|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Gość na jesień w młodzieżówce grał piach - w protokole zapisał się głupia kartka i tyle. Na ten moment jest zadziorny i szybki - i nie zauważyłem w tym meczu innych zalet. Kibice Sąsiadki oczywiście wyśmiewają w ogóle próby porównania z Kuziemką, ale zaryzykuję tezę, że Maciek zbuduje sobie lepszą karierę. Oskar wczoraj wygrał 5/6 pojedynków bodajże. Jeśli ktoś nieironicznie stawia znak równości między występami Rózgi i Oskara (a na Twitterze są takie wynalazki), to naprawdę ręce opadają. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Mysle, ze z tego Rozgi moze cos byc. Wczesniej o chlopie nie slyszalem.
Wczorajszy mecz zagral raczej chujowo ale jakis tam potencjal widac, pierwsza reprezentacja to jeszcze chyba za wysokie progi dla niego ale za pare lat moze byc dobry. To tylko moja opinia ale zagral lepiej niz Kaminski, ktory byl w wiekszosci bezuzyteczny. Ogolnie to mnie mistrzostwa ani grzeja ani ziebia. Bardziej sie emocjonuje eliminacjami niz samym turniejem. W eliminacjach przynajmniej wszyscy mowia, ze walczymy o awans a jak jedziemy na turniej to jest mowione, ze jedziemy walczyc o wyjscie z grupy.
Ostatnio edytowane przez As : 27.03.2026 o godz. 11:22.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|