The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2026, 09:17
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to tragedia, ze wychodzi jakiś Rózga ze Sturmu Graz w podstawie, zamiast Pietuszewskiego. Może i Oskar większość akcji psuje ale ma ciąg na bramkę, jest teraz w gazie itd. Rózga nie ma x więcej meczów w reprezentacji, nie gra w lepszym klubie, nie ma 25 lat czyli doswiadczenia. Z całą sympatią dla Urbana ale takie ruchy to dla mnie strzał w kolano.
Wczoraj poświęciłem pół dnia na dyskusje o Rózdze i dla mnie to jest gość, który nawet nie powinien dostać powołania. Facet ma nabite 60 spotkań w seniorskiej piłce, skrzydłowy/dziesiatka, i ma 4 bramki i 3 asysty. Taki sam dorobek w kanadyjce ma u nas Biedrzycki w tym sezonie (tak, wiem, że to I liga).

Gość na jesień w młodzieżówce grał piach - w protokole zapisał się głupia kartka i tyle. Na ten moment jest zadziorny i szybki - i nie zauważyłem w tym meczu innych zalet. Kibice Sąsiadki oczywiście wyśmiewają w ogóle próby porównania z Kuziemką, ale zaryzykuję tezę, że Maciek zbuduje sobie lepszą karierę.

Oskar wczoraj wygrał 5/6 pojedynków bodajże. Jeśli ktoś nieironicznie stawia znak równości między występami Rózgi i Oskara (a na Twitterze są takie wynalazki), to naprawdę ręce opadają.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2026, 10:47
Mysle, ze z tego Rozgi moze cos byc. Wczesniej o chlopie nie slyszalem.

Wczorajszy mecz zagral raczej chujowo ale jakis tam potencjal widac, pierwsza reprezentacja to jeszcze chyba za wysokie progi dla niego ale za pare lat moze byc dobry. To tylko moja opinia ale zagral lepiej niz Kaminski, ktory byl w wiekszosci bezuzyteczny.

Ogolnie to mnie mistrzostwa ani grzeja ani ziebia. Bardziej sie emocjonuje eliminacjami niz samym turniejem.
W eliminacjach przynajmniej wszyscy mowia, ze walczymy o awans a jak jedziemy na turniej to jest mowione, ze jedziemy walczyc o wyjscie z grupy.
Ostatnio edytowane przez As : 27.03.2026 o godz. 11:22.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów