|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kariera Siwierskiego:
https://www.transfermarkt.pl/michal-.../trainer/88972 Zupełny przypadek, że w tym samym momencie bywał w tych klubach Jurek Brzęczek ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak wręczał puchar przedstawicielom Rapidu Wiedeń za coś tam w jrotkich gatkach to już wiedziałem że z tego nic nie będzie... Szarpie się na jakimś portalach X it. Czy taki Moiduski by tak reagował przecież po nim spływa... (Miał być element warszawski to prosze)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Także nie porównuj osoby Cupiała do tego chłopaczka Królewskiego, bo o ile Cupiał zachowywał się nieładnie to taki miał styl bycia, jako biznesman, człowiek sukcesu i właściciel Wisły. Zwolenie Moskala przez Cupiała, po chamsku, nie dziwi. Zwolnienie Moskala przez Królewskiego, nawet w mniej chamski sposób niż robił to Cupiał, dziwi. Bo przecież Królewski to swój (niby) człowiek, kochający wszystkich, profesjonalista, i latający non stop do szatni, po boisku itd itd Dziwne by było gdyby ciągle siedział w klubie, był przy drużynie a ludzi zwalniał nieosobiście. Cytat:
PS Znamienne jest też zamknięcie mordy przez drozda w ostatnich dniach. Widać, że ma tutaj na forum pewne zadania albo jest tak obłąkany jak prezes i w takich momentach psycha mu klęka, nie pisze na forum bo musi popłakać w poduszkę. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To teraz sobie odpowiedzcie jakie były szanse na zatrudnienie takiego Brosza skoro on chce mieć swój sztab a nie niezatapialnych asystentów.I jak teraz będą wyglądały rozmowy z potencjalnym kandydatem skoro ten będzie miał na uwadze,że prezes będzie miał donoszone o każdym pierdnięciu w drużynie.
Ale już uj z tym Siwierskim,trzeba by było jakoś się dowiedzieć którzy piłkarze są baniakami do szczania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 05.2024
Offline |
|
Nie będę się bawił z Tobą w takie gierki, bo widziałem już do jakich manipulacji jesteś zdolny, aby bronić swoich tez w dysputach ze swoimi adwersarzami. To po pierwsze. Po drugie, pohamuj język, bo nie znamy się na tyle, abyś na dzień dobry obrzucał mnie inwektywami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
i żeby w piątek nikt nie gwizdał na nasze panienki bo się obrażą i strzelą focha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
I co, ogłoszą strajk i będą grać gorzej niż w meczu z ŁKSem? Da się gorzej?
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Prezes JK oznajmił, że poinformował radę nadzorczą o planach zwolnienia 6 osób. Reakcja rady była pełna niedowierzania, co sugeruje, że była to jego samodzielna decyzja, podjęta pod wpływem inspiracji wyniesionej z konferencji w Sewilli. Zmiany, które Prezes postanowił wprowadzić, bo âcośâ usłyszał od ludzi w Hiszpanii, są kompletnie nieprzemyślane i nieprzygotowane.
Kiedy Sławiński w KS zapytał JK, czy ma wizję, kto konkretnie zastąpi Moskala i kierownika drużyny, ten odpowiedział jedynie, że CV spływają. Oznacza to, że Prezes zwolnił te osoby, nie mając nikogo gotowego na ich miejsce. Można wyciągnąć wniosek, że Prezes sam nie wie, czego chce. Wie jedynie, że potrzebuje zmiany, ale nie ma jasnej wizji, jakiej zmiany pragnie ani kto ma ją przeprowadzić, bo wciąż nie znalazł ludzi na te kluczowe stanowiska. Nie wykluczam, że ktoś jeszcze samodzielnie złoży wypowiedzenie na biurko Prezesa. Prezes dopiero uczy się, jak być liderem na tym stanowisku, a brak doświadczenia wyraźnie daje o sobie znać. Podejmuję decyzje pod wpływem chwilowych inspiracji, bez przemyślenia i solidnego przygotowania. ![]()
Miej serce w kształcie białej gwiazdy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
....a Trela teraz się obudził? Jeszcze .......i o 5 latach a już 6 rok z tym gościem dobiega końca.
