|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2024
Offline |
|
|
Jebany pedofil nic nie zalatwi...
![]()
AVE WISLA!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2024
Offline |
|
Kuzwa moze nasz WEF Young Global Leader od Klausa Schwaba chce zebysmy zostali w pierwszej lidze? Zagral va bank ale chyba to nie pyknie i bedzie dupa z tego. ![]()
AVE WISLA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Online |
|
|
Chyba wszystko powiedziane co o ty trzeba bylo powiedziec.
https://youtu.be/NFakuDBbrZ8?si=KYqXnjpz1ptzhSpR |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Za daleko to zabrnelo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dobra, akcja się rozwija, więc wpisujmy kto z nami a kto przeciwko nam:
Popierają Wisłę: Mateusz Borek, NKP Podhale Nowy Targ, MKS Bochnia, Peter Moore, Jakub Białek, Aleksander Miszalski Przeciwko Wiśle: Zbigniew Boniek. Wahają się: Donald Trump, polski parlament, Rada Bezpieczeństwa ONZ. Wygrywamy!!!Moralnie!!! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Gikiewicz w TVP wczoraj niemal pojechal wprost Kuleszy, ze to przej nieudacznictwo PZPNu do tego w ogole doszlo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Przyjmuje kibiców póki co Prezydent Opola, którego najwidoczniej nie odwiedzili jeszcze kumaci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
...i tu najbardziej obawiam się, że źle na wojnie Królewskiego wyjdziemy (którą co do zasady popieram, tylko timing nie ten) bardzo źle. Czarek, stając teraz po naszej stronie, z automatu narzuca na siebie szereg pytań "czemu dopiero teraz". Naraża się też prezesom, którzy kumatych się słuchają, a prezesi to głosy. Itd. Dlatego szacun dla Jaro za postawienie się patologii, tylko po co to teraz? 6 meczy do końca, z których na 2 kibice wejdą. Jak kręcić aferę, to w Ekstraklasie. Dlaczego? Bo tam głos ma Canal+. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale chyba nikt nie sądzi, że Królewski nie ma racji.
Tylko ze sposób i czas działania jest fatalny. Ewidentnie chłop odpalił się ambicjonalnie na Jezierskiego i puściły hamulce. Ucierpi Wisła i to mocno ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jedyna słuszna decyzja.
Wiadomo, że będą dla nas konsekwencje, ale z ligi nas nie wyrzucą. To tylko nasza reakcja na łamanie regulaminu PZPN przez Sląsk. A akcja jest bardzo medialna, gdzie moralną słuszność ma Wisła. Zobaczymy jak się rozwinie, ale mam przeczucie, że Slask pożałuje tego bardziej niż my (w zasadzie myślę że już żałuje). ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
A czy ucierpimy to się okaże. Jest szansa dużo wygrać. ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
W sumie lepiej jak razem z nami śląsk też przegra. Forme mamy mierną, a tak przynajmniej nie zbliżą się do nas o 3 pkt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Relatywnie małe, a powinno być żadne.. Do końca jest 11 kolejek, a nie np. cztery. Drużyna wygrała 3 mecze na ostatnie 10. Forma jest, lekko mówiąc, słaba. Trzeba też w jakimś stopniu założyć, że cała ta sytuacja i zamieszanie niekoniecznie będą miały dobry wpływ psychiczny na zawodników. Presja będzie tylko rosła. Kulesza bredzi nawet o ujemnych punktach. Jeżeli Królewski popełni sportowo rytualne seppuku, to naprawdę nie będzie ważne, kto w jakim programie na YT miał "rację".
