - Turcja Oczy mnie bola... tyle o tym meczu
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A niby takie techniczne drużyny grają a żal patrzeć
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy tylko ja odnosze wrażenie że komentator jest niedorobiony i gada jak potłuczony ?Królestwo za Gmocha bo mi już słuch wysiada jak słucham jego farmazonów.I to jego Rustu Rezber no ja pier.... przecież to brzmi jak np Boruc Artur...A co do meczu... nudny jak flaki z olejem pomału zasypiam przy tej kopaninie i ten mecz Polska Austria wcale taki zły nie był
.Chorwacja mnie bardzo rozczarowała po 90 minutach liczyłem że będzie to ładny mecz w wykonaniu Chorwacji a tu dupa.Ps co to jest normalny czas ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Komentator jest żałosny to fakt. Co do meczu - podobny jak komentator. Niby Chorwaci przeważają ale czegoś brakuje... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2003
Offline |
|
|
to sa jaja... caly mecz ch*** jak barszcz, a ostatnie 3 minuty niesamowite... Czuje, ze Chorwacja moze sie nie podniesc...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rustu chyba za dużo naogladal się nikopolidisa który zrobił to samo.
Już 1:1 Te 2 minuty lepszy niż cały mecz ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|