|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Bardzo przecietny mecz. Nie wiem co bardziej mnie zaskoczylo. Czy mala
Ilosc sytuacji po naszej stronie czy to ze Stal prezentowala sie bardzo defensywnie. Nie mniej szkoda remisu. Naprawde sie zastanawiam sie czy nad nasza druzyna wisi jakies fatum nieskitecznosci czy moze jednak za malo ogladam pilki noznej i nie wiem tego ze kazda druzyna tak marnuje sytuacje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Nawet, biorąc pod uwagę straty z początku sezonu, powinniśmy bez problemu wywalczyć baraże. Zajęcie 2 miejsca jest mało możliwe, ale nie niemożliwe, tylko żeby o nim myśleć trzeba wygrać z Miedzią i do końca rozgrywek punktować lepiej od niej. Niestety, nie wszystko w tej sytuacji zależy od nas. Termalika ma rundę konia. To chyba najlepszy wynik w tym wieku w 1 lidze. Nawet, jeśli wiosną obniży loty, ma spory margines błędu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
XXI wiek: TBB 24/25 - 39 pkt Gieksa - 23/24 - 41 pkt (21 pkt!!! w 1 rundzie i 12 pkt straty do Arki) Lechia 23/24 - 39 pkt (29 pkt w 1 rundzie) Wisla 22/23 - 37 pkt (wrzucam jako ciekawostke). Miedz 21/22 - 42 pkt TBB 20/21 - 42 pkt Radomniak 20/21 - 38 pkt - (wyprzedzil na koniec o 3 pkt TBB majac 12 pkt straty na polmetku!) Zaglebie Lubin - 14/15 - 45 pkt ŁKS 10/11 - 40 pkt Dalej mi sie nie chce sprawdzac, ale to dowodzi tylko tego ze dalej wszystko jest w naszych rękach. Oczywiście to czy bym na to postawił pieniądze - to raczej nie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 23.11.2024 o godz. 12:50.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|