|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Królewski i Basha jesteście odpowiedzialni za to pośmiewisko.
Było wiadomo po sezonie 23/24 że potrzebujemy obrońców bo Ci to dywersanci i NIC! Potem runda jesienna, taka sama dywersja i nic nie zrobiliście! Teraz tego są konsekwencje, brawo Gra w Wiśle to jest najlepsza fucha jaka może być. Piłkarze zawalają mecz, kompromitują ten klub na oczach 30 tysięcy ludzi a kibice (oczywiście pewne grupa) śpiewa im "Ja i tak kocham cię..." no ....# zyć nie umierać. Jak ja bym chciał mieć taką robotę. Zawalam w robocie a wszyscy mi śpiewają "Ja i tak kocham Cię" kabaret. W tym klubie nikt od nikogo nie wymaga, tylko gadanie. Arka Gdynia w zeszły sezonie brak awansu w takich okolicznościach. Wyciągnęli wnioski i teraz rozwalili ligę. Można ? Dlaczego w tym klubie tak nie można ? Ciągle coś stoi na przeszkodzie. Patologia do kwadratu. "Ja i tak kocham Cię" Kółko wzajemnej adoracji. Idz Pan w h#j |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|

|
||||||