The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2024, 20:33
Cytat:
Suma sum jest taka że za dwa dni gramy pierwszy mecz, trener nie dostał ani połowy tego o co prosił i co każdy kibic który ma w miare otwarte oczy widzi że nam brakuje a za 48 godzin polecą pierwsze pomyje nie wiem czy we właściwym kierunku
Tutaj już nawet nie ma co oceniać pracy trenera. Wisła jest patologicznie zarządzana od "zawsze" lecz o ile za Cupiała była kasa na przepłącanie i ściąganie ludzi ponad poziom ekstraklasy więc to zdawało egzamin, później za wsh była jeszcze mocna marka i jakieś finanse oraz pomysły na budowanie drużyny to za czasów trio a teraz szczególnie Królewskiego jest czysta patologia.
Transfery nietrafione, mniej kasy, teraz to już brak kasy i brak nawet kadry na sam poczatek sezonu... Nie ma dosłownie nic. Warunki do pracy dla trenera są śmieszne. 1 napastnik, właściwie zero wzmocnień. Do tego doprowadził Zaskroniec.

Cytat:
Najlepiej udowadnia to ta lista zawodników, która tak bardzo zawsze denerwuje hejterka Jaroo, bo niszczy Wam całą narrację:

Carlitos, Imaz, Lionch, Igor Angulo, Joel Valencia, Gerard Badía, Airam Cabrera, Davo, José Kanté, Erik Expósito, Jorge Félix, Jesús Jiménez, Javi Hernández, Iván Márquez, Israel Puerto, Nahuel Leiva, Pirulo, Dani Quintana, Dani Ramírez, Jordi Sánchez, Dani Suárez, Ivi Lopez
Serio myślisz, że mnie denerwuje to twoje .......enie? Mi to po prostu jest już ciebie żal z tymi twoimi urojeniami i kompleksami z powodu bycia Polakiem, a te listy z nazwiskami Hiszpanów, które wklejasz sa tyle samo warte co twoje wszystkie wysrywy na tym forum.
Przecież ty się tutaj skompromitowałeś swoimi wszelkimi przewidywaniami co do Wisły więc może te swoje wysrywy typu wymienianie nazwisk Hiszpanów włożyć między te bajki o Rude, któe się nadaje na trenera do Wisły.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów