|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Takie samo podejście miałem jak FraMat, dlatego pisałem, że Rude to strzał w kolano. Bo my potrzebowaliśmy fachowca, doświadczonego, z sukcesami, na już. I to najlepiej z Polski, bo zagraniczny trener musi się uczyć ligi, poznać, kraj, specyfikę kraju, ligi, Wisły no i to nasze bagno polsko-wiślackie.
Rude żadnego punktu nie spełniał. Nawet w kwestii potencjału jaki niby posiada. Tak można napisać o każdym trenerze, który jeszcze ma praktycznie czystą kartę w pracy... O Jopie też można powiedzieć, że ma potencjał i to może nawet ogromny. Do negatywnej oceny Rude skłoniły mnie też jego dwie porażki trenerskie, krótkie okresy pracy w klubach, niska średnia pkt w lidze podobnej do naszej I ligi polskiej, czyli w Kostaryce i słabiutka średnia punktowa w III lidze hiszpańskiej. Jak sobie dołożyłem do tego nasz wiślacki klimat, Zaskrońca. A przede wszystkim te jego bajeczki jakiego zajebistego trenera znalazł on, AI, i jeszcze Kiko go polecał. To pozostało już jedynie się frustrować i jechać z tym kurestwem. Oczywiście z formą nie raz przesadzałem ale ogólnie z założenia co do merytoryki i tego jak to będzie wyglądało miałem rację. Obecna średnia pkt Rude, strata do top 2, bilans meczów, bramek jest godny bilansu Wuja Brzęczka w ekstraklasie i tego haniebnego spadku. To jest po prostu dramat Rudego, Królewskiego, a przede wszystkim Wisły. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|