Ostatnio edytowane przez krysztal : 25.09.2024 o godz. 12:08.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
myślałem że już się nic więcej nie odjebie po liście i orędziu, ale dzisiejszy audiobook o M.Miga to już zdecydowanie cyrk przez wielkie C
to, że Miga akredytację dostanie w 2067 to już jasne, ale jaki powazny prezes klubu robiłby program o jakimś diennikarzu, który napisał trochę śmiesznoszokujacy artykuł. Przecież takim nerwowym zachowaniem tylko Jarosław potwierdził, że w wypocinach Migi mogło być trochę lub więcej prawdy... ten chłop powinien zaszyć się w jakimś bunkrze i nie odzywać, bo za chwilę na stadionie będzie musiał sadzać kukły albo puszczać doping z głośników jak u sąsiadki. wszyscy będą go mieli dosyć, co przełoży się na frekwencję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Niestety wszystko wskazuje na to, że serial o tym jak Słońce Gorlic wkręca tysiące ludzi w spektakularny sposób powoli się kończy. Trochę szkoda. Ale to pozwala wrócić do pewnej kwestii.
Jakiś czas temu odbyłem tu dysputę z kolegą MaLkiem dotyczącą osiągnięć i wiarygodności Nadprezesa w jego podstawowym biznesie. Ja o tych rzeczach piszę bo lata doświadczeń pojazują mi że ludzie solidni w jednych miejscach mają tendencję do bycia solidnymi w innych a bajkopisarze i mitomani w jednych są też bajkopisarzami i mitomanami w innych. Kolega MaLk wypisywał jednak mądrości o rozliczaniu wyłącznie za sprawy związane z Wisłą, jak zwykle zresztą zupełnym zapewne przypadkiem racjonalizując bzdury wygadywane przez Wizjonera. Ba, on tego nie nazywał bzdurami tylko marzeniami i nie odbierał Jarosławowi prawa do ich posiadania. Łaskawca. Dzisiaj kiedy z mało zrozumianej technologii i zawiłości biznesowych przechodzimy na proste deklaracje sportowe i relacje międzyludzkie wszyscy zaczynają widzieć jak zerową wartość ma cała ta gadanina, obietnice i zapowiedzi Prezesa. Czyli moja oczekiwania wynikające z logiki i doświadczenia się potwierdziły. A Ci którzy pisążali za przemyśleniami wanna-be eksperta mają teraz moment otrzeźwienia. Ale nie popadajcie w rozpacz - kolega MaLk na pewno Wam objaśni, że to wszystko to marzenia Szefa i nie wolno mu ich odbierać. PS. Widzę, że nawet przygłupy z Weszło jeszcze niedawno publikujące kretynizmy o zasiadaniu przy stoliku przy którym ważą się losy świata przejrzały na oczy. Szkoda, już nie będzie tak zabawnie. https://weszlo.com/2024/09/24/perspe...ie-zestarzaly/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Sytuacja z Siewierskim, to nie przelewki, a czyste sku*wysyństwo.
Kto będzie chciał wejść do takiej szatni ? Który piłkarz zdecyduje się tutaj przyjść. Rzygać się chcę patrząc na to wszystko. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
karawana kroczy dalej a wolfy kocha JK miłością wielką i nieskończoną bez względu na wszystko i wszystkich (oczywiście zdrowy rozsądek też) do zobaczenia w III lidze upppss sory w II to już w sezonie 2025/26 ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Niestety nasza Pani Rzecznik ogranicza aktywność do udzielania głosu na konferencjach. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Bardzo zła to wróżba, dziś robi takie jaja, a za tydzień się obrazi i będzie koniec Wisły. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
mogę jedynie przypuszczać, że na ten moment nikt nie chce z nim rozmawiać, właśnie ze względu na niepewność i chwiejność decyzyjną po prostu nikt nie potrafi ekstrapolować ja Jarosław. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może i tak tylko te ponad 100 baniek długu (minus 43 TeleFonika)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest niestety niebezpieczna kombinacja - kompleksy z młodości, spektrum, narcyzm - tu będzie duża jazda bez trzymanki i tylko pytanie, gdzie Wisła wyląduje na koniec. Bo gdyby on to trzymał jeszcze zamknięte w sobie, a on niestety to wszystko projektuje na cały klub, zachowuje się tak w mediach, na zewnątrz.
