Cytat:
|
Suma sum jest taka że za dwa dni gramy pierwszy mecz, trener nie dostał ani połowy tego o co prosił i co każdy kibic który ma w miare otwarte oczy widzi że nam brakuje a za 48 godzin polecą pierwsze pomyje nie wiem czy we właściwym kierunku
|
Tutaj już nawet nie ma co oceniać pracy trenera. Wisła jest patologicznie zarządzana od "zawsze" lecz o ile za Cupiała była kasa na przepłącanie i ściąganie ludzi ponad poziom ekstraklasy więc to zdawało egzamin, później za wsh była jeszcze mocna marka i jakieś finanse oraz pomysły na budowanie drużyny to za czasów trio a teraz szczególnie Królewskiego jest czysta patologia.
Transfery nietrafione, mniej kasy, teraz to już brak kasy i brak nawet kadry na sam poczatek sezonu... Nie ma dosłownie nic. Warunki do pracy dla trenera są śmieszne. 1 napastnik, właściwie zero wzmocnień. Do tego doprowadził Zaskroniec.
Cytat:
Najlepiej udowadnia to ta lista zawodników, która tak bardzo zawsze denerwuje hejterka Jaroo, bo niszczy Wam całą narrację:
Carlitos, Imaz, Lionch, Igor Angulo, Joel Valencia, Gerard Badía, Airam Cabrera, Davo, José Kanté, Erik Expósito, Jorge Félix, Jesús Jiménez, Javi Hernández, Iván Márquez, Israel Puerto, Nahuel Leiva, Pirulo, Dani Quintana, Dani Ramírez, Jordi Sánchez, Dani Suárez, Ivi Lopez
|
Serio myślisz, że mnie denerwuje to twoje .......enie? Mi to po prostu jest już ciebie żal z tymi twoimi urojeniami i kompleksami z powodu bycia Polakiem, a te listy z nazwiskami Hiszpanów, które wklejasz sa tyle samo warte co twoje wszystkie wysrywy na tym forum.
Przecież ty się tutaj skompromitowałeś swoimi wszelkimi przewidywaniami co do Wisły więc może te swoje wysrywy typu wymienianie nazwisk Hiszpanów włożyć między te bajki o Rude, któe się nadaje na trenera do Wisły.