|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zjebani hejterzy tylko czekali aż się Jopowi noga potknie i aż się dobre wyniki z początku sezonu się skończą. Skończyły się i zaczęło się płakanie, że gra słaba, że nie wygrał aż dwóch meczów pod rząd - skandal!!! Markusik nawet wymyślił, że jest źle bo Wisła nie wygląda jak drużyna, która ma zdominować ligę xd najlepsze jest to, że właśnie to zrobiliśmy, zdominowaliśmy resztę zespołów.
Po drodze zjeby przechrzcily młode polskie drewno w graczy co najmniej ekstraklasowych. Okazało się, że ten Polski gnój z Duda na czele to wartościowi gracze więc Jop dostał od Zaskrońca kadrę najlepsza od lat, taka o jakiej mogli pomarzyć inni. Wcześniej jak było prawie 10 Hiszpanów w drużynie to każdy nich był kot, teraz się okazało że wystarczy kilku graczy z zagranicy i kilku Polaków i zjeby twierdzą że Jop ma mega kadrę, tyle że nie chcą się nadal przyznać że ta mega kadra ma 13-14 nazwisk. No i co najlepsze, jakby odjąć to młode polskie drewno to się okaże, że Jop gra 7-8 zawodnikami dobrymi (zagraniczni) napisałem 7-8 bo nie wiem czy Duarte się bardziej liczy pod drewno czy tego dobrego. Zapomniałem, kadra jest mega bo lepszy od polskiego drewna jest Nikaj, Omic i Bozic. Na prawdę, mocna i szeroka kadra. W międzyczasie zjeby twierdziły że Jop nie rotuje składem. Na pytanie kim ka z ławki rotować żaden oprócz upośledzonego drozda się nie odezwał. Drozd jak zawsze, .......nął głupotę i nią żył, Baniowski powinien grać bo będzie jak Kuziemka w formie. Na ratunek też miał przyjść Bozic ale jak zaczął grać ostatnio i grał słabo, to zięby zamknęły mordy. Tu jest kilku ludzi tak odklejonych od rzeczywistości, że to już zakrawa na choroby psychiczne. Nie ma możliwości aby aż tak rozmijać się z prawdą będąc normalnym człowiekiem. Tu albo choroby albo jakieś ukladziki wchodzą w grę ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|