Przecież to nie jest normalne, że piszesz list do kibiców, w którym 60% jest o tobie samym, o jego wizji, co on zdobył; poźniej idziesz do hejtparku i opowiadasz, przedłużasz, zagadujesz, bo jara cię twój własny sposób mówienia, lubisz się słuchać, a teraz wykorzystujesz sytuację, aby znów podkręcać atmosferę jakimś idiotycznym pokojem na tt, z którego ma bekę już pół piłkarskiej Polski.. w sytuacji gdzie drużyna tak potrzebuje spokoju. Cały czas siebie dajesz przed klub. To co Trela napisał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Widzę że masz już dwa cele na tym forum - awansowałem w sumie już na pierwsze miejsce, bo nawet pisząc o Królewskim jako takim, w każdym poście będziesz już musiał użyć mojego nicka, przy okazji próbując mnie przerobić na "zwolennika Królewskiego", który nie-przypadkiem go tutaj broni, co może tylko spowodować napady niekontrolowanego śmiechu u mnie i czytających w miarę regularnie to forum Jechałem tutaj po sposobie zarządzania Wisłą przez Królewskiego zanim w ogóle na tym forum się pojawiłeś i robię to ciągle do dzisiaj. Różnica między nami jest jednak taka, że krytykuję za to, co robi i w oparciu o rzeczywistą działalność w Wiśle, Ty chlapiesz błotem bez oparcia w faktach, ale za to w oparciu o "oczekiwania wynikające z logiki i doświadczenia" i liczysz na to, że się ostatecznie sprawdzą. Ty nie postanowiłeś odbyć tutaj żadnej dyskusji na temat osiągnięć i wiarygodności Królewskiego w Synerise, tylko najzwyczajniej w świecie porzucać sobie konkretnymi zarzutami, których do dzisiaj nie potrafiłeś udowodnić, ale teraz podpinasz się z tym ochoczo pod to, co dotyczy jego działalności w Wiśle, tak jakby magicznie miało to udowodnić to, co mu zarzucasz w Synerise. Jakby zwolnienie Krzoski i Moskala oznaczało, że magicznie zarzut matactwa czy oszustwa księgowego się aktualizuje. To tak nie działa. Przypomnę, z całej tamtej "dyskusji" ostało się to, co zarzuciłeś mu już po zakończeniu tej dyskusji. Nieopublikowanie sprawozdania finansowego. Jeśli więc znowu będziesz łaskaw przywoływać mojego nicka w swoim poście, z łaski swojej zrób to w kontekście przywołania jakiś faktów na temat tego, o czym polemizowaliśmy, a nie tego, że w Wiśle nie ogarnia, co było dla mnie zawsze poza dyskusją.
Ostatnio edytowane przez MaLk : 25.09.2024 o godz. 13:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Decyzja o zwolnieniu Moskala jest IMO błędna. Trener ma beznadziejne wyniki ale na dobrą sprawę nie widać co zmiana teraz miałaby poprawić. Sposób jej dostarczenua jest OK, a jak na standardy Wisły to było to wręcz wzorcowe pożegnanie - Moskal dowiedział się od samego prezesa, nie z mediów. Post skierowany do nowego forumowego pokemona dotyczył utyskiwania na formę zwolnienia. Na przyszłość daruj sobie takie kretyńskie wtręty. Lepiej skupić się na tym co faktycznie Królewski robi źle.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.09.2024 o godz. 16:21.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podsumowanie pokoju:
ja tylko ja, Wisła to ja, ja będę zmieniał świat, ja wiem najlepiej. Wisła jest zgubiona. Jedyna nadzieja w trybunach.
Ostatnio edytowane przez wierność83 : 25.09.2024 o godz. 16:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Pani Kawula która sie mieni rzecznikiem klubu kolejny raz znika w momencie gdy powinna ratować wizerunek, po.......i se podczas konferencji, powozi dupe z klubem, pogrzeje sie w cieple Wisly ale jak wybija gówno to dziwnie za każdym razem się chowa.
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pozytywnie. Sorry, ale jak prezes ma parcie na szkło i zerowe pojęcie o pracy z mediami, to Kawula może co najwyżej dołączyć do Krzoski. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Wisła potrzebuje Jerzego Jurczyńskiego. To był Pan Rzecznik Prasowy.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy wczoraj nie padło, że on się brzydzi socjotechniką?
Po czym właśnie zrobił pokój, żeby odwrócić uwagę od problemów i przekierować na jednego wroga, w sumie jego klasyczna taktyka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pracuje dokładnie tak żeby zadowolić jarusia i kubusia i móc być tu z nimi do końca. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|