The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2024, 09:54
FraMat napisał(a):Wyświetl post
A jak Skucha ocenia Baenę i Rodado?
W koncu to też Hiszpanie!
Gdy je opublikuje, to się dowiesz.

I znowu wtręt Fra Mata bez sensu, byleby tylko się przyczepić do czegoś, w tym przypadku do mnie i najlepszego Hiszpana.

Statystyki i ocena Baeny czy Rodado mają tu takie zastosowanie i tak mają się do statystyk i oceny Carbo, jak np. statystyki i oceny Sukiennickiego do statystyk i oceny Urygi. Piłkarza nie ocenia się poprzez ocenianie gry innego. No ale Fra Mat musiał próbować zabłysnąć, spróbować gdzieś wbić jakąś szpileczkę, uszczypnąć Hiszpanów.

I zabłysnął, jak wtedy gdy pisał, że Omrani to taki grubszy Sobczak, a potem złapany bodajże przez Agresywnego Chomika na tym, że to tylko jego prywatna opinia niczym nie poparta, zarzekał się, że "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii.Nie ma tam mojego osobistego stanowiska."
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.07.2024 o godz. 10:00.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.07.2024, 15:06
Markus napisał(a):Wyświetl post
Fra Mat musiał próbować zabłysnąć, spróbować gdzieś wbić jakąś szpileczkę, uszczypnąć Hiszpanów.

I zabłysnął, jak wtedy gdy pisał, że Omrani to taki grubszy Sobczak, a potem złapany bodajże przez Agresywnego Chomika na tym, że to tylko jego prywatna opinia niczym nie poparta, zarzekał się, że "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii.Nie ma tam mojego osobistego stanowiska."
No to może żeby zakończyć tę twoje głupie przepychanki.
Nie udawaj że nie wiesz które z moich wpisów były cytatami z rumuńskich mediów, a które były tychże opinii z mediów podsumowaniem i wyrażeniem mojej opinii.
To co robisz bowiem jest zwykłą chamską manipulacją i przejawem złej woli.
Dlaczego mnie nie dziwi że jesteś głupszy niż chcesz pokazać?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
horalek
Member

Od: 04.2024

Stary 28.07.2024, 15:28
Nie udawaj że nie wiesz które z moich wpisów były cytatami z rumuńskich mediów, a które były tychże opinii z mediów podsumowaniem i wyrażeniem mojej opinii.
Wciąż czekam aż się odniesie do tej bramki Carbo.
Bo póki co, wydaje mi się że nie ogląda meczów ani nawet skrótów...

@Markus
Pomogę Ci i tego gola Carbo, możesz sobie obejrzeć tutaj - jest nawet napisane w którym okienku. Może następnym razem trochę się zastanowisz, zanim napiszesz głupoty.
https://gol24.pl/skrot-meczu-wisla-k...ar/c2-18700471
Ostatnio edytowane przez horalek : 28.07.2024 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 28.07.2024, 16:25
horalek napisał(a):Wyświetl post
Wciąż czekam aż się odniesie do tej bramki Carbo.
Bo póki co, wydaje mi się że nie ogląda meczów ani nawet skrótów...

@Markus
Pomogę Ci i tego gola Carbo, możesz sobie obejrzeć tutaj - jest nawet napisane w którym okienku. Może następnym razem trochę się zastanowisz, zanim napiszesz głupoty.
https://gol24.pl/skrot-meczu-wisla-k...ar/c2-18700471
Nie wszyscy zaliczyli tego gola jako trafienie samobójcze:

https://sport.interia.pl/pilka-nozna...ligi,nzId,6070

https://przegladsportowy.onet.pl/pil...k-live/9qccty5

https://www.wislaportal.pl/News.html...la___Rapid_1_2

Nie ulega żadnej wątpliwości, że strzał Carbo był kluczowy dla zdobycia tego gola. To też masz zamiar podważać?

Które z opublikowanych przez Macieja Skuchę statystyk są nieprawdziwe? Konkretnie?
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.07.2024 o godz. 16:40.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
horalek
Member

Od: 04.2024

Stary 28.07.2024, 22:13
Markus napisał(a):Wyświetl post
Nie wszyscy zaliczyli tego gola jako trafienie samobójcze:

https://sport.interia.pl/pilka-nozna...ligi,nzId,6070

https://przegladsportowy.onet.pl/pil...k-live/9qccty5

https://www.wislaportal.pl/News.html...la___Rapid_1_2

Nie ulega żadnej wątpliwości, że strzał Carbo był kluczowy dla zdobycia tego gola. To też masz zamiar podważać?

Które z opublikowanych przez Macieja Skuchę statystyk są nieprawdziwe? Konkretnie?
Co Ty pieprzysz? Jaki kluczowy? To był ten raz na 1000 strzałów w jego życiu, gdy mu przeciwnik pomógł.
Sam strzał nawet nie był w światło bramki, i szczerze mówiąc uj mnie obchodzi jak to jakieś portaliki zaliczyły.
Próbujesz na siłe zakłamywać rzeczywistość - nie pierwszy raz zresztą.
Prawda jest taka, że ten strzał leciał 2 metry obok bramki i gdyby nie samobój, to byśmy się rozpisywali że to kolejny kołek który nie potrafi trafić w bramkę.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 29.07.2024, 14:36
horalek napisał(a):Wyświetl post
Co Ty pieprzysz? Jaki kluczowy? To był ten raz na 1000 strzałów w jego życiu, gdy mu przeciwnik pomógł.
Sam strzał nawet nie był w światło bramki, i szczerze mówiąc uj mnie obchodzi jak to jakieś portaliki zaliczyły.
Próbujesz na siłe zakłamywać rzeczywistość - nie pierwszy raz zresztą.
Prawda jest taka, że ten strzał leciał 2 metry obok bramki i gdyby nie samobój, to byśmy się rozpisywali że to kolejny kołek który nie potrafi trafić w bramkę.
Strzał Carbo nie był kluczowym elementem zdobycia tego gola? Nie On strzelał tylko UFO ze statku kosmicznego? Bez niego ta bramka wpadłaby?

Co Ty pieprzysz, próbując zarzucać zakłamywanie rzeczywistości?

Zdobycie tej bramki jest zasługą Carbo czy Ci się to podoba czy nie. Została mu ona zapisana przez wiele źródeł. To jest niesamowite, jak niektórym przeszkadza dobra gra tego zawodnika i jak za wszelką cenę starają się ją umniejszyć.

Napisałem, że rozegrał znakomity mecz, pokazałem potwierdzające to statystyki opublikowane w internecie. Z czym się tu nie zgadzasz? Zarzucasz, że gdzieś są nieprawdziwe? W którym miejscu zakłamują rzeczywistość? Nie rozegrał znakomitego meczu? Nie miał udziału przy tym golu?

Odpowiedz, postarając się nie zakłamywać rzeczywistości.
(...)
"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 28.07.2024, 16:27
Ależ wszyscy doskonale wiedzą co jest cytatem Twoim, a co nie, co sobie Ty sam wymyśliłeś i próbowałeś sprzedawać jako opinie czy fakt zakorzeniony w rumuńskich źródłach.

I dlatego jest takie zabawne to Twoje ówczesne zaklinanie się: "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii. Nie ma tam mojego osobistego stanowiska."

Ty sam określiłeś, że wszystko co mówiłeś na jego temat pochodziło z Rumunii i nie ma w tym żadnego Twojego osobistego stanowiska, co oczywiście było kłamstwem.

Broniąc się i tego kłamstwa w ten sposób pokazujesz, kto tu naprawdę jest wyjątkowo głupi.
(...)
"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów