The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.08.2025, 10:44
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Dlatego nie mam zamiaru Ci tego tłumaczyć. To trudniejsze niż temat legendarności Urygi.
W twoim przypadku to zakrawa na jakieś ciężkie kompleksy na punkcie naszego najlepszego młodzieżowca.
Może da się to jakoś leczyć?
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.08.2025, 12:44
pepe72 napisał(a):Wyświetl post
W twoim przypadku to zakrawa na jakieś ciężkie kompleksy na punkcie naszego najlepszego młodzieżowca.
Nie używaj słów których znaczenia nie rozumiesz, bo głupio wychodzi. Na przykład teraz ze słowem "kompleksy".

Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
ale pisowiec ojkofobem ? troche to niekoherentne
Uryga legendą? Sukiennicki młodym talentem? Sobolewski zdolnym trenerem młodego pokolenia? Będziemy płakać po Wachowiaku?

W internecie można napisać o każdym wszystko. Kolega od lat z tego korzysta.

Po prostu któryś z tych dekli przeczytał słowo "ojkofob" w "Gazecie Polskiej", sprawdził co znaczy w internecie (albo nie) i teraz używają jak umieją.

Moja ojkofobia wyrażała się głównie przez lata nieuznawaniem wybitnego talentu Wachowiaka, Młyńskiego, Gruszkowskiego, Olejarki, Starzyńskiego, Sukiennickiego, czasem Dudy, a ostatnio - gry obronnej Krzyżanowskiego.

To że widziałem potencjał w Kutwie i Kuziemce zanim miejscowi przestali po nich jechać nie pasuje do opisu, więc jest pomijane. Widziałem też potencjał w Talarze i Gogóle, alas - kontuzje ich zniszczyły.

P.S. Wg. KOALIK-a jestem chyba agentem IPN-u. Tyż pięknie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.08.2025 o godz. 12:55.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 22.08.2025, 17:41
(...)
Uryga legendą? Sukiennicki młodym talentem? Sobolewski zdolnym trenerem młodego pokolenia? Będziemy płakać po Wachowiaku?
(...)
Jak ci się Kuziemka łączy z w/w grupą?
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.08.2025, 18:54
Jak ci się Kuziemka łączy z w/w grupą?
A jak Tobie się łączy moja analiza gry Wisły z kompleksami wobec dzieciaka który dopiero zaczyna karierę albo ojkofobią?

W ogóle z tymi kompleksami to jest śmieszna sprawa, to nie wobec Kuziemki powinienem je chyba mieć, tylko wobec Rodado. I czemu ktoś z takimi problemami z samooceną jak ja miałby w ogóle kibicować jakiejkolwiek drużynie wiedząc jak dobrze zarabiają piłkarze, jakie mają żony i samochody?

Na te pytania może odpowiedzieć tylko jedna osoba i jesteś nią niestety Ty, więc z góry wiadomo że szału nie będzie. Tym niemniej, skoro już powiedziałeś A...

Rozumiem że łączysz kropki jak Tomasz Piątek i jestem jedno skojarzenia od zostania agentem Putina, ale mimo wszystko z chęcią przeczytam efekty Twojego zwycięstwa na potańcówce w mózgu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Stary 22.08.2025, 19:29
A jak Tobie się łączy moja analiza gry Wisły z kompleksami wobec dzieciaka który dopiero zaczyna karierę albo ojkofobią?(...)
Chwalisz ofensywnych zawodników Wisły, którzy wg obiektywnego kryterium, jakim jest klasyfikacja kanadyjska, są na 1, 2 i 4 miejscu w zespole. Za to z uporem maniaka pomijasz numer 3 wśród ofensywnych zawodników, więc zastanawiam się co poszło nie tak ...

Co z tego, że Kuzi dopiero zaczyna karierę? Duarte przez cały zeszły rok nie mógł się wkomponować w zespół, a młody wszedł w ten sezon "z buta". Wypadałoby go docenić tak jak to robisz z pozostałą ofensywną trójką.
Jak będzie miał spadek formy to będzie czas na krytykę. Nikt na tym forum nie broni Sukiennickiego.

W temacie "ojkofobii" to nie do mnie, nie używam tego argumentu.

Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 22.08.2025, 14:24
Lepiej dodac do ignorowanych. Szkoda energii na ruszanie palcem zeby przewijac forum.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów