|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dla mnie Moskal był kandydatem numer dwa po Broszu jeśli chodzi o to kogo chciałem po Sobolewskim. Trudno żebym narzekał gdyby okazało się to prawdą.
Jest jedno ale - przy braku awansu trzeba się będzie pozbyć leszczy i nadal budować skład bez zmiany trenera. Umówmy się że teraz zostaje sporo szrotu na kontraktach, przede wszystkim w obronie, ale taki Sapała i Fazlagić też zarabiają wiele za dużo jak na to co umieją. Nie wierzę żeby Moskal dostał jakiś super skład, dalej będzie się musiał bujać z oldboyem Urygą, beznadziejnym Łasickim, bumelantem Sapałą, imbecylem Goku czy wunderkidem Krzyżanowskim. To nie jest raczej wygrywający skład. A wiadomo jak zareagują debile przy pierwszym kryzysie (patrz temat o Rude). Przy czym kryzys może się zacząć od pierwszego meczu i wjedzie Karherop z MaLk że "to przecież nie jest taki słaby skład żeby dostawać w plombę od (tutaj wstaw wioskę która akurat nam wkrochmaliła). Spójrzcie na (tutaj wstaw zespół który akurat ma dobrą serię), oni jakoś umieją!". No nie jestem optymistą, obym się mylił.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.06.2024 o godz. 21:05.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|