|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Właściciel większościowy Królewski Jarosław zapowiedział rękami administratora profilu Wisły w mediach społecznościowych ogłoszenie do końca czerwca Planu Trzyletniego, obejmującego m.in. wszystkie drużyny klubowe (pierwsza, rezerwy, CLJ).
Ponieważ Właściciela większościowego Królewskiego Jarosława wszyscy znamy to uważam, że możemy sobie pozwolić na spekulacje i przewidywania co do treści owego Planu ![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Obawiam się, że to będzie kolejny dokument naszpikowany nowomową, z którego nic konkretnego nie wynika.
![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zalecialo mi to komunikatem że po spadku będzie konferencja przedstawiająca plany klubu (też tak z miesiąc po).
Nie spodziewam się nic przełomowego, tym bardziej że to głównie ma na celu ugranie sobie czasu u kibiców. Nie pierwszy i nie ostatni raz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Trzeba pamiętać, że plan 3 letni ma być tylko wstępem do planu 6 letniego. Myślę, że na ten moment powinien się skupić na kolektywizacji, walce z niepożądanym elementem burżuazyjnym, analfabetyzmie i elektryfikacji wsi.
Nie no a tak serio, każda osoba która po tym dokumencie, odezwie, broszurze czy cokolwiek to będzie spodziewa się czegokolwiek poza królewieckim pierd*leniem i pustosłowiem ubranym w trudne słowa brzmiące branżowo i profesjonalnie, to jest albo naiwniakiem, albo spędził ostatnie 5 lat pod kamieniem i nie wie jaką postacią jest nasz memiczny prezes. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
Kpina z kibiców, że Wam się chce w ogóle dyskutować o tym. Splunięcie ludziom w twarz, od tylu lat nic się nie zmienia, a ty zamiast wyjść podjąć decyzję, ogłosić konkrety będziesz robił typowe korpo .......olo za miesiąc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
na chu.j nowy temat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak ten plan czy raczej "plan" zostanie zaimplementowany to widzę mą Wisłę WIELKĄ
w IV Lidze :( ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To tak samo jak z rozliczeniem pospadkowym na słynnej konferencji.
Zapamiętałem z niej tylko przekonanie, że szeroko rozumiana Trójca Święta nie miała sobie nic do zarzucenia i miała jeszcze pretensje o uzasadnioną krytykę. Mijają dwa lata od tamtych wydarzeń. Za nami dwa nieudane sezony pierwszoligowe - oczywiście bez rozliczeń w ciągłej atmosferze sukcesu, poklepywania się, ciągłej gloryfikacji z udziałem wcześniej brata Dawida i wujka Jurka, a teraz w obecności duetu Kikuś Ramirez - Albercik Rude. Co tu można dodać? Wisła zajęła dziesiąte miejsce w pierwszej lidze. Jest to największa kolejna kompromitacja w historii Wisły za panowania Jarosława Królewicza Zbawiciela z Hańczowej. Dwa lata temu był spadek, rok temu brak awansu, teraz znowu brak awansu. Co można więcej dodać? Jak pisałem dwa lata temu - tu musi nastąpić zmiana właścicielska i likwidacja tych wszystkich układzików z udziałem legend, środowisk kibicowskich o różnych nazwach, itp. Zaskroniec z Hańczowej wielokrotnie zapowiadał inwestorów, odnowienie, hard reset. Nic z tych rzeczy nie wydarzyło się do dnia dzisiejszego. Oprócz projektu promowania amatorów z Hiszpanii ku radości osób pokroju Markusika i całej tej propagandy sukcesu o wykorzystaniu najnowszych technologii, ale to wszystko można nazwać jednym wielkim przekrętem. Dwa nieudane sezony w pierwszej lidze zakończone meczami symbolami: 1:4 z Puszczą, a teraz trzy porażki z rzędu w decydującej fazie. Co tu można jeszcze analizować? Wisła cały czas pod panowaniem Jarosława Królewicza Zbawiciela z Hańczowej osiąga coraz gorsze wyniki. Tu trzeba oddać władzę. A nie pisać kolejne analizy, które nic nie dadzą. Wiadomo opłacani klakierzy będą wniebowzięci, będą zapowiadać kolejny reset, że za niedługo będą wielkie sukcesy. Tu trzeba po 5,5 roku czasu wziąć się wreszcie do pracy. Jarek przechwala się na Twitterze, że od tego czasu pracuje na trzy zmiany, że wykonuje taką tytaniczną robotę. Ale nic z tego nie wynika oprócz kolejnych największych kompromitacji w historii Wisły. Tu trzeba podjąć jedyną słuszną decyzję - oddać Wisłę za darmo i odejść jako najbardziej skompromitowana osoba w historii Wisły. Przestać opowiadać bajki o ciągłej pracy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Jaruś i jego plany, ahh.
Rozumiem, że ostatnie 2 lata to w takim razie brak jakiegokolwiek planu? Nie wierzę w ani jedno jego słowo. Cokolwiek by nie mówił. Niech spierdala stąd jak najszybciej a my zaczniemy od IV ligi i i tak szybciej wejdziemy do Esy niż z nim u sterów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Szanowny Panie Prezesie,
Z ogromną atencją przyjmujemy zapowiedź przedstawienia 3-letniego planu, w którym zapewne główna myśl skupi się na ITERACJI. Wiemy, ze trudno pana inkryminować za obecną sytuację. Z radością przyjmujemy myśl, że sam awans będzie w tym planie zapewne irrelewantny ale najważniejsze ze ten plan będzie. Z pokorą wyznajemy też, że my kibice nie potrafimy dokonać asocjacji tematów, których zresztą nawet AI by nie ogarnęła. Ale wiemy, że Pan to ogarnie. I liczymy, że finalnie przeprowadzi Pan ewaluacje nas, czyli kibiców. I w zależności od tej oceny podejmie Pan decyzję, co z nami kibicami zrobić. ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
if awans = 0
then plan 3 letnie = 1 ![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
|
Kolejne bajki i bzdury dla naiwnej gawiedzi. Ja swoje zdanie podtrzymuję, z Królewskim wcześniej czy później i tak czeka nas IV liga.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czyli co trzylatka, czy to znaczy ze nie pusci klubu nikomu w tym okresie? WTF...
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Swoją drogą - paradoksalnie, z perspektywy dokonań Rudego - dzisiaj taka analiza o wiele lepiej mogłaby się obronić... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Na pewno plan będzie miał solidne fundamenty finansowe, dlatego zarząd Socios powinien przygotować zlecenie stałe w banku.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Już nie płaczcie, trzymajmy tego Rudego jak najdłużej bo znowu po myśleniu w stylu "gorzej być nie może" przyjdzie tym razem jakiś ....iarz z Czechosłowacji czy skądś indziej i pokaże, że jednak gorzej być może. To ja już wolę te 1,26 pkt i pewne utrzymanie! Rude top. A też trzeba pamiętać, że Pan Trener Albert Rude się ciągle uczy i rozwija także na pewno będzie lepiej z czasem!!!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 02.2021
Offline |
|
|
Plan 3-letni tego pseudoprezesiny będzie taki że w tym czasie wylądujemy w 2 lidze i tyle w temacie!!
Ostatnio edytowane przez black : 27.05.2024 o godz. 12:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Inna sprawa to oczywiście nasza klasyka, czyli zasadność trzymania na ławce gościa, który się skompromitował w kluczowych meczach i w którego umiejętności zawodnicy siłą rzeczy nie będą wierzyć ani trochę na starcie kolejnego sezonu. Tęsknię za normalnością. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jest już zarys planu trzyletniego: https://www.polskieradio.pl/39/156/a...ojennej-polski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Przede wszystkim trzeba wyjść od tego, że Rude to analityk nie trener i po prostu kolejny parodysta na ławce. Nie zrobił z tą drużyną nic. Morale się posypało, nie było żadnego pomysłu, konferencje stały się słodko pierdzące i do wygadywania głupot. Jak zawsze, trener bez jaj, winnych nie ma. Staramy się a będziemy się starac jeszcze bardziej, poprawimy się, pracujemy i będzie pracować jeszcze ciężej. W Wiśle jest tyle do posprzątania, że nawet totalny brudas miałby co robić, no ale u nas nikt nie chce mordy odezwać w czym leżą problemy... Dopóki będzie to towarzystwo wzajemnej adoracji i OKRADANIA klubu (bo branie pensji za nic nierobienie ot już jak kradzież) to będzie taka chujnia jaka jest od 5 lat. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jaki plan trzyletni
Dzięki kasie z PP paliwa w baku zostało jeszcze na jeden sezon, bez tej kasy byłoby krucho ze startem nowego sezonu. Sprawa jest jasna - albo awans za rok, albo interes zwija się sam. W końcu musi nadejść moment, w którym długi nas po prostu przygniotą. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rzecz w tym, że kolejny gość z d*py wzięty nie będzie wiedział nawet tego pierwszego. Cytat:
![]() Królewski musi się wreszcie nauczyć zatrudniać ludzi na stanowiskach adekwatnych do kompetencji i umiejętności ludzi, a potem wymagać i rozliczać. To podstawy zarządzania - których gość wypominający krytykującym go, acz oczywiście starannie wybranym, ludziom na X, to, że nigdy niczym nie zarządzali - ciągle nie zajarzył.
Ostatnio edytowane przez MaLk : 27.05.2024 o godz. 11:22.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Królewski jest sam niekompetentny więc nie będzie umiał kompetentnie zatrudniać ludzi i prowadzić klubu.
Tak samo tworzenie planu 3letniego przez człowieka, który spieprzył wszystko co mógł przez 5 lat, to jest jakiś śmiech hahaha ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A na wiosnę, ruszymy z budową!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Ja wiem, że Królewski wzoruje się głównie na Legii, więc może zauważy chociaż, że nawet Mioduski w pewnym momencie schował swoje ego do kieszeni i zatrudnił do zarządzania gościa, który coś tam ogarnia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Już w innym wątku napisałem jak wyglądać może plan trzyletni
Cytat:
Druga to upadłość i rozpoczęcie od A klasy Nawet z pieniędzmi z 4 spotkań w eliminacjach LE i LK |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie wiem na ile zauważyli a na ile pomogła im biologia.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2021
Offline |
|
|
3-letni plan zaskrońca jest taki żeby oddzyskać jakąś kasę dla siebie za wyłożenie jej i wylądowanie nas w 2 lidze,a pelikany dalej łykajcie to co wam mówi Królewski i w jego sztuczną inteligencję
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jarosław odejdź z tego klubu, atencji już tutaj nie znajdziesz bo w najbliższym czasie będą Cię najwyżej wyzwiska spotykały. Bajki o planie trzyletnim to dzieciom w przedszkolach możesz opowiadać.
Nie masz trenera, kadra już w dużej mirze ustalona na nowy sezon bo kontrakty się przedłużyły. Odejdzie Rodado nowego nikogo sensowego nie traficie bo nie umiecie znaleźć i czeka nas walka o spadek tylko. To koniec. Ten klub po za kibicami nie ma żadnych aktywów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przez chwilę wyglądało na to, że p. Filipiakowa zajmie to miejsce. Ale poszła w stronę profesjonalizacji.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|