|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Lesiu chyba dawno nie zaliczył bana...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Sukennicki ławeczka, czyżby znów zmęczony?
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ja trzymam kciuki mając nadzieję, że tak efektownie grająca Wisła zagra dziś także efektywnie.
Ciekaw jestem czy będziemy grali swoje, czy zagramy tak, jak inni grają przeciwko Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Bardzo dobrze, że Sukiennicki na ławie. To bardzo slaby grajek.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proponuję olać trolla z kałuży.
Niech się w końcu zdecyduje: słabi grajkowie czy słaby trener? A może w ogóle dla niego słaba Wisła i tylko k....rwa z kałuży się liczy? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Patryk Letkiewicz - Frederico Duarte, Tamás Kiss, Jesús Alfaro, Olivier Sukiennicki, Karol Dziedzic, Mariusz Kutwa, Wiktor Biedrzycki, Łukasz Zwoliński.
Ławeczka. Czyżby wszyscy zmęczeni? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słabe elementy w składzie cała obrona, zwłaszcza Mikulec- to mierny piłkarz. Dobrze, że słabiutki Broda nie gra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
o krva ŁKS tego trenera z NBA wziual ?
ile on ma cm 210 ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Skład taki, że w pierwszej połowie ich męczymy a w drugiej niszczymy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Myślę, że to nasze optymalne zestawienie na ten moment.
Liczę na odniesienie pewnego zwycięstwa w końcu - wszystko mija, nawet najdłuższa żmija.. 1-4 - Rodado, Baena, Sukiennicki, Zwoliński ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
P.S. Sukiennicki przede wszystkim źle ustawiany przez trenera. Moskal sobie ubzdurał że zrobi z niego zawodnika ofensywnego i to jeszcze na naszej najmocniej obsadzonej pozycji...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.09.2024 o godz. 18:29.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nic nowego w jego przypadku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ktos ma uratowac wynik to Rodado, Baena, Carbo, Chichkan.
Ostatnio edytowane przez leszekpw : 17.09.2024 o godz. 18:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Oh shit, here we go again. Łódź 1.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I juz w d...a nie mówiłem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
OK, Moskal w całej karierze nie wygrał do tej pory 92% spotkań, w których jego drużyny pierwsze traciły bramkę.
No to zobaczymy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widać, że Gogół jest systematyczny. Tak jak mówił po Resovi w zeszłym sezonie, że nawet nie skakał do główek, tak i dzisiaj nie skoczył. Stabilny, psiahmać... :(
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szybko poszlo...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Nie wiem ile Wam trzeba do tego, żeby przestać się dziwić
W tym roku kalendarzowym jestesmy najsłabszą druyżną 1 ligi (nie liczac beniaminkow, spadkowiczow i awansowiczow) to i mamy wyniki jak jedna z najslabszych druzyn 1 ligi. Spadek do 2 to już pewnie będzie gaszenie światła. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Framacik mega efektywna gra Wisły, jak liczyles
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już 2-0. Może być gwałt.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gra adekwatna do miejsca w tabeli
Swoją drogą nieprawdopodobne że można mieć 30 graczy na kontraktach w tym żadnego dobrego obrońcy , jednego napastnika i 2x 0.5 skrzydłowego Gratulacje dla budowniczych kadry ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
I tak źle, i tak nie dobrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Swoją drogą, dlaczego nie gramy młodzieżowcem w bramce?
Cziczkan i tak niczego nie broni a przynajmniej nie gralibysmy kazdego meczu jednego mniej ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kazek się w....ił.
O ile Gogół jeszcze coś tam grał to Starzyński był dramatyczny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nasze boki obrony to jest tragikomedia - Mikulec i Jaroch są totalnie pod formą, mają problemy z piłkarskim abecadłem typu przyjęcie czy podanie.
Wypuszczenie Gogóła i Starzyńskiego w pierwszym składzie to ogromny błąd Moskala. Pierwszą połowę graliśmy w zasadzie w 9-tkę. Grajmy Letkiewiczem na bramce i miejmy w polu 10 pełnowartościowych graczy, nie mamy już nic do stracenia. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |