The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2024, 16:53
Markusik jak zwykle wkłada mi w usta jakieś kocopoły, które mu pasują do tezy.

Ja obstawiałem za Brodą w bramce tylko dlatego, że jego alternatywą był Raton.

Biegański przy wszystkich swoich mankamentach był również o wiele lepszym bramkarzem od Ratona, bo robił głupi błąd 1-2 razy na rundę, nie 10. Bardzo prosta matematyka. Broda też nie ma czystych kapci, też popełnia błędy ale ich częstotliwość jest nieporównywalna. Zarówno Broda jak i Biegański są na tą chwilę słabymi bramkarzami. Bardzo dobrze, że żaden z nich nie jest teraz naszym pierwszym bramkarzem. Po utracie statusu młodzieżowca nadawali się conajwyżej na wypożyczenie. Raton nie zasługiwał nawet na trybuny, ani na kontrakt w drugiej drużynie na lawce.

Ten pseudobramkarz to chodzący mem robiący z siebie regularnie pośmiewisko. Cziczkan go nakrył czapką, Letkiewicz od niego gorszy nie będzie w żadnym wypadku, bo to jest niemożliwe popełniać tak wielkie błędy z taką częstotliwością. Nawet w A klasie bramkarze prezentują wyższy poziom pod tym względem. Facet się nadaje na choinkę a nie do stania w bramce w poważnym klubie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.10.2024 o godz. 17:14.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów