|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://img92.imageshack.us/img92/1340/naszamo2.jpg
Niektorzy maja naprawde posrane we łbach. Idealne zdjecie na taki portal ![]() ![]() Życie bym dał, za krakowską Wisłę... |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() nie wiem czy bylo jak było to sorki http://nasza-klasa.pl/profile/8866581/gallery/38 ![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2006
Offline |
|
|
obraz znaleziony w galerii jedngo z urzytkowników
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
a co było na tym zdjęciu? bo już zostało usunięte
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jakiś nagi facet z przysłoniętymi narządami płciowymi napisem: CENZURA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Info z n-k
Goście w abonamencie Od dziś funkcja „Goście" zmienia się częściowo w usługę. Zdjęcia trzech ostatnich osób, które odwiedziły Twój profil będą widoczne na stronie głównej, natomiast wydłużona lista gości dostępna będzie w abonamencie. Pamiętaj, że jeśli w ogóle nie chcesz korzystać z „Gości", możesz wyłączyć tę opcję w ustawieniach prywatności. Ja pierdzielę!!!! mam nadzeję, że nie znajdzie sie nikt, kto wykupi abonament aby móc zobaczyć 30 ostatnich osób, które odwiedziło jego profil!!! to przecież byłaby jakaś paranoja! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Powód: literówka.
Ostatnio edytowane przez zawszewiernyts : 30.09.2008 o godz. 20:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jestem w stanie się założyć, że dziesiątki tysięcy ludzi wykupi tę "usługę".
Swoją drogą powoli nk zmienia się w mega komercyjny syf - wyślij kwiaty, weź gotówkę, zobaczy oglądających Twój profil, zadedykuj przebój, kup wakacje itp... |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A na allegro to jak jest? Tam placisz za wszystko, za zdjecie, za pogrubienie, za zmiene daty wystawienia itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A po co estonczyk wydał 250 milionów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Z tym, ze allegro to jest maszynka do robienia pieniędzy i mimo, że za wiele rzeczy płacisz to jednocześnie możesz zarabiać, a idea NK była trochę inna w gruncie rzeczy...
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
jeśli jest szansa, że na niezwykle popularnym "produkcie" da się zarobić, to wiadomo, że chcą to wykorzystać.
i rzeczywiście szkoda, teraz nawet nie wiadomo czy zajrzy do Ciebie koleżanka sprzed 5 lat, "bo nie wykupiłeś abonamentu..". |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za koleżankę to nawet by i zapłacić można.. ale jakby te złocisze na kolegę poszły to pieniądz w błoto wyrzucony
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
business is business jak to mawiają nie chcesz nie musisz kupować oferowanych produktów ![]() amerykańska wersja tego p[ortalu upadła właśnie dlatego że nie potrafiła się utrzymać serwery/administratorzy/informatycy też kosztują ![]() PS. opcję ostatnich trzech osób oglądających mój profil mam wyłączoną więc problem z głowy (nie zebym nie chciał wiedzieć kto na mój profil wchodzi, ale niechcę zeby inni wiedzieli że ja wchodzę na ich profile )![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Niedługo pewnie zrobią tak, że osoby z abonamentem będą widzieć nawet te osoby (bez abonamentu), które mają wyłączoną tą opcję...
Ja ostatnio usunąłem konto z tego portalu, bo w****iało mnie te wszystkie zjebane komentarze, po kilkanaście zdjęć w profilu itd. Najgorsze, że robili to nawet ludzie, po których się tego nie spodziewałem (czyt. wg mnie całkiem normalni). Można powiedzieć, że zrobiłem to też żeby samemu nie zidocieć. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
O co ten szum? Kto chce płacić niech płaci, z resztą NK już dawno wyczerpała się. Tam już nic ciekawego się nie dzieje, każdy znalazł kogo miał znaleźć i tyle.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
teraz to jest taka jedna wielka galeria zeby kazdy WIEDZIAŁ mniej wiecej co sie u kogo dzieje
dla mnie pozyteczna czesto mam namiar na kogos potrzebnego a w telefonie nie mam ani na gg. mnie sie przypadkowo dosc czesto przydala nasza klasa i podejrzewam ze nadal jako powiedzmy ksiazka kontaktow... |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
podobnie jak ten ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
masz zablokowaną galerie i nie możemy zobaczyć tego zdjęcia |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
e-hooligan,strach się bać!
http://nasza-klasa.pl/profile/9424171/gallery/9
Ostatnio edytowane przez rafiABG : 11.10.2008 o godz. 21:54.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
i ten tekst - Telefon: tylko dla przyjaciuł
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Illargui : 11.10.2008 o godz. 20:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member