|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdy je opublikuje, to się dowiesz.
I znowu wtręt Fra Mata bez sensu, byleby tylko się przyczepić do czegoś, w tym przypadku do mnie i najlepszego Hiszpana. Statystyki i ocena Baeny czy Rodado mają tu takie zastosowanie i tak mają się do statystyk i oceny Carbo, jak np. statystyki i oceny Sukiennickiego do statystyk i oceny Urygi. Piłkarza nie ocenia się poprzez ocenianie gry innego. No ale Fra Mat musiał próbować zabłysnąć, spróbować gdzieś wbić jakąś szpileczkę, uszczypnąć Hiszpanów. ![]() I zabłysnął, jak wtedy gdy pisał, że Omrani to taki grubszy Sobczak, a potem złapany bodajże przez Agresywnego Chomika na tym, że to tylko jego prywatna opinia niczym nie poparta, zarzekał się, że "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii.Nie ma tam mojego osobistego stanowiska." ![]()
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.07.2024 o godz. 10:00.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie udawaj że nie wiesz które z moich wpisów były cytatami z rumuńskich mediów, a które były tychże opinii z mediów podsumowaniem i wyrażeniem mojej opinii. To co robisz bowiem jest zwykłą chamską manipulacją i przejawem złej woli. Dlaczego mnie nie dziwi że jesteś głupszy niż chcesz pokazać? |
|
|
|
Member
Od: 04.2024
Offline |
|
Bo póki co, wydaje mi się że nie ogląda meczów ani nawet skrótów... @Markus Pomogę Ci i tego gola Carbo, możesz sobie obejrzeć tutaj - jest nawet napisane w którym okienku. Może następnym razem trochę się zastanowisz, zanim napiszesz głupoty. https://gol24.pl/skrot-meczu-wisla-k...ar/c2-18700471
Ostatnio edytowane przez horalek : 28.07.2024 o godz. 15:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
https://sport.interia.pl/pilka-nozna...ligi,nzId,6070 https://przegladsportowy.onet.pl/pil...k-live/9qccty5 https://www.wislaportal.pl/News.html...la___Rapid_1_2 Nie ulega żadnej wątpliwości, że strzał Carbo był kluczowy dla zdobycia tego gola. To też masz zamiar podważać? Które z opublikowanych przez Macieja Skuchę statystyk są nieprawdziwe? Konkretnie?
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.07.2024 o godz. 16:40.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Member
Od: 04.2024
Offline |
|
Sam strzał nawet nie był w światło bramki, i szczerze mówiąc uj mnie obchodzi jak to jakieś portaliki zaliczyły. Próbujesz na siłe zakłamywać rzeczywistość - nie pierwszy raz zresztą. Prawda jest taka, że ten strzał leciał 2 metry obok bramki i gdyby nie samobój, to byśmy się rozpisywali że to kolejny kołek który nie potrafi trafić w bramkę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co Ty pieprzysz, próbując zarzucać zakłamywanie rzeczywistości? ![]() Zdobycie tej bramki jest zasługą Carbo czy Ci się to podoba czy nie. Została mu ona zapisana przez wiele źródeł. To jest niesamowite, jak niektórym przeszkadza dobra gra tego zawodnika i jak za wszelką cenę starają się ją umniejszyć. Napisałem, że rozegrał znakomity mecz, pokazałem potwierdzające to statystyki opublikowane w internecie. Z czym się tu nie zgadzasz? Zarzucasz, że gdzieś są nieprawdziwe? W którym miejscu zakłamują rzeczywistość? Nie rozegrał znakomitego meczu? Nie miał udziału przy tym golu? Odpowiedz, postarając się nie zakłamywać rzeczywistości. ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I dlatego jest takie zabawne to Twoje ówczesne zaklinanie się: "wszelkie uwagi o Omranim cytowałem z for internetowych i mediów w Rumunii. Nie ma tam mojego osobistego stanowiska." Ty sam określiłeś, że wszystko co mówiłeś na jego temat pochodziło z Rumunii i nie ma w tym żadnego Twojego osobistego stanowiska, co oczywiście było kłamstwem. Broniąc się i tego kłamstwa w ten sposób pokazujesz, kto tu naprawdę jest wyjątkowo głupi. ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|