|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
I minut w PP nie ma co doliczać bo akurat psują narracje
![]() Wyobrażam sobie ta rozmowe JK z Jopem wg Drozda: - Mariusz, wiesz jaki mamy cel na ten sezon? - awans no nie? - to też, ale ten najwazniejszy cel? - Jaki Jarku? Zapieprzanie? - nie, to też juz nie, rozmawialem z poważnym człowiekiem czlowiekiem z North-east KR, otóż naszym celem jest rotowanie zawodników, minimum 24 zawodników ktorych będziesz rotować, rotować i rotować! I to tylko w lidze! - ale Jarku, jak to, myślałem że mamy sie wydobyc z tej ligi w jakikolwiek sposob bo od tego zalezy istnienie klubu? A tu mam postawić rotacje ponad wyniki? - tak, tak musi być, ta strategia prawdopodobnie da nam minimum 20 punktów przewagi po rundzie, zaufaj mi. - a co jak nie bedzie nawet najmniejszej przewagi? - ale będzie rotacja zawodników, a o to chodzi! Zgranie i rytm meczowy 1 składu naprawdę nie jest najważniejszy! Mamy perspektywę 2030 ktora daje nam sznase na awans przy tym poziomie rotacji spokojnie w sezonie 29/30 - ale Jarku, ja nie mam tylu zawodników na dobrym poziomie? -Mariusz, denerwujesz mnie, nie ważne czy ktos jest drewnem czy ma kontuzje, ma wchodzić i rotować 1 skład! - no dobra dobra, ale jak aie wyniki nie beda zgadzac to mnie nie zwolnisz? - oczywiście że nie, tylko teraz przede wszystkim rotacja! Zaufaj mi.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 18.12.2025 o godz. 09:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
![]() |
|
|

|