The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.04.2024, 06:44
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Trzeba przyznac, ze smiala teza.
Z reszta sie zgadzam, ale... dzieki ewentualnej kasie po awansie bedzie nas stac na przynajmniej kolejny sezon po spadku Nasz wybor obecnie to:
a)dalsze meczenie buly z jeszcze jeden sezon w pierwszej lidze bez awansu, pozniej RIP
b)meczenie buly, spektakularny spadek i kolejne meczenie buly w pierwszej lidze po spadku z sezon, moze dwa, pozniej RIP
c)cud nad Wisla, przychodzi nowy wlasciciel z zewnatrz i zaczyna robic cokolwiek z glowa na karku
lit c) możesz śmiało wykreślić

lit b) teoretycznie jest to możliwe ale bądźmy szczerzy...

Zostaje lit a) - ale naprawdę jak człowiek dzisiaj musi się wewnętrznie zmobilizować, żeby iść na mecz z Bielskiem w piątek i to głównie ze względu na spotkanie ze znajomymi facjatami, to sama myśl o tym, co będziemy prezentować w kolejnym sezonie w 1 lidze przyprawia mnie o nudności.

Kiedyś pisałem, że najgorsze co może spotkać Wisłę to obojętność. I to się właśnie dzieje.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów