The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2024, 14:56
Karherop napisał(a):Wyświetl post
W kwestii godziny wejścia to ta 10:00 to wejście tylko dla UW na rozstawienie oprawy. Najpewniej około 13 będą wpuszczać resztę grupy. Oby tylko bez przypałow jak 3 lata temu w przypadku Lecha.
Patrząc na to co się dzieje, to przypał bardzo prawdopodobny i to na lini Wisła-Wisla. Czy ktoś w końcu zrobi porządek z tymi ćwierćmozgami, którzy nie wiedzieć dlaczego uzurpują sobie prawo do decyzji za całość wiślackiego społeczeństwa? Rozumiem, że wygodnie przywołuje się przykład z LP-LW, ale biorąc pod uwagę całą otoczkę związaną z nami, to jak legła się szczerzy na nasz przyjazd itp - czy naprawdę nie da się przeżyć tego, że policja będzie na stadionie?

I oczywiście Sociosy przyklaskujące patusiarskiej bandzie kumatych. Przysięgam, że jeżeli w czwartek moja majówka z PP skończy się na parkingu, to więcej nie kupię biletu na Reymonta. I tak wiem, jestem piknikiem, kibicem sukcesu, sierota po Cupiale, kolegą Bednarza etc.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2024, 17:23
azor napisał(a):Wyświetl post
I oczywiście Sociosy przyklaskujące patusiarskiej bandzie kumatych.
Cóż. Jednak rację mieli Ci, co pisali, że to stare dobre SKWK przemalowane na inne barwy. A z Koalika tu robili wariata… A najlepsze jest to, że oni to napisali po konsultacji z klubem. Ja p…
Czyli Jarosław zyskuje ksywkę CHWDP. Czemu mnie to wszystko nie dziwi?

A tak apropos całej sytuacji. Ja to akurat nie jadę bo nie dam rady. Ale moi znajomi z A, posiadacze najdroższych karnetów, kupili dla siebie i dzieciaków możliwość wejścia na finał pucharu Polski od klubu. Od klubu, który ich namawiał żeby to zrobili, który informował, że dolna trybuna dla ultras a górna dla karnetowiczów. Klubu który się nie zająknął że kupno biletu wcale nie gwarantuje wejścia bo o tym będzie decydowało kilku patusów przy wsparciu odklejonego prezesa.

To jest skandal przy którym odpały Marzenki wydają się lajtowymi pomyłkami. To jest poza skalą patologii.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów