|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Poza tym: w którym miejscu napisałem o konflikcie Jopa z Królewskim? To tylko twoja nadinterpretacja. Moim zdaniem, a pewnie nie tylko moim, Jop widzi piłkarzy na treningach i widzi, co realizują z jego zaleceń w meczach. Królewski patrzy na to okiem prezesa i dyletanta sportowego. Wystawienie Brody przeciwko Zawiszy, nawet jeśli nic za tym nie stało, chyba dostatecznie uświadomiło prezesowi, że choćby nawet Broda świetnie wyglądał w przysłowiowym Excelu (a nie wiem jakie tam są założenia dla pozycji bramkarza) to na boisku nie tylko, że niewiele daje na plus, to jeszcze wprowadza lęk i poczucie zagrożenia u obrońców. Wniosek powinien być jeden - Broda do zgolenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
||
|
prof. dr hab. J. Brakczyk napisał(a):
EDIT: dobra, może być tak, że to Ty masz rację. Tak że zależy czy traktujemy w znaczeniu "więc", bo także w kontekście zdania pasuje w znaczeniu "oprócz tego".
Pomijając to że zawsze był beznadziejny, to w tym sezonie zaliczył zjazd fizyczny. Rzuca się na ziemię jak worek kartofli, w poprzednim sezonie był zwinniejszy. Ale może to psychika. Jop go wystawia z tego samego powodu co Sukiennickiego - bo tak wynika z hierarchii, bo przepracował obóz. Jeden broni w lidze, drugi w pucharach. Tyle że on mógł nam zawalić już mecz z Hutnikiem... Przestańcie bronić Jopa jak coś ewidentnie zawali. To on wystawiał Brodę, nie Królewski. P.S. A znacznie lepszym ew. sygnałem od trenera byłoby gdyby w pucharze bronił też Letkiewicz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 06.12.2025 o godz. 17:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|