The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
nero
Hanys

Od: 12.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2024, 16:11
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Po to, bo klub tak chcial. Klub dostal pule biletow, klub dystrybuowal bilety, pismo dotyczy sektorow z biletami, ktore klub sprzedawal, pismo wyslalo Socios w porozumieniu z klubem. Co tu wiecej dodawac?
Rozumiem, że klubowi przeszkadzała obecność policji na meczu no i w przypadku nie wejścia klub po prostu odda całą kwotę wszystkim kupującym za bilet?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 01.05.2024, 16:35
nero napisał(a):Wyświetl post
Rozumiem, że klubowi przeszkadzała obecność policji na meczu no i w przypadku nie wejścia klub po prostu odda całą kwotę wszystkim kupującym za bilet?
Dokladnie tak, a co z tym w takiej sytuacji zrobi klub, nie mam pojecia. Pytaj Jara na tt, choc on zarzeka sie, ze wszystko bedzie ok, co ja rozumiem jako potiwerdzenie tego, ze jednak tej policji na sektorach nie bedzie i wszyscy normalnie wejda.

BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Robimy z logiki kurtyzanę? Tu nie chodzi o statut tylko o to do czego to stowarzyszenie zostało powołane. A zostało powowałane do pomocy Wiśle, a nie do prezentowania opinii karków o policji. Przy czym to ich (Wasza?) wewnętrzna sprawa. Wspomnęvtylko , że w stowarzyszeniu są ludzie, którzy są w nim po to aby Wisła była silna i aby już nigdy patusy z C nie miały w niej nic do powiedzenia. Oni właśnie dostali mokrą szmatą w ryj. Kilku z nich to napisało na tej ich grupie na FB, myślę, że znacznie więcej (jak mój znajomy) po prostu dezaktywowała polecenie przelewu. A Ci którzy tego nie zrobili teraz, zrobią to przy najbliższym zakręcie. Koledzy z zarządu właśnie rozpoczęli proces kasowania stowarzyszenia.

Wracając do najważniejszego wątku mam pytanie. Kto tym ludziom z władz stowarzyszenia dał prawo pisania w imieniu wszystkich kibiców Wisły? Kto im dał prawo zabraniać ludziom wejścia na stadion? Co to ma być?

A to jest już absolutne przegięcie. Aż trudno w to uwierzyć. Myślę, że policja też nie może uwierzyć i myślę, że Królewski te swoje kibolskie jazdy odczuje raczej prędzej niż później. Szkoda, że wraz z nim cała normalna Wisła.
Jesli wg Ciebie Krolewski to kark albo prezentuje ich opinie, nie wiem, moze tak jest, to co ja mam na to poradzic. Ja ani nie tlumacze socios ani nikogo innego. Swoje zdanie na temat tego listu mam wyrobione. Tez mi sie to nie podoba. Kazdy przeciez mysli i decyduje za siebie, a kto co pozniej z tym zrobi to indywidualna sprawa.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.05.2024 o godz. 16:40.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.05.2024, 17:01
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Dokladnie tak, a co z tym w takiej sytuacji zrobi klub, nie mam pojecia. Pytaj Jara na tt, choc on zarzeka sie, ze wszystko bedzie ok, co ja rozumiem jako potiwerdzenie tego, ze jednak tej policji na sektorach nie bedzie i wszyscy normalnie wejda.

Jesli wg Ciebie Krolewski to kark albo prezentuje ich opinie, nie wiem, moze tak jest, to co ja mam na to poradzic. Ja ani nie tlumacze socios ani nikogo innego. Swoje zdanie na temat tego listu mam wyrobione. Tez mi sie to nie podoba. Kazdy przeciez mysli i decyduje za siebie, a kto co pozniej z tym zrobi to indywidualna sprawa.
Pytam Jara o to nieustannie od wczoraj, nawet zdobył się na prywatną wiadomość o tej samej treści „ będzie ok”

No nie do końca decyduje za siebie, bo ja i podejrzewam że znaczny procent uczestników ma w dupie obecność policji, a decyzja kilku niezłomnych i wyklętych realnie obawiam się, że jednak na stadion nie wejdę.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 01.05.2024, 17:27
azor napisał(a):Wyświetl post
Pytam Jara o to nieustannie od wczoraj, nawet zdobył się na prywatną wiadomość o tej samej treści „ będzie ok”

No nie do końca decyduje za siebie, bo ja i podejrzewam że znaczny procent uczestników ma w dupie obecność policji, a decyzja kilku niezłomnych i wyklętych realnie obawiam się, że jednak na stadion nie wejdę.
No tak, tak, wiadomo jak jest. Mnie chodzilo bardziej o to kto co zdecyduje w zwiazku z tym listem i czlonkostwem w Socios Mnie tylko dziwi takie nagle oburzenie skoro wczesniej prawie polowe z puli biletow klub oddal karkom, niezlomnym, wykletym, zwal jak zwal i nikt nie protestowal
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.05.2024 o godz. 17:29.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów