|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie planuję głosowania na Rafała ani głosowania na nikogo ze środowisk popierających covidowy zamordyzm
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Maciak też?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Każdy, byle nie Rafał i Karol. Tyle, koniec duopolu to coś czego nam trzeba
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
|
Z cala powaga! Grzegorz B. jedyny kandydat, na ktorego zaglosuje!
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Właśnie wczoraj lawirował u Rymanowskiego przez wiele minut, żeby przypadkiem nie powiedzieć złego słowa na Putina. To znamienne, choć mimo wszystko darzę go sympatią za wyjątkową kulturę wypowiedzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat w tym wypadku zadnego trollingu! I nie wiem, co masz do tresci wypowiedzi Grzegorza B. Jedyny wygarnia najprawdziwsza prawde!
Ostatnio edytowane przez WildDog : 15.05.2025 o godz. 16:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
No i jak tam, zadowoleni z wyborów starych dziadów i PO-PiSdzielców?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Równie przerażające jest 22% Konfiarzy...naprawdę mamy naród idiotów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ano, matematyka nie klamie, 78% (jak to nazwales) idiotow. Teraz podaj procentowo, ile wsrod nich totalnie wypranych mozgow, ktore glosuja na mafie wskazane przez mass media. Na szczescie, Polska sie budzi i te 22% to dobry omen przed kolejnymi wyborami do sejmu!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Azor, wiadomo, że lepiej na komuchów głosować i lewaków, bo tylko z nimi nas czeka el dorado. Oni by po prostu zabrali bogatym, a później to już by dzielili po równo, mieszkania budowali itp. A później to już byś się obudził z ręka przyklejoną do asfaltu i krzyczał, że planeta płonie
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W związku z powyższym zakładam, że nie idziesz na drugą turę. Znalazłbyś się wówczas w gronie 78% idiotów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy tak trudno zauwazyc, ze na polskiej scenie politycznej wszystko oprocz Konfy to lewactwo? PiS bardziej lewicowe gospodarczo i socjalnie od zanberga, czy tej partii (nawet nie wiem jak sie oni wabia) od Czarzastego i Bejrat! Platforma bardziej na lewo swiatopogladowo od klasycznych lewakow.......etc
Ostatnio edytowane przez WildDog : 20.05.2025 o godz. 16:58.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nastepne wybory dopiero na Konfederacje Korony Polskiej (parlamentarne, oby przedterminowe))....
Ostatnio edytowane przez WildDog : 20.05.2025 o godz. 16:50.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nigdy nie mow nigdy! Czask mogl trzymac jape! Za yebanie Grzegorza B. przekonal mnie do pojscia do urny. Z zacisnietymi zebami postawie krzyzyk przy Nawrockim!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Każdy byle nie Rafał.
Ostatnio edytowane przez Markus : 24.05.2025 o godz. 11:51.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
No trudno, sam zmusiłeś - czymże według Ciebie jest lewactwo? Gospodarczo, światopoglądowo, politycznie? Tylko bez populizmów o obniżeniu podatków, jebaniu pedałów/żydów, uniezależnieniu od wschodu/zachodu. Bo - choć możesz być zaskoczony - żadnego z tych haseł Braun/Memcen nie zrealizuje, jeśli dojdzie do władzy. Sławek sam zresztą stwierdził, że każda kampania jego ugrupowania jest profilowana pod najbardziej chwytliwe hasła. Skoro się na nie łapiesz - jesteś durniem. I żeby się ktoś zaraz nie wysrał - nie, nie głosuje na Rafała. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem dlaczego u mnie szukasz korepetycji z politologii. Nie wiem rowniez dlaczego mam sie tlumaczyc z poparcia GB. On jedynie mnie przekonuje. Moj wybor, Twoj, krotko mowiac mnie nie interesuje.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I jeśli mogę od razu zadać drugie pytanie: czy nie uważasz, że singiel Memcen i singiel Braun są w stanie więcej osiągnąć dla Konfederacji, niż wspólnie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mnie wystarcza, ze jest antyunijny! Jeden z niewielu politkow, ktorym mozna zaufac (w tym znaczeniu, ze nie sa choragiewkami, ktore zmieniaja poglady aby ino, tylko slupki szly w gore). Wiem, ze jak dzis glosuje na GB, to jutro, jak i zawsze bedzie to ten sam GB!......Szacunkiem (mimo, ze totalnie nie moja bajka) jako polityka darze Zanberga. Wydaje mnie sie, ze jego wyborcy moga mu. jak ja GB zaufac..... dla stolkow sie nie sprzedadza!.....
PS. Tyle, nie mam zamiaru spowiadac sie ze swoich pogladow! Sa jedynie moje i nie interesuje mnie, kto i dlaczego sie z nimi zgadza lub nie zgadza! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie jest tylko jedna konfederacja; Konfederacja Korony Polskiej!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Azor, myślę, że ludzie chcą prawdziwych polityków a nie marionetek i przebierańców, nie podstawionych Szymonow, nie sztucznych Rafałow, nie na szybko wyciąganych Nawrockich.
Wiele mógł zmienić Mentzen gdyby dowiózł to o czym mówił, gdyby się tym piwem nie s....il, bo albo się z kogoś robi zdrajców i sprzedawczyków, kłamców itd albo się z nimi pije piwo. I mimo, że żaden polityk nie jest idealny a Braun tak jak mówisz, często jest odklejony, i to nie tyle z poglądami co z happeningami swoimi, to tacy ludzie będą zyskiwać. Bo on nie udaje - no chyba, że tak dobrze gra. Mentzen wydawał się w miarę ok, ale chyba sodowa mu odjebala po pozbyciu się Korwina i Brauna, po tych debatach itd dał się ograć jak .....a POwcom i duzo stracił. Dlatego wlansie Braun, bo jak cos mówi to jest to raczej pewne i nie musi cały czas się gimnastykować, dlaczego dzisiaj mówi tak a wczoraj mówił inaczej. Mimo, ze dla mnie Braun aż przesadza z przekazem, to raczej kolejny głos oddam na niego i na jego partie bo chociaż będę miał jeszcze jakaś nadzieję, że stolik popisowi wywróci, a nie się do niego dosiądzie. ![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|