|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Czy mecz się odbędzie? Czy boisko wchłonie wodę? Leje jak cholera.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W dziesiątej minucie Rodado popchnięty rękoma przy oddawaniu strzału głową. Normalnie bym się nie czepiał ale ledwie dwie minuty wcześniej Sukiennicki dokładnie tak samo popchnął Warciarza i był faul.
Powinien być karny, miękki ale jednak skoro sędzia takie popchnięcia dyktuje dla Warty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Na razie pierwsza połowa zgodnie z planem - przegrywamy.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
"Gdyby nie słupek gdyby nie poprzeczka
Gdyby się nie przewrócił byłaby rzecz wielka" Drogo płacimy za te 13 lat chwały Bardzo kvrwa drogo... ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Najlepszą spieprzył Starzyński...
Miejmy nadzieję, że w drugiej zacznie wpadać. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Koncert nieskuteczności z Kotwicą, koncert z Wartą. Na dobrą sprawę powinno być z 3-0 do przerwy, to oczywiście jakaś akcja z niczego, odcięcie prądu u Carbo i koszmar powraca.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeśli się nie mylę- a chyba nie - to wszystkie bramki w tym sezonie w lidze straciliśmy po indywidualnych błędach konkretnych zawodników.
Nie że daliśmy się rozklepać, czy nas zjedli taktycznie. Zawsze któryś z naszych zrobił coś absolutnie dziwnego albo głupiego co było prezentem dla przeciwników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
mi sie mecz podoba, stwarzamy duzo okazji i fajnie sie na wisle patrzy , cieszy to ze mamy bardzo dobrych bocznych obroncow ktorzy robia mega zagrozenie pod bramka rywala , kapitalny sukiennicki
bramka dla warty - 100% prezent od carbo , glupsza reka niż tego murzyna dwa lata temu ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Carbo dziś gra bardzo przeciętnie. Gdyby był inny sędzia już na boisku by go nie było. obydwa faule na żółtko. Gra nasza ładna i mila dla oka ale bez efektu bramkowego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Naprawdę, jesteśmy najgłupszym zespołem ostatniej dekady.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Duch bylejakości i przegrywu nadal unosi się nad Reymonta
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Carbo ma znajomego co gra u buka na duże sumy czy co?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gorszej drużyny niż Warta dawno nie widziałem. Takiego kołka jak Michalski który z metra nie trafia do bramki chyba nigdy. A nasi? dostosowali się do poziomu kołków spod Poznania. dramat to co się dzieje.
przepraszam Alfaro dziś jeszcze lepszy niż ichni Michalski. Powód: .
Ostatnio edytowane przez Szneka : 13.09.2024 o godz. 21:17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pan Hartling się z tego śmieje
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Gdyby w pierwszej połowie coś wpadło, pisalibyśmy o jednej z najlepszych 45 min. od lat. Dominacja. No ale trzeba wykorzystywać akcje.
Druga połowa słaba, bo nie było komu rozgrywać, więc tym bardziej nie było komu wykorzystywać akcji. Zaskakująco dobrze Mikulec i Starzyński. Co z tego, że mecz całej drużyny słabo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Każdy nasz mecz szczytem jest frustracji
Każdy kolejny szczyty te przekracza ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nigdy nie spadnie, do trzeciej nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co cię zaskoczyło ? Że się na piłce nie potknął i nie wybił sobie kolanem zębów ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ta drużyna jest przeklęta.
Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić do egzorcysty jakiegoś. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jestem rozczarowany xD.
2 polowa tragedia. Mentalnie byliśmy, jesteśmy i będziemy przegrywami. Jeszcze w....... z LKS i mozna sie zawijać. Ogladanie Wisly to ponad moje siły - za dużo negatywnych emocji. Zdrowiej będzie zerkać na wynik. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tego się nie da opisać słowami.
Jesteśmy absolutnymi frajerami, kolejna strata punktów, kolejna drużyna przyjeżdża się bronić i strzela gola z niczego. U nas xG, strzały, rożne na kosmicznym poziomie, ale oczywiście najważniejsza statystyka na 0. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No i kto jest winien porażki?
- Trener? - Panowie piłkarze? - Jaro? - Carbo, który powinien dostać zakaz gry w okolicach naszego pola karnego? Tylko nie piszcie znowu: wincyj młodych Polaków, bo nie w tym jest problem |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
tak, Starzyński zaskoczył mnie tym, że nie odbijał się od przeciwników i nie przewracał, że zagrał poprawnie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sukiennicki dzisiaj absolutny top. Widać, że wypoczął.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Mógłbym pisać dlaczego taktyka którą forsuje Moskal jest kretyńska, począwszy od Rodado wykonującego rogi aż po zostawianie minimalnej asekuracji dwóm klocom na stoperze - ale po co? Wyniki mówią same za siebie. Mam nadzieję że Moskal jest z siebie dumny, zagraliśmy tak odważnie i ofensywnie u siebie, tak jak zapowiadał. Woda na młyn Warty. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2024
Offline |
|
|
I cyk, kolejna frajerska porażka.
Co mają do napisania Markus i wolfy o grze swojego idola Carbo? 4 faule na żółte kartki, 5 strzałów uj wie gdzie, i zrobiony karny Czy zgadzacie się ze mną, że jego grę podsumowuje teledysk "Mniej niż zero"? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Słów brakuje. Gramy najlepszy futbol od spadku a co kolejkę w ryj.
Niesamowite. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nie ma takiego meczu, którego nie da się przegrać. Wisła Kraków.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|