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
* "Głosy" rozumiałem jako poparcie. Mimo wszystko będzie władał ....idołkiem, który zbudował przez jeszcze 3 lata, a to mnóstwo czasu na kręcenie wałków i zarabiania na lewo. Wsparcie "swoich" przy lewiznach się przyda. * * Mała dygresja - ciekawe, że po meczu ze Zniczem strata 3 punktów na boisku ze Śląskiem była rozpatrywana jako tragiedia, teraz już nie ![]() Pytanie co dalej? Nie wiem, czy jakiekolwiek kary, ujemne punkty, walkowery przemawiają do kumatych. Oni swojego podejścia nie zmienią. Prezesi mogą iść z nimi na wojne i pytanie czy to zrobią. Jeśli nie - to czy następne mecze na wyjeździe oddajemy walkowerem? Bo tu też Jaro może dotknąć miecz obosieczny regulaminu rozgrywek - 3 walkowery i wypad z ligi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
No ale w zciu czesto nie jest tak ja powinno byc i trzeba temu stawiac czolo mimo trudnosci i przeciwnosci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Czyli potencjalnie, czysto teoretycznie, wolałbyś, żeby w przyszłym sezonie kibice Wisły wchodzili na każdy wyjazd w 1 Lidze, niż awans do Ekstraklasy, tak?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Natomiast to czego chce to grac w Ekstraklasie i zeby Wisla Krakow byla traktowana z szacunkiem przez rywali oraz przez federacje. Poprawie wiec twoje pytanie. "Czy Wisle Krakow nalezy sie szacunek i czy jest to dla Ciebie wazniejsze niz gra w Esktraklasie?" Tak uwazam, ze szacunek to jednak z wazniejszych wartosci w zyciu i warto, a nawet nalezy walczyc o niego za wszelka cene i nawet poniesc konsekwencje. Taka mam opinie na ten temat i szczerze mowiac wali mnie to czy bedziemy grac 1, 2, 3, 4 lidze czy w Ekstraklasie. Oczywiscie chcialby w ekstraklasie ale nie za wszelka cene. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Tyz prowda...... Najwieksze szanse na przegonienie nas ma Polonia W-wa i Śląsk.....a "dzieki" ewentualnemu obustronnemu walkowerowi wegetujacy na wikcie ZOO patologiczny klub traci okolo 95% szans na TOP2
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale co to za dyskusja? Od początku rundy straciliśmy już 6 punktów, bo gramy jak łamagi i nie było żadnej gwarancji że z Wrocławia wywieziemy jakiekolwiek punkty, więc przestańcie bredzić płaczki.
Królewski bardzo dobrze zrobił nie ryzykując zdrowia naszych zawodników, ktoś kto tego nie rozumie jest debilem. A to że wreszcie pojawił się pretekst żeby do prezeska się przysrać to co bardziej spragnieni muszą to wykorzystać .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nastroje w drużynie są aktualnie - delikatnie pisząc - nienajlepsze. Odpał wizjonera będzie kosztował Wisłe awans i najprawdopodobniej przyszłość. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Oczywiście, że za Królewskim stoją moralne racje, to bezdyskusyjne.
Tylko że niestety też w jego rękach leży 120-letnia spuścizna i ma zasrany obowiązek brać to pod uwagę i czasem schować dumę do kieszeni i nie nadymać się jak gówniarz, bo w naszej aktualnej sytuacji ta awantura może się skończyć dla nas tragicznie. Oby jakimś cudem wyszło na jego, bo obawiam się, że mogą się uruchomić ciemne siły, z którymi nie wygramy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Ten jest może pięćset pierwszy. Kogoś to jeszcze dziwi? Kogoś jeszcze to wkvrwia? Co do meritum-jest jak jest, ale oczywiście liczy się to jakie będą skutki - awansujemy czy to podetnie skrzydła drużynie i się wywalimy na finiszu? Bo wiadomo że jakieś odszkodowanie od Śląska i PZPN dostaniemy najwcześniej w roku 3940..
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 06.03.2026 o godz. 19:54.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Z jednej strony są koledzy którzy na każdą sytuację patrzą przez pryzmat ich nienawiści do JK i każdą sytuację opisują tak aby dojebac Królewskiemu. Z drugiej strony masz takich kolegów na forum, dla których wszystko co robi królewski jest słuszne i wizjonerskie. Jak się jest w miarę rozumnym to można czytać obie perspektywy i coś z każdej wyciągnąć po odfiltrowaniu nienawiści i wazeliny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Pomijając ewidentnych prowokatorów zafiksowanych na punkcie Królewskiego, to zadziwia mnie nagła wolta niektórych osób tutaj.
Dopiero co czytałem, że zbrodnią jest sianie defetyzmu po słabym starcie rundy, bo awans jest niemal pewien, a teraz już aj waj awansu nie będzie, ponieważ temat zakończy jeden ewentualny walkower. Sam na początku miałem mieszane uczucia w kwestii tej szarży Królewskiego, ale z każdym kolejnym ruchem malinowych nosów i ujawnianymi faktami, nabieram przekonania, że dobrze postąpił. Ktoś musi tych buraków utemperować i skończyć z chorym dyktatem jakiejś patologii, która obsiadła niestety wiele polskich klubów. A że akurat teraz? Cóż, widocznie lepszego momentu na oczyszczenie tego szamba nie ma. ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|