The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2025, 09:52
Markus zostałeś rozjechany na argumenty i dalej do ciebie nie dociera nic. Jesteś parówa antypolska i dupa cię do teraz piecze ze z Hiszpanami i trenerem przyszłości Rude nie było awansu ale było najnizsze miejsce.

Udowodniłem ci na przykładach że spisało się połowa Hiszpanów a połowa nie, tak samo jest z Polakami gdzie połowa gra ok, a połowa była słaba.
Od razu wyskakujesz z Villarem w Jadze ale już nie powiesz że cienki szota też poszedł od nas do ekstraklasy.
Całe swoje .......enie tak jak pokazałem oparles na tym że proponujesz dorosłych piłkarzy do jakichś młodych srojdkow z Polski ściąganych tu na dole bo Zaskroniec sobie ubzdural, że oni wypalą. I tylko na tym się opierasz, cały czas przewijają się nazwiska Starzyńskiego z Młyńskiego itd. porównajmy bramkę, Raton czy Broda to ten sam szrot, obrona, Eneko był gorszy od każdego Polaka na obronie. Jedynie w linii pomocy są lepsi Hiszpanie i jedna perełka w ataku, gdzie przez te 2 lata nie udało się kolejnego Hiszpana do ataku znaleźć. A teraz Kuziemka w tejże linii pomocy zjadł statystykami cienkich Hiszpanów. Obecnie gra Duda zamiast Jamesa i też jakoś wygrywamy. Tyle jest warte twoje .......enie o nadludziach z Hiszpanii. Z kolei tak jak udowodniłem, gdzie są srojdki z Hiszpanii co tu mieli robić karierę? Grau i Ramirez? Czemu mordę zamknąłeś w ich temacie?

Rozłożyłem cię na łopatki na każdej płaszczyźnie. Pozostaje ci jedynie .......ic na podstawie Rodado czy Carbo jacy Hiszpanie, rzekomo wszyscy są super. Pozostaje ci przemycać nazwiska Hiszpanów co się tu przewinęli 10 lat temu, gdy Wisła była w zupełnie innym miejscu i wplatac je tutaj między tych cieniasów co się przewijało 3-4 lata.
Jesteś .......onym manipulatorem i ojkofobem.

Drozd, przecież ja mam twoje przeprosiny w dupie. Chodziło tylko o to żeby pokazać jaka jesteś szmata bez honoru, która słowa nie umie dotrzymać i nie chce przeprosić. To samo pokazałem z lesiem i jego rozdwojeniem jaźni jak raz wyzywa Królewskiego i Jopa a raz chwali go. To samo z wolfym który robi Rude watch a później mówi że to było na żarty i nie robi już Jop watch.
Wszyscy jesteście zakalami, kłamcami jak Zaskroniec i tylko dlatego was tutaj postanowiłem powyjaśniać bo nie lubię takiego s....ysyństwa
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów