|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest różnica miedzy słabą grą, a pozorowaniem gry. Bardzo dobrze widać kiedy mamy do czynienia z jednym a kiedy z drugim. Wczoraj większość przeszła obok meczu, Łapiński dobrze to określił były indywidualne zrywy, ale zero zespołowości. Po takim meczu zjeba to OBOWIĄZEK. Czy mandat sprawi że kierowca nie będzie jeździł pod prąd? Nie ma pewności, ale brak mandatu to tolerowanie patologii. Pierwszy do opieprzania powinien być trener, asystent, kierownik, sprzątaczka, kucharz, cieć... i wszyscy w klubie. Prezes tylko po to żeby wzmocnić przekaz.
Po takich meczach nie może być przyjemnie. Koniec z rodzinną atmosferą. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Drozd jaka bojowa postawa. Weź lepiej głośnik od Zaskrońca i puść sobie jakas relaksacyjna muzykę a piłkarzom przecież trzeba dać czas, dajcie im czas! Dajcie im czas!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Drozd jest mentalnym wojownikiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo to zaskroniec opieprza się na boisku
.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Martwi mnie, że musimy jeszcze grać z Miedzią. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dlatego teraz zadaniem zaskrońca jest zrobić rozpierduche w drużynie, a przynajmniej wesprzeć w tym Jopa, a jeżeli Jop powie, że nie wie co ma zmienić to go wykopać i wziąć kogoś kto będzie wiedział.
To co pokazali jako zespół w obu meczach w Warszawie nie może pozostać bez stanowczej reakcji. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powinni komuś z trójki Sukiennicki, Gogol, Duda ujebac nogę albo najlepiej dwie. To by dało reszcie do myślenia i zapewne od tego momentu by zaczęli wszyscy po równo zapieprzac
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tutaj nie siły są problemem tylko głowy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarczy przy drużynie pokazać ich reakcję na gola Duarte i zapytać co ich tak zasmuciło i dlaczego snują się po boisku zamiast walczyć. Przez takich opieprzaczy przegraliśmy zeszłą wiosnę.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
odpisałem w iuinnym temacie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
że Zwolak przegiął i jest zakaz ?
![]() Można się śmiać, ale pamiętam że po meczu nie było do śmiechu... Takie obrazki pokazują jaka jest głowa, a że głowa to podstawa to wyniki są jakie są... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W pilce za 80% sukcesu odpowiada głowa i charakter. Juz nawet pomijajac nastawienie do meczu i same chęci (bo te prawdopodobnie zawsze są) to w kazdym mecz na boisku trzeba podjac jakieś 300 decyzji, z czego jak glowa nie dojeżdża to wiekszosc albo jest błędna albo spóźniona. Najlepszy przyklad Sukiennicki - przeciez u niego wiekszosc, jak nie wszystkie błędy wynikaja ze złej decyzyjnosci czy zlego ustawienia.
Mam nadzieje ze Jop sie obroni ostatnim ligowym spotkaniem, bo szkoda by bylo zeby stracił tak duzy kredyt zaufania ktory sobie wypracował. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jop ostatnimi 3 meczami bardzo skutecznie zatarł w zasadzie całe dobre wrażenie
Niezrozumiałe decyzje kadrowe, kuriozalne zmiany Co on chciał osiągnąć Sukiennickim na skrzydle? 3 zmiany w 80 minucie w momencie gdy cisnęliśmy ? Gra się rozregulowała całkowicie przez kolejne 7-8 minut ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Efekt Jopa zawdzięczamy w dużej mierze świetnej grze pary Igbekeme-Carbo oraz przebudzeniu Zwolińskiego.
Jop to początkujący trener, musi się poczuć pewniej, więc po drodze popełnić kilka błędów. Margines błędu jest przy tym minimalny, a i tak sobie poradził. Nie mamy pieniędzy, za to mamy przeładowany skład, a potrzebujemy wzmocnień. Nam potrzeba takich Mikulców, a nie byłych kumpli Bashy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Według trenera za chujoze jest odpowiedzialny WIRUS XDD
To pewnie spisek Arki albo Płocka. Podrzucili nam rotawirusa do szatni i piłkarze zamiast trenować przez tydzień to szczają dupami. XDDDD Nie no, top 1 wymówek. Jest genialna. Za każdym razem jak piłkarze oddupca chujoze to zwalasz na wirusa i elo. Siłą wyższa to nikt się nie przyjebie ani do ciebie ani do twoich paralitykow. Ciekawe czy ten wirus jest odpowiedzialny za paraliż nóg przy dosrodkowanaich. Albo na przykład steruje mózgiem baenki i każe mu za każdym razem robić zwód na prawa nogę Tak czy siak, na Jarocha ma chyba najmocniejszy wpływ XD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lesiu ale Rude miał średnia jak Moskal i Sobol, mimo to był lepszy od Sobola i Moskala, co nie? Xd
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie, już nie długo będzie okazja się przekonać jak poradzi sobie Rude.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Serio chcecie zmiany trenera?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jop dał dupy po całości w ostatnich meczach, ale nie. Nie widzę sensu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To zalezy
Zmiana dla zmiany na pewno nie Ale jeżeli zrobiłby się wolny Brosz, Szulczek albo Myśliwiec to jak najbardziej 2 pierwsze nazwiska nierealne ale w Łodzi ponoć coś się dzieje ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po co zmieniać? Dopoki będa mierni kopacze i zwlaszcza mierny wlasciciel, nic tu nie pomoże. Czytaj: dopóki będzie Królewski, o awansie możecie zapomnieć. Wszyscy którzy wierzą w ten awans, to niepoprawni marzyciele, którzy kolejny raz zostaną sprowadzeni na ziemię, a w następnym sezonie znów będą bredzić o awansie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|