|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zawodnicy z pola. 5 naszych zagrało około 900 minut. 6 naszych zagrało miedzy 1200 a 1400 minut. 2 naszych zagrało ponad 1600 minut. Zagraliśmy 19 kolejek 13 zawodnikami z pola. Sukiennicki. 191 Bozić 247 Nikaj 114 Omić 134 Baniowski 83 Kawała 77 Staszak 39 Łasicki 270 Jaroch 145 Wszystkich minut było do rozegrania 17 100. Wyżej wymienieni na boisku spędzili w sumie 1300 minut. Co stanowi zawrotne 7,6 %. Łatwo policzyć że, 13 zawodników z pola zagrało 92,4 % wszystkich możliwych do rozegrania minut. Zatem rotacja składem była moim zdaniem marginalna, żenująca, kompromitująca dla trenera. Zwłaszcza biorąc pod uwagę porównywalną jakość zmienników. W efekcie drużyna grała z każdym meczem słabiej w wyniku zmęczenia większości piłkarzy.
Tu jest pytanie dlaczego Jop nie korzysta z tego co ma? Odpowiadam. Bo nie potrafi, robi zmiany tylko za karę, ale nie za szybko. Dlaczego nie chce się nauczyć innego podejścia? Nie wiem. Tym sposobem efekt jest taki jak pokazałem wyżej.No ale wiem wiem 10 punktów przewagi i jest super. ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.12.2025 o godz. 21:57.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
To jest ta Twoja szeroka, niewykorzystywana kadra? |
|