|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
I oczywiście Sociosy przyklaskujące patusiarskiej bandzie kumatych. Przysięgam, że jeżeli w czwartek moja majówka z PP skończy się na parkingu, to więcej nie kupię biletu na Reymonta. I tak wiem, jestem piknikiem, kibicem sukcesu, sierota po Cupiale, kolegą Bednarza etc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
Cóż. Jednak rację mieli Ci, co pisali, że to stare dobre SKWK przemalowane na inne barwy. A z Koalika tu robili wariata… A najlepsze jest to, że oni to napisali po konsultacji z klubem. Ja p…
Czyli Jarosław zyskuje ksywkę CHWDP. Czemu mnie to wszystko nie dziwi? A tak apropos całej sytuacji. Ja to akurat nie jadę bo nie dam rady. Ale moi znajomi z A, posiadacze najdroższych karnetów, kupili dla siebie i dzieciaków możliwość wejścia na finał pucharu Polski od klubu. Od klubu, który ich namawiał żeby to zrobili, który informował, że dolna trybuna dla ultras a górna dla karnetowiczów. Klubu który się nie zająknął że kupno biletu wcale nie gwarantuje wejścia bo o tym będzie decydowało kilku patusów przy wsparciu odklejonego prezesa. To jest skandal przy którym odpały Marzenki wydają się lajtowymi pomyłkami. To jest poza skalą patologii. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|