The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.05.2024, 17:14
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się. W rozliczeniu Rude rozumianym jak decyzja o pozostawieniu go lub nie awans będzie tylko jedną ze składowych, niekoniecznie najważniejszą. Zgaduję że najważniejsze będą kwestie finansowe (a przynajmniej powinny być).
Ale decyzja o pozostawieniu go rozpatrywana z perspektywy użytkowników tego forum czy z perspektywy osób faktycznie podejmujących taką decyzję? Bo spodziewam się dosyć drastycznej rozbieżności między jednym i drugim rozliczeniem.

Cytat:
To co Ciebie interesuje to już kwestia indywidualna. Zdajesz sobie sprawę że to też bajania, skoro tak tytułujesz moje posty?
Po pierwsze - w tej słabo zawoalowanej "żaluzji" akurat chodziło mi o innego użytkownika tego forum.

Po drugie - oczywiście. Chodzi mi o rozliczanie według tego, co każdy tutaj indywidualnie deklarował, że oczekuje po Rude. Więc - pomijając główny aspekt, czyli to, że jak sądzę każdy oczekiwał awansu - jeśli ktoś deklarował, że spodziewa się krakowskiej piłki, to teraz go będzie pod tym kątem rozliczał, jeśli ktoś poprawy gry obronnej, to z tego, jeśli z rozwijania młodych zawodników, to z tego, jeśli z uwolnienia potencjału drzemiącego w Hiszpanach, to z tego, jeśli z wymyślenia sposobu na autobus stawiany przez przeciwnika, to z tego.

A nie, że nagle się okaże, że może i kompletnie nie wprowadził tego, co miał zdaniem danego forumowicza wprowadzić, ale ostatecznie np. awans wywalczył, więc się sprawdził

Cytat:
Napisałem przecież że wynik NIE jest dla mnie jedynym punktem w sezonie ratunkowym w kwestii oceny Rude. Nie jest nawet najważniejszy.
Ja jestem w tej szczęśliwej sytuacji, że od początku pisałem, że wynik jest najważniejszy. Mam łatwiej, niech się teraz inni męczą z ocenianiem jak się Rude wpasował w ich oczekiwania, szukając ratunku w spiskowych teoriach dziejów o sabotowaniu gry, spisku sędziów, fatalnych obrońcach czy statystykach (o ile akurat jakiekolwiek będą przemawiały na jego korzyść)
Ostatnio edytowane przez MaLk : 22.05.2024 o godz. 18:36